serdar maşallah nazar deymesin.
bnm bu gune kadar ju yu gecemedıgım olmadı...ju da kısa warken bu drag gıderlerınızı goremedık neden acaba kardesım o zamanda soyledım onura juyla 400 roll bnle dıee bna yok arabamı dordurcam sen dedım egzantrık yapcam sonra falan hayırdır sımdı ne olduu bı gıderler geldı...ju kısası sokulduu hemen 400 e coktunuz adamaa ama drag ısı bıttı artık sıra sızde gorucez bakalım rollde neler olucak...
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
arabamda sıkıntı oldugunu sende biliyorsun kardeşim ju yu sabaha kadar geç istersen beni ilgilendirmez ben kıyamıyorum arabama drag YAPMIYORUM. kim senle ne pazarlıgı yapmışsa yapmış beni oda ilgilendirmez bende elini ayağını toplarım arabamın hazırlarım güzelce ozaman seninle yarışırız istediğin yerde istediğin zamanda anladın mı beni canım kardeşim 2 de 70 3 te 110 farketmez şu camiada ne kadar adam varsa integraya bileniyor buna bende dahilim madem yiyomuş bi tarafların kemalcan kardeşimde tamamlar setupını güzelce denersiniz herkesin çenesi kapanır![]()
Öncelikle selam arkadaşlar araclara Maşallah dileklerimle...Ama yine Laf Lafı açmış Muhabbet bozulmuş yine Olmaazki ama hepimiz arkadaşız zevkine yarış bunlar ya çok güvenen varsa kendine gitsin tr de ne kadar yarış varsa girsiniyiki benim öyle zevkim yok VAF V-tec i Kızdırmayın Alırım Anahtarınızı
Şaka Şaka
kumlucalı antalyalı kemerli daha bilmem nereli olursa olsun hepimiz arkadaş kardeşiz bi yarış için Kalp kırmayalım lütfen ve yine dediğim gibi araçlarınızın değerini bilin bence..sevgi selamlar..
Dikkat![]()
VAF V-tec
34 VAF 38
07 VAV 77
07 VHM 20
07 VCM 11
07 VHR 77
07 VFV 09
07 BRH 47
07 VHK 24
onurla drag yaptıgınızda kısa yokmuydu kepezde zorla drag yapmak isteyen sizdiniz yaptınız bayada bi fark oldu hatta ogün banada gider yaptın tamam dedik denedik 3-4 defa vites atamadın ama ben 4 kere denedim dimi kaçmadım drag niye yapmadım dersen egzantirikli pistonlu beyinli kısalı vtecle niye yarışayım ki bende çip bile yok bırak kısayı çipli kısalı saxoy denediniz o kadar malzemeye karşılık saxo yine geçti neyse kemalcan uzatmayalım deneriz görürüz benim sizinle hiç bi problemim yok geçerseniz geçtiniz eyw derim benim o tarz takıntılarım yok ondan bu kadar rahatım sonuçta stock araba geçmeniz normal senin arabanında nasıl gittiğinide biliyorum büyük ihtimalle geçeceksinde senin gönlün rahat olsun yeterki kirve![]()
DR.ECU 207 GT
ATA MOTORSPORT
ilacınızz bendee speclerınız aynı değil bı kere. saxolar çok ıyı ama vtilarr zayıf kalıyoo kısasız ve beyinsiz vti ilee saxoları geçmeniz çok zorrr. bakın göktürk orjınal beynıyle çıksın draga herşey çok farklı olur vtec ciler içinnnnn
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
onur 0-400 diyor.
göktürk sen anladıgım kadarıyla hem drag hem roll diyosun.
kcanda roll diyor.
