User Tag List

Sayfa 13/15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
267 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: kam vtec - ju vtec 0-400

USTAaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen geçtinde pokı nasıl geçtin adamın gaz kelebeği açılmıyomuşşşşş. Eğer oo kelebek bı açılsaydıı ben senin halını düşünemezdimmm zuahahahahahah 8 boy hızlandı ama hala göremedikk oo 8 boyuuuu :d:d:d:d:d:d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen geçtinde pokı nasıl geçtin adamın gaz kelebeği açılmıyomuşşşşş. Eğer oo kelebek bı açılsaydıı ben senin halını düşünemezdimmm zuahahahahahah 8 boy hızlandı ama hala göremedikk oo 8 boyuuuu :d:d:d:d:d:d
    kardesım sorun gecmek gecılmek deıl herkesı gecsın benıde senıde herkesı de ama onemlı olan mutavazılık bu kralı cıksın zem zem ıcıreyım avans vereyım falan fılan dıye zıplıyo bu memlekette herkes herkesı gecebılır gecmıstırde ama kımse senın kadar sevıyesız konusmadı konusmazda arabam bu denemek ıstıyorum dersın deneyen dener denemeyen keyfıne bakar gecen sevınır gecılen uzulur onemlı olan dostluk ve arkadaslıktır

ozgur-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet-t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım sorun gecmek gecılmek deıl herkesı gecsın benıde senıde herkesı de ama onemlı olan mutavazılık bu kralı cıksın zem zem ıcıreyım avans vereyım falan fılan dıye zıplıyo bu memlekette herkes herkesı gecebılır gecmıstırde ama kımse senın kadar sevıyesız konusmadı konusmazda arabam bu denemek ıstıyorum dersın deneyen dener denemeyen keyfıne bakar gecen sevınır gecılen uzulur onemlı olan dostluk ve arkadaslıktır

ozgur-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı src106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol özgürüm bi de ben dahil olmimm kankaaa ben isterim ki herkes barışsın toplanalım giderler toplanıldığı akşam yolda belli olsun.

Antalya grubumuz da çok değerli arkadaşlar var bence bi toplanalımm kalp kırmadan halledelim bu işi
    kardşim benım... aynen katılıyorum sana.. yapalım bı akresyon. öyle geçerim iddam yok ama boş da değiliz. gel bı gun ya rakı balık yapalım

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abilerin gibi olmak istiyosan al sende giderli honda atar gider yap millete ama burda böyle ortalığı karıştırma turgay stock 1.4 clio var drag geliceksen gel

src106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı ozgur-07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardşim benım... aynen katılıyorum sana.. yapalım bı akresyon. öyle geçerim iddam yok ama boş da değiliz. gel bı gun ya rakı balık yapalım
    aynen rakı balık olsun özgürüm tüm dostlara sevgiler

dostluk kazansın dostluk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten serkan abi zamanında bir sen birde vn geçti...
    JU vtec le 0-400 yaparken 400 den bağırıyordun JU önde diye yanından geçerken nasıl geçtiğimi bile fark edemedin piyan garaja çektiğimizdede ölece bakınıyordun bu makina uzaydanmı geldi diye abim...
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ne zaman size saygsızlık yaptım kimseye yapmadım yapmam da ben KCAN kankalarım ile ATAR GİDER YAPİYORUZ her zaman ki gibi, sen de üstüne alınıyorsun anlamıyorum
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onur ben vtec cılıgı bırakalı 5 sene oldu subarum var sende dıledıgın arabayı cıkar karsıma drag yapalım neyıne ıstersen ıstersende keyfıne ben senınle hep adam gıbı konusmaya calıstım ama sen donupte en kralı cıksın 4 boy avans vereyım geceyım zart zurt dersen ben senınle ıstedıgım gıbı konusurum olm madem arabana guvenıyosun 200tl koy 300 tl koy ne kadar paran varsa o kadar koy kı gıdıp araba bulup ayarını gayarını yapıp yarıstıgımıza degsın kendı vtı ım olsa hıc bırınızı konusturmam zaten ama dedıgım gıbı ben 106 saxo vtı ıslerını bırakalı 5 sene oldu kel kör bı subarum var dıleyen herkesle drag yaparım ıster nos bassın ıster turbo taksın sorun deıl
    TAMAM kabul, bul bitane bnmle aynı specler de VTEC, 300 Lira yarışalım

bnm arabamda kısa,çip,filtre egzost sadece koltuklar sökülecek normal günlük lastik
    sende headrs filtre egzost kısa, sendede günlük lastik olucak, sadece koltuklar sökülecek şartlar eşit 300 lira param var YARIŞALIM.

headrsına karşılık bende de çip var

sadece daha önce geçtiğim araba olmasın yeter.

Arabalara BAŞTAŞ erkan usta bakar. nos varmı yok mu diye paralarda erkan ustada toplanır ikimizde çok iyi tanıyoruz erkan abiyi
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TAMAM kabul, bul bitane bnmle aynı specler de VTEC, 300 Lira yarışalım

bnm arabamda kısa,çip,filtre egzost sadece koltuklar sökülecek normal günlük lastik
    sende headrs filtre egzost kısa, sendede günlük lastik olucak, sadece koltuklar sökülecek şartlar eşit 300 lira param var YARIŞALIM.

headrsına karşılık bende de çip var

sadece daha önce geçtiğim araba olmasın yeter.

Arabalara BAŞTAŞ erkan usta bakar. nos varmı yok mu diye paralarda erkan ustada toplanır ikimizde çok iyi tanıyoruz erkan abiyi
    çip e karsı headers deil aem ems var bızım arabada bu saydıklarından + headersta var ısteıyosan sende headers tak sorun deıl deneyelım erkan abı baksın benım arabama senınkıne ben kendım bakarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abilerin gibi olmak istiyosan al sende giderli honda atar gider yap millete ama burda böyle ortalığı karıştırma turgay stock 1.4 clio var drag geliceksen gel
    Ortalığı karıştırcak bir durum yok cumhur...Roll dede görmek isteriz kendi clionla drag yapmak istiyorsan bisikletimle gelebilirim 4 boyda avans vericem.

JU vtec le 0-400 yaparken 400 den bağırıyordun JU önde diye yanından geçerken nasıl geçtiğimi bile fark edemedin piyan garaja çektiğimizdede ölece bakınıyordun bu makina uzaydanmı geldi diye abim...
    İçinden geçenlerimi yazdın

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çip e karsı headers deil aem ems var bızım arabada bu saydıklarından + headersta var ısteıyosan sende headers tak sorun deıl deneyelım erkan abı baksın benım arabama senınkıne ben kendım bakarım
    ben bu durumu beğendım ama onur pokının aem beynıne karşılık sendee bagajını boşalt yıne eşit olursunuzz. Sonuç bellı ama sen yınede bagajını sökk pokı kardeşimm gereklı işlemler için ulaşabılırsınnnnnn:))
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AEM EMS ile çip i mi karşılaştırıyorsunuz,güzel bi makina ayarlayın eşit şartlarda yarışalım, her zaman varım.
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortalığı karıştırcak bir durum yok cumhur...Roll dede görmek isteriz kendi clionla drag yapmak istiyorsan bisikletimle gelebilirim 4 boyda avans vericem.

İçinden geçenlerimi yazdın
    Seninle muhattap olmuyorum al arabanı öle gell karşıma
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

ben bu durumu beğendım ama onur pokının aem beynıne karşılık sendee bagajını boşalt yıne eşit olursunuzz. Sonuç bellı ama sen yınede bagajını sökk pokı kardeşimm gereklı işlemler için ulaşabılırsınnnnnn:))
    erdinç abii sende biliyorsun AEM EMS ile çip in aynı ölçüde olmadğını vtec te headrs bizdede çip canlandırıyor sede biliyorsun sen yapma bare
    Dr.Ecu AntaLya

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen benim cumhur oldugumdan eminmisin.. peki canım bisikletinle gel siz ailecek atarlanmışsınız

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    :
    erdinç abii sende biliyorsun AEM EMS ile çip in aynı ölçüde olmadğını vtec te headrs bizdede çip canlandırıyor sede biliyorsun sen yapma bare
    ONUR AEM EMS NEY NE İŞE YARAR SENDE OLAN ÇİPİN ZITTINDA BİŞE YARAMAZ SENIN ORJINAL BEYNINE ÇİP YAZIYOSUNN. VTİ IN ORJINAL BEYNINI SÖKÜP AEM EMS YAZILIM YAPIYOSUN AYNI İŞ BU KOCUMM KORKMANA GEREK YOKK. HAK VE EŞİTLİKLER DENK OLUR OO ZAMAN ADİL BİR DENEME YAPILMIŞ OLURR GEÇERSEN SÖZ ŞAMPANYA PATLATCAM ARABANIN ÜSTÜNDEEE
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seninle muhattap olmuyorum al arabanı öle gell karşıma
    okey yakında typerla karşına çıkarsam bahane etme ozaman nos da bas ister turbo yap problem yokkkk.....

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okey yakında typerla karşına çıkarsam bahane etme ozaman nos da bas ister turbo yap problem yokkkk.....
    aha gider yaptı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)