Maşallah güzel bır gun olmuş...
Tekrardan hayırlı olsun Gökhan.Bi türlü müsait olamıyorum herkesin tatıl yaptıgı zamanlarda hep çalışıyorum bi türlü gelemedim.
Herkese kazasız belasız cezasız.....
Printable View
Maşallah güzel bır gun olmuş...
Tekrardan hayırlı olsun Gökhan.Bi türlü müsait olamıyorum herkesin tatıl yaptıgı zamanlarda hep çalışıyorum bi türlü gelemedim.
Herkese kazasız belasız cezasız.....
dünkü denemeler hem çok zevkli hem çok seri bi şekilde arka arkaya hemde genelde birbiriyle denk araçlar olmasıyla inanılmaz keyifli oldu herkese kocaman maaşallah :icon_tup: ,,,
gökhancım bu arada tekrardan hayırlı olsun araba gerçeken çok şık ,,hep güzel günlerde kullanman dileğiyle ;)
sercanda 328i daha yeni aldı ilk denemeleri diyebiliriz onun aracı içinde,,,o lastik ve o jantlarla böle gitmesi bence başarılıydı ,zaten rengi duruşu yeter sanada tekrar hayırlı olsun kardeşim :heyoo: ..........................
erkut benkimseye söz vermedim kardeşim kankamında attığı msj cevap yazdım ben kazandayım gelemiycem diye söz verdin diye uydurmayın yakışmıyo size oldu bitti artık daha fazla uzamasın bu konu ne sizinle ilgili ben yorum yapıyım nede siz benimle ilgili yapın lütfen kapansın artık teşekkürler
ANKARA dışında oldugum için gelemedim bende .
öncelikke skn typer hayırlı ugurlu olsun bi typer olmasına sevindim :)
diğer deniyen tüm araclarada maşallah çok güzel denemeler olmuş
bidahakinde görüşmek üzere inş
maşallah herkes güzel koşmuş :D
bugün var mı 3-5 cukka cukka bişeler :D
Evet Cihancım Skn çok daha iyi olacak, benim bir iki ilave var (itb hariç) onları yaptığımda skn nin fit durumu ile yürümek isterim :)
Yarın Reşo ve Şero kankam biaraya geliyolar bayramlaşıyolar en kısa zamanda ise deniyorlar Nokta:hahaha:
Yarın Reşo ve Şero kankam biaraya geliyolar bayramlaşıyolar en kısa zamanda ise deniyorlar Nokta:hahaha:[/QUOTE]
süper :)
araclara masallah,ii denemeler olmus.
hepisne maşllah özledik bee araba sesı duymayı arada nöbetlerde race sesı duyoruruz manısa yoluna okdar oda karanlıkda göruntu yok :)
Gelen herkese teşekkürler, Libya'da özlemiştim rollingi, motor seslerini, keyifli oldu:D
Benim saxoyla denediğim arabaların hepsi iyi gidiyordu maşallah, neticede hepsine geçildik, birtek si ile yanyana gider gibi oldum :D
Reşat haklısın , yalçının getirdiği çekirdek pek makbule geçti :D
Hepsine ayrı ayrı maşallah..
tüm araçlara maşallah güzel denemeler olmuş 3.28 roll vtec harici araçlar genelde yakın gitmişler...birbirine denk araçların denemeleri çok keyifli oluyor cidden :)
eyv. sağolasın Allah daha iyilerini nasip etsin...
Can sağolasın hacı iyi dileklerin için varex lazım hayran kaldım birkez daha maşAllah... :ramo
Görkem ogün fazla sohbet edemedik kusura bakma sağolasın Allah razı olsun...
Amin cümlemize tekrar sağolasın...
teşekkürler sağolasın...
hayırlısı Kadir abi bakalım eksikleri bi gidereyim ist. programı var ondan sonra ilgilecem haberleşiriz baya cebelleşecez gibi... :)
maşAllahını esirgemeyen arkadaşlar Allah razı olsun...