Canım çekti valla ya:)
Geliyim de Fiestayla deneyelim gökhan:D
Printable View
Canım çekti valla ya:)
Geliyim de Fiestayla deneyelim gökhan:D
Bugün için teşekkür eden arkadaşlara ben teşekkür ederim :hahaha:
Roll sonrası çayyolu Bahçemiz'deki muhabbette güzeldi:icon_tup:
Yokki enkada 110bg altı araba gidelim :D
Maşallah hepsine
taypar hayırlı olsun başkan :)
videolar için teşekkürler senin rcninde maşAllah ı vardı Görkeminde eline sağlık güzel görüntüler çıkmış...
Allah razı olsun Kadir abi aslında denemek aklımda yoktu bayramlaşma modeliydi bendeki ama seni kıramadım arabanın ayarsız halini görmüş olduk...
tavsiyen için teşekkürler Muharrem daha SKN nin yağsu bakımı var oarada baktırırım ayar ve alışma sürecinden sonra daha iyi olacağını düşünüyorum hayırlısı bakalım...
eyv. hacııı benimde SKN ye alışmam lazım farklı bi araç ayar kayar dan sonra daha çok zehirlenecen haberin olsun...
Allah razı olsun reşat senin aracınında maşAllah ı var...
harbiden si çok güzel gidiyor...
ahahhahahua Kadir abi köprüye kadar zor ya seni geçmek köprü senin sayılır bakalım zamanla ne olur bilinmez:) white rsde kocaman bi maşAllah...
ben ilerden dönülecek yer vardır dedim ama o koca arayı tersten geldim sonra... :D
eyv. hacııım Allah daha iyilerini sanada nasip etsin güzel gündü ben eğlendim gerçi bagaj 2 koli malzeme dolu artı stepne yangın tüpü vs.vs. bide üstüne benim konya üzeri viteslerim mis... :D olacak olacak zamanla... tıc rs i fena özlemişim onu farkettim ya değişelim mi hacııı... :D
eyv. oğuzcum denemek şart değil maksat sohbet muhabbet köprüde güzel...
buluşmayı düzenleyen Kadir abiye ve gelen herkese teşekkürler tüm araçlara maşAllah kazasız belasız kullanın...
wideolar için saol ibo :)
yalnız fotoğraf karesi yakalamak için çektiğin wideoyu da isteriz,en bomba wideo ordan çıkar zira ;)
Bir de "başkasına" kaldırmadım meraklanma, şurda kaç kişiyiz ki birbirimize kaldıralım değil mi ama ? :D :D :D
Gündüz denemeler hem seyredenler için hem de deneme yapanlar için çok daha keyif werici, bekar arkadaşlar PAZAR GÜNLERİ boş durmasınlar. Benim gibi ewli mutlu çocuklularda Gece karanlığında deneme yapar,izleyenlere akla karayı seçtirirler :)
ahahahah sende yanlış çıkmış Kadir abi ignition ignition:D dilimin ucundaydı yaw...:)
Videolar net ama hiç doyurucu değil şöyle ikiye iki baştan sona izlesek daha keyifli olurdu :)
Al vtec saxo denemesinde mertcan çok sağlam çekmiş vitesi o dikkatimi çekti :icon_tup:
Skn typer hayırlı olsun yeni sahibine..iyi bi ayarla umarım daha ileri gider..
Güzel denemeler olmuş Maşallah tüm araçlara..
tüm araçlara maşallah şu skn hakkıyla yürüsün artık inş ... kadir abi rs'ine hayranım maşallah gözüm üzerinde:D:D
tum araclara maşşallah ...bu arada skn typer ı alan arkadasım hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız bınmen dılegıyle ayarlardan sonra ıns daha daha ıyı gıder aracın
arabaların hepsine maşallah.
skn nin ayarından önce sen başka şeylerine bi baktır kardeşim benim.
benzin pompasına bir baktır tps e baktır subaplarına baktır emme yi sök temizle.
sonra ayar yaptır.
benden söylemesi.
sadece ayarla ilgili olan bir yavaşlama sözkonusu değil.
