User Tag List

Sayfa 9/15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
267 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: kam vtec - ju vtec 0-400

Dr.Ecu Chiptuning vtechasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla istersen zade gökide bilir k20yunus ta bilir benim arabamı bi cumartesi günü 3 müz pistte vardık saatlerce antrenman yapmıştık.eğer göki nin 106nın o halinden ben çok çok hızlıyım yada onunla aynı giderim diyebilirsen beni geçiyorsun derim ama bence senin karşına drag yapan iyi bi vtec gelmemiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam sık sık antalyaya geliyorum zaten ocakta aynı speclerde bir vti ile gelirsm her türlü deneyceğim seninle roll falan yok drag yapacaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtechasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla istersen zade gökide bilir k20yunus ta bilir benim arabamı bi cumartesi günü 3 müz pistte vardık saatlerce antrenman yapmıştık.eğer göki nin 106nın o halinden ben çok çok hızlıyım yada onunla aynı giderim diyebilirsen beni geçiyorsun derim ama bence senin karşına drag yapan iyi bi vtec gelmemiş
    52 li sağlıklı yürüyen bi 106 ile aynı gidebilmem imkansız ama sğlıklı dolu 1,6 vtecle 0-400 de çok fazla gerisinde kalmam
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam sık sık antalyaya geliyorum zaten ocakta aynı speclerde bir vti ile gelirsm her türlü deneyceğim seninle roll falan yok drag yapacaz
    tamam süper olur antalya dışındada vtecle denemiş oluruz
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecf5191 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur arkadası tanımam etmem ama yarışlarını genelde izledim... adamın arabasının specleride belli walla helal olsun demek düşer.. dragta hodri meydan diyo ve o specle cidden tebrikler.. aynı specle geçin konuşun kardeşim
    filitre headers egzost lu kısalı vtec imkanı yok kaldıkı burda az çok iyi yürüyen en gırtlak vtec lerle deniyoruz sonuç çok farklı oluyor..
    Ayrıca yormun için teşekkür ederim kardeşim.
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu antalya nın şu anda en dolu 1,6 buçukları var eksiği yok en dolu vtec i JU VTEC

0-400 videomuz, önde olan NACİZANE VTS
    ekleme fırsatım olmamıştı yeni ekledim.daha sonra başka bi başlık altında yeni bi konuda eklicem

http://www.streetfire.net/video/vts-...ti_2089976.htm

buda bizim ak sakallı dede miz
    0-400 deki saniyeyide belki az çok burdan hesaplaya bilirsiniz
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen bayramda bende oradaydım onur ju bence gideceği kadar gitmiyor üstüne bide ali abi heyecanlı biraz ben söyleyim.ju ile kıyas ediyorsunda araba neredeyse standart yüksekliğinde yere aktarımı bile yok düzgün lastiği yok arabanın beyninde sıkıntı var birçok eksik var bence ju da deneme yapmak için.sen kafadan kalkıp gitmene çok güveniyorsunda ju ya gerekenler yapılsa bence kafadan bile çıkıp gidemezsin ben hiç yaşamadım bana kafadan çıkıp gidebilen 106-saxo bmw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen bayramda bende oradaydım onur ju bence gideceği kadar gitmiyor üstüne bide ali abi heyecanlı biraz ben söyleyim.ju ile kıyas ediyorsunda araba neredeyse standart yüksekliğinde yere aktarımı bile yok düzgün lastiği yok arabanın beyninde sıkıntı var birçok eksik var bence ju da deneme yapmak için.sen kafadan kalkıp gitmene çok güveniyorsunda ju ya gerekenler yapılsa bence kafadan bile çıkıp gidemezsin ben hiç yaşamadım bana kafadan çıkıp gidebilen 106-saxo bmw
    tamam kardeşim hatırladım seni bende yabancı zannetim bea zaten ali abi kullanmadı arabayı iyi vtec süren bi abimiz kullandı launch controlu de sen ayarladın zaten yanlış anlamada geçilen vtec zaten hep sorun lu oluyor anlamıyorum saçlarım döküldü sorun lu duman atan vtec görmekten artık
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben sizin denediğinizde yoktum petrolde olduğumuzun ertesi sabahı döndüm ama ali abinin arabada vtec üstünde ayar yapamıyorsun vtec açtımı bağlantı kesiliyor arabanın avansı kalibre değil amortisör yok yay yok lastik yok fazlalıkları atılmamış seninde dediğin gibi aile arabası tarzında duruyor araba.bak sen arabanı gerektiğinde çıkarıyorsun yormuyorsun saçma sapan herşeyine dikkat ediyorsun maşallahta araban güzel yürüyor ama senin arabana baktığın tarzda senin arabanı tanıdığın tarzda bi vtece bakan olsa seni geçer diyorum o kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben sizin denediğinizde yoktum petrolde olduğumuzun ertesi sabahı döndüm ama ali abinin arabada vtec üstünde ayar yapamıyorsun vtec açtımı bağlantı kesiliyor arabanın avansı kalibre değil amortisör yok yay yok lastik yok fazlalıkları atılmamış seninde dediğin gibi aile arabası tarzında duruyor araba.bak sen arabanı gerektiğinde çıkarıyorsun yormuyorsun saçma sapan herşeyine dikkat ediyorsun maşallahta araban güzel yürüyor ama senin arabana baktığın tarzda senin arabanı tanıdığın tarzda bi vtece bakan olsa seni geçer diyorum o kadar
    HASAN k.bakma ama öle bi dünya yok be kardeşim imkanı yok tabiki bunlar mekanik sonuçta ama ikside biyerleri kırmadan sorunsuz yürüse imkansız diyorum başakada bişey demiyorum ben yatıyorum sana iyi geceler kardeşim
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HASAN k.bakma ama öle bi dünya yok be kardeşim imkanı yok tabiki bunlar mekanik sonuçta ama ikside biyerleri kırmadan sorunsuz yürüse imkansız diyorum başakada bişey demiyorum ben yatıyorum sana iyi geceler kardeşim
    pm kutun dolu galiba.inşallah deneyeceğiz ama

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bızım ızmırde Aydan abının en son hazırladıgı bı saxo vardı 13kusur cıkardı. bagaj falan ıptaldı. o cok guzel yuruyodu bıde yazınkı ızmır dragına bursadan gelen bı kırmızı saxo vardı oda cok ıyıdı. onlar bıle senın konustugun kadar konusmuyor atar yapmıyor be onursoytam. hepınız yuz yuze bakıyosunz ogun geldın ındın arabadan selam verdın gulusmeler falan fılan oldu hatırlıorum gorunene gore aranızda bı sorun yok. ama burda atar gıder gırla.. sen bu halınle lacı vtecle denesen super olur aslında ozaman gecersen dersın butun vteclerı gecıyorum dıye. kaldıkı kemalcan suankı setup'ını drag'a yonlendırse yıne gecer senı. Hadı onuda gectım o gece ju'da kısa olsaydı oda gecerdı senı 2.5boy ondeydın max gozlerımle gordum 400'de 100metre koymussun gıbı konusuyosun . gecersın gecılırsın bos muabet bence bunlar ya aynı sehırın aynı semtın cocugusunuz hepınız. sanal ortam ıyı degıl yuz yuze gayet ıyısınız bıde anlamadım ya ben bu ısı neye ınandım ben

dmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet jumbo sen acayıp ınanmıssın bu duruma
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Parts Dealer - www.boostprojects.com

ozgur-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı src106