yok bahane algılanmaz ya.
denediğin insanlar o arabayı yakından biliyor aynı zamanda bu işleride iyi biliyor özellikle kadir baba.
allah kazasız nazarsız sürüşler nasip etsin.
en iyi ep3 lerden biridir skn.
,
hondalar coşmuş çigerli denemeler olmuş
ben öyle düşündüm Serkan abi sağolsun Kadir abi ilgilendi baya...
Amin Allah razı olsun skn için jap ada maşAllah buarada ben su msn olayını halledemedim abi pm attım...
memo bayramlaşma dedi bana ibo bende konu açılmıştır diye düşündüm zaten 12de haberim oldu benimde birazını alınabilirim...![]()
Estafurullah bro,enaz 3 boy daha iyi olacak bence fazlasıda olabilir senin yapacağın önce Can'ın typeR ile dene,
bayram tatilinden döndüğünde Cenk'in vtc ile dene ..ondan sonra eksikleri giderir birdaha denersin..Arabayı tanımamın en iyi yöntemlerinden biridir denemek
Birde bugün denediğin arabalardan hiç biri kötü değil özelliklede köprü altına kadar ayrılıp gidecek araba değillerYorum yapan arkadaşlar onuda göz önüne alsın
![]()
Öncelikle bayram biitmeden herkesin bayramini tebrik edeyimkayseriden bu gece geldim gelmeden hasan kardesimle konusmustuk. Arife gunude bayramda deneme konusunu gorunce sohc 'u getireyim demistim. Videolari gorunce keske getirseymisim dedim Utku'nun yaptigi kayseri'ye gitmeden önceki son ayardan sonra arabada müthis degisiklik oldu ama kismet degilmis. Herkese tekrardan masallah guzel denemeler olmus..
Güzel denemeler olmuş.
sağolasın çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...
Serkan abi elde reçete halolmayacak bişey yok SKN yi bilen biliyor...
Kadir abi Can da akşam geldi sağolsun fakat deneme olmadı sohbet ettik müsait bi zamanda bakarız Cenklede keza öyle ama ondan önce benim yapmam gereken şeyler var ufak tefek zamanla yapacağım...![]()
skn type r kosulmus bence
bi arabayi yeni alinca gercekten alisma devresi oluyor en iyisi bu arada hic video vermemek piyasaya..
masallah gokhan buyuk bi sorunu oldugunu sanmiyorum skn in oyle olsa sen almazdin baktirmissindir sagina soluna...bnm rs e de bole diolardi, biraz da pilolatjla ilgili, arabayi tanidiktan sonra hem ne hizda basicaini bilirsin hem de enkanin altindan gecerken 200 un ustunde gecmen gerektigini yoksa arabanin yurumuyomus gibi gorunecegini anlarsin![]()
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
iyi yarıs olmus..type r ın eksikler tamamlansında birde oyle gorelim nasıl olacak bakalım
bildigime gore SKN iyi yuruyen bi type r dı..tam anlamıyla hazır olunca denemeler tekrarlanır sorun istanbuldamı ankaradamı gormus oluruz![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Hheheh sagol kanka Dediğim gibi araba kendini hala Turbo sanıyor hahahha
Enes 3.vites sensromecım bozuk yavas atınca cırtıyor ancak hızlı atarsam gecıyor
bıraz hızlı atmıs olabılırım hehe
bu arada skn nın afr sını bı kontrol edecegız bakalım neymıs ne degılmıs![]()
maşallah tum araclara.gokhanım hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın kardesım.izo boş beleş konuşma clıoyu aldıgın dan sattıgına kadar genelde +kılo olarak yanındaydım.ama gercekten cook onemlı arbaya alısmak
aktıf bı type-r ımız oldudaha da ıı olucak ıns.
Maşallah araçların hepsine
Çok güzel bir atmosferik günü olmuş birde 106 ve 306 olsaymış efsane bir roll günü olurmuş
RC - RS denemeleri çok zevkli olmuş olsa gerekRC'nin avantajı sökük olmasından kaynaklansa gerek
Maşallah.
ROL eğer SKN'de bir sorun yoksa düşündüğümdende güzel yürüyor maşallah
Kadir abi sen RS'e naptın öyleÇok hızlı olduğunu birçok kişiden duyuyoruz zaten maşallah dahada ilerleyeceksin sanırım
![]()
3.28'le denenirken VTS ile Si , önde olan 3.28 olması garip geldi.Vts'te ne var?
SKN Ankara'da yeniden ayarlanınca ve sahibi alışınca daha hızlı koşacaktır ama şuanki duruma bakarsak ve Kadir abininde hızlanacağını düşünürsek RS le bence çoook güzel zamanlar geçirecek gibime geliyor ilerleyen zamanlarda SKN![]()
![]()
Bu arada SKN hayırlı olsun yine aktif düzgün birşekilde karşımıza çıkacağını bilmek bile güzel
Mertcan bence bırakta 3'ün senkromenci cırtlasın2'den 3 e güzel
![]()
![]()
![]()
Bu arada Si'ı boş geçemeyeceğim kısada olsa videosu gayet güzel gittiği belli
Kadir abi emeğine sağlık
O Bahçemizin ben bahçesine mıçıyım abiAblam Çayyolun'da oturuyor bende ordayım arkadaş aradı o zamanda Bahçeliye gidiyoruz sürekli.O Bahçemiz'e gel demiş bende makara yapıyor diyip yürüdüm Bahçeli'ye
![]()
Dönüp Bahçemiz'e geldiğimde çocuğun kulakları çanak anten kıvamındaydı
![]()
![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)