ben rasimden önceki sahibiyim.
araban hayırlı olsun
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim elimden geleni yapacağım inş. 5.gün henüz formasyon modeli zamanla çok daha iyi olucak SKN hayırlısı şuan için keyfini çıkarıyorum egzos-ayar-bakımdan sonra çok daha farklı olucak...
video konusunda da yapacak pek bişey yoktu diğer araçların hepsi tek kişilikti ve kameram yoktu kısmet şu afryi halledince araç içi çekim bende çok istiyorum sökmeyi düşünmüyorum...
gaz kelebeğinden flitrenin borusunu çıkar.
araba çalışmıoken tam gaz yap.
gaz kelebek tam açıldığında eğil bak 90 derecemi duruyor kelebek
değilse arkasındaki vidadan ayarla.
bunuda kontrol et.
skn nin gideri şu videolardakinden çok daha fazla.
yok bahane algılanmaz ya.
denediğin insanlar o arabayı yakından biliyor aynı zamanda bu işleride iyi biliyor özellikle kadir baba.
allah kazasız nazarsız sürüşler nasip etsin.
en iyi ep3 lerden biridir skn.
valla güzel buluşma olmuşta hiç haberimiz olmadı :)
üstüne alınan alınsın :D
hondalar coşmuş çigerli denemeler olmuş
ben öyle düşündüm Serkan abi sağolsun Kadir abi ilgilendi baya...
Amin Allah razı olsun skn için jap ada maşAllah buarada ben su msn olayını halledemedim abi pm attım...
memo bayramlaşma dedi bana ibo bende konu açılmıştır diye düşündüm zaten 12de haberim oldu benimde birazını alınabilirim... :)
Estafurullah bro,enaz 3 boy daha iyi olacak bence fazlasıda olabilir senin yapacağın önce Can'ın typeR ile dene,
bayram tatilinden döndüğünde Cenk'in vtc ile dene ..ondan sonra eksikleri giderir birdaha denersin..Arabayı tanımamın en iyi yöntemlerinden biridir denemek:icon_tup:
Birde bugün denediğin arabalardan hiç biri kötü değil özelliklede köprü altına kadar ayrılıp gidecek araba değiller:icon_tup: Yorum yapan arkadaşlar onuda göz önüne alsın;)
Öncelikle bayram biitmeden herkesin bayramini tebrik edeyim:) kayseriden bu gece geldim gelmeden hasan kardesimle konusmustuk. Arife gunude bayramda deneme konusunu gorunce sohc 'u getireyim demistim. Videolari gorunce keske getirseymisim dedim Utku'nun yaptigi kayseri'ye gitmeden önceki son ayardan sonra arabada müthis degisiklik oldu ama kismet degilmis. Herkese tekrardan masallah guzel denemeler olmus..
Güzel denemeler olmuş.
sağolasın çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...
Serkan abi elde reçete halolmayacak bişey yok SKN yi bilen biliyor...
Kadir abi Can da akşam geldi sağolsun fakat deneme olmadı sohbet ettik müsait bi zamanda bakarız Cenklede keza öyle ama ondan önce benim yapmam gereken şeyler var ufak tefek zamanla yapacağım...:icon_tup:
skn type r kosulmus bence:)
bi arabayi yeni alinca gercekten alisma devresi oluyor en iyisi bu arada hic video vermemek piyasaya..
masallah gokhan buyuk bi sorunu oldugunu sanmiyorum skn in oyle olsa sen almazdin baktirmissindir sagina soluna...bnm rs e de bole diolardi, biraz da pilolatjla ilgili, arabayi tanidiktan sonra hem ne hizda basicaini bilirsin hem de enkanin altindan gecerken 200 un ustunde gecmen gerektigini yoksa arabanin yurumuyomus gibi gorunecegini anlarsin;)
Maşallah Kadir abi, güzel denemeler.
iyi yarıs olmus..type r ın eksikler tamamlansında birde oyle gorelim nasıl olacak bakalım
bildigime gore SKN iyi yuruyen bi type r dı..tam anlamıyla hazır olunca denemeler tekrarlanır sorun istanbuldamı ankaradamı gormus oluruz :D
Hheheh sagol kanka Dediğim gibi araba kendini hala Turbo sanıyor hahahha :D
Enes 3.vites sensromecım bozuk yavas atınca cırtıyor ancak hızlı atarsam gecıyor
bıraz hızlı atmıs olabılırım hehe :)
bu arada skn nın afr sını bı kontrol edecegız bakalım neymıs ne degılmıs ;)
maşallah tum araclara.gokhanım hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın kardesım.izo boş beleş konuşma clıoyu aldıgın dan sattıgına kadar genelde +kılo olarak yanındaydım.ama gercekten cook onemlı arbaya alısmak:D
aktıf bı type-r ımız oldu:Ddaha da ıı olucak ıns.
Maşallah araçların hepsine :)
Çok güzel bir atmosferik günü olmuş birde 106 ve 306 olsaymış efsane bir roll günü olurmuş :)
RC - RS denemeleri çok zevkli olmuş olsa gerek :) RC'nin avantajı sökük olmasından kaynaklansa gerek :)Maşallah.
ROL eğer SKN'de bir sorun yoksa düşündüğümdende güzel yürüyor maşallah :)
Kadir abi sen RS'e naptın öyle :D Çok hızlı olduğunu birçok kişiden duyuyoruz zaten maşallah dahada ilerleyeceksin sanırım :) :)
3.28'le denenirken VTS ile Si , önde olan 3.28 olması garip geldi.Vts'te ne var?
SKN Ankara'da yeniden ayarlanınca ve sahibi alışınca daha hızlı koşacaktır ama şuanki duruma bakarsak ve Kadir abininde hızlanacağını düşünürsek RS le bence çoook güzel zamanlar geçirecek gibime geliyor ilerleyen zamanlarda SKN :D :D
Bu arada SKN hayırlı olsun yine aktif düzgün birşekilde karşımıza çıkacağını bilmek bile güzel :)
Mertcan bence bırakta 3'ün senkromenci cırtlasın :D 2'den 3 e güzel :D :D :D
Bu arada Si'ı boş geçemeyeceğim kısada olsa videosu gayet güzel gittiği belli ;)
Kadir abi emeğine sağlık
O Bahçemizin ben bahçesine mıçıyım abi :D Ablam Çayyolun'da oturuyor bende ordayım arkadaş aradı o zamanda Bahçeliye gidiyoruz sürekli.O Bahçemiz'e gel demiş bende makara yapıyor diyip yürüdüm Bahçeli'ye :D :D Dönüp Bahçemiz'e geldiğimde çocuğun kulakları çanak anten kıvamındaydı :D :D :hahaha:
Güzel denemeler olmuş, Masallahh araçlara ....
İzoo öpüyorum sağolasın kösülme var ama bende :) açık ve net SKN en az 7 boy hızlanacak köprü altı için haklısın 4 sonu köprüde oluyodum ama neyse Kadir abi de hızlanacak güle oynaya deneriz ozaman...
eyv. Fatih SKN şuan için tatsız ama yakın zamanda bana m3 bulun diyeceğim inş. birde enkanın rakımı çözdükmü mis... :)
sağolasın Ogünüm Allah herkese kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... bugün 6.gün zamanla olucak bazı şeyler...
inş. zamanla çok daha iyi olucak SKN zaten Kadir abiyle ankaradaki 97 oct. stoğunu bitiririz :)
son olarak SKN nin düzgün kondisyon ve iyi pilotajla neler yaptığını buradaki herkes biliyor ozman 9200 dd dönüyodu bunuda göz ardı etmeyelim Allah'tan bi mani olmazsa zamanla dahada iyi olcağını söyleyebilirim saygılar Gökhan...:cool:
cok guzel olmus valla ankarayı ozledim ya:( bu arada type -r alan arkadasa allah kaza bela vermesin gulegule kullanmak nasip olsun hepsi cok guzel olmus lastiklerinize kuvvet