iki araçada maşallah vites atışı güzel olmuş![]()
selam arkadaşlar bende o akşam e 106 gti içindeydim te 106 maşallah gerçekten güzel yürüyor fakat e 106 rol modunda degildi sadace öylesine bi dosthane deneme akşamı idi 15"cc jant flanşlar eksoz sistemi komplle orjinal ve yokuş yukarı basıldıgı için biraz geride kalması gayet normal bence eş deger yürüyebilcek araçlar diye düşünüyorumyorumları bunları düşünerek yazarsak daha iyi olur serkan arkadaş belirmemiş o yüzden yazdım
Kanka, maşallah valla
Bi akşam gel misafirim ol, makara muhabbet edelim.
Akşamındada ufak bi action yapalım burda![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
[QUOTE=athem;1835308]Kanka ilk denemen olmasına ragmen oldukca iyi TE 'ye masallah cok güzel gidiyor
E 106'yda masallah[/QU
selam arkaşlar iki aracada maşallah diyorum fakat sunları belirtmek istiyorum e 106 15"cc jantlar flanşlar komple orjinal eksoz sistemini belirtiyim ona göre yorum yapılırsa sevinirim o akşam bende e 106 içindeyim serkan bunları belirtmemiş ben söyliyim istedim bu arada serkan gayatte iyi vites atıyor![]()
Selam orcun bende roll modunda degildim sebebni biliyorsun aciklamasini yaptim orada , benimde eksiklerim oldugunu soyledim..
Alpere de soyledim taksin jantlarini egsozunuda yapsin tekrar deneriz..
Ayrica yokus yukari diosun yokus assagida bastik duzdede bastik biiyosun
E 106 ya tekrardan masallah eglenceli oldu![]()
Maşallah.Baya güzel gidiyor cam'lı araç.
MAŞALLAH araçlara.
ALLAH kaza bela vermesin hayırlı olsun serkan..
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
öncelikle iki araca maşallah..bende ROT vtec varken,bu iki 106 ylada denedim .. beyaz 106 ekzos ve orjinal jantlarını takarsa çok daha iyi giderinin olacağını düşünüyorum.. sonrasında çok daha çekişmeli ve zevli denemeleriniz olur ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)