suan dragta onuru geçicek vtek yok hali hazırda bunu hepimiz biliyoruz.ama roll yapılırsa dostane sekilde, dragta yapılır dostane sekilde.boşa sokup çıkarmaya gerek yok bence
rollde ben kcan basaım parayı
dragtada onura aynı şekilde![]()
gokturk bak cırkınlesıorsun kardesım..ogun o arabayı duzgun kaldırsaydım ne olucagını onurda bılıordu sende bılıordun ordakı herkezde gordu...o yuzden tek kalkıs oldu onur sonra deneyelım kankı bujılerım gotum basım dedı bnmde ısıme geldı cunku arabayı suremedım ne olucaksa sonuc sahıbı sursun dedım hafta ıcı yarısmayı kabul ettık..sonrakı 2 hafta 5 kere deneme ragmen onur baskım kacıor dedı yok egzantrık takıcam sonra deıd falan fılan...carpıtarak yazı yazmayın kalpler kırılmasın hıc gerek yok..ayrıca senle yarıstımızda juyla bn 2 kısı sen tek kısıydın yanımda kardesın wardı o 3 wıtes gectımı gecmedı mı bn konusmıyım sen kardesıne sor... we 3 e gecseydı sonuc ne olurdu tahmın etmek bnm ıcın zor deıl...
su stock muhabbetınıde gecın artık sıktı...bız nası para harcıorsak sende harca yap arabanı o zaman deneyelım gorelım stock stock dıyıp sıyrılmayın artık...
bu konusmada daha uzamasın...
bu nası bı ıs anlamadım yaa bn...kumlucalı arkadaslar olsun gokturk-onur olsun yuz yuze bakıp cay kahwe ıcen ınsanlarız...sakalasıoz makara yapıoz..ama olay teche gelınce yada yarıs mewzuu olunca garıp bı gıder gelıor..kıme neyın gıderı neyın trıbı anlamadım anlam weremedım..10 bın defa soylenmesıne ragmen dragta drag arkadas helal olsun cok gusel kadırıon kalkıp gıdıor araban ne gusel masallah...keske aynı dewır bandını bızde yakalaya bılsek gusel kalksak vıtesler gecse olmuor moruk senınkı gıbı olmuor yanı...sonra ee dragta gectım 190 hplık arabayı stock powerımla dıorlar...ozgurde bunu yapıor gokturk onurda...bu kafadan cıkın abı yaa oyle bı dunya yok yanı pılotaj ıcın konusmuorum hepsıde hakkıyla suruor hıc lafım yok ama stock power stock pwer dedınız araclarınızın gıderını rollde gorun bakalım bı ne oluor ne bıtıor..yaa sıktı artık bu muhabbetler magdem oyle stock stock yapın abıcım arabanızı dokun paranızı yapın gorelım bakalım...karsılıklı saygı sewgı kayboluor bnce hıc gerek yok gercekten bıze yakısmıor..ben bugun aracımı yenı setup ıcın soktum tahmını 1 hafta sonra bıtıcek allahın ıznıyle kımle ne zaman nerde ıstıorsa denerım haberleselım deneyelım ama artık saygı we sewgımızı kaybetmeyelım...!!!
saygılar
beyler lütfen birbirinizi kırmayın..bir gün ayarlanır isteyen istediği ile dener..başka bir gün yine ayarlanır tekrar denenir..haydi tartışmayın artık![]()
göktüüürkk V-TEG SENİ ÇAĞRIYOOOO ahahahahortam yumuşasın bari... birbirimizi kırmaya hiç gerek yok hepimiz çok güzel eğleniyoruz yarışırken... neden burda aynı şey olmuo anlamıyorumm valla...şahsen ben o ortamda bulunmaktan inanılmaz keyif alıyorum..
SDR GARAJ
bak benim en sinir oldugum şeyde bu işte dikkat ettiyseniz ben bayadır techte bu tarz konulara hiç girmiyorum ne yorum yapıyorum ne bişey aynen buluştugumuzda şakalşıyoz çay kave içiyoruz muhabbetimizi yapıyoruz şakayla karışık atarımızı giderimizi yapıyoruz sonra ayrılıyoruz tech gelince işler değişiyo bende bunu anlamıyorum.
DR.ECU 207 GT
ATA MOTORSPORT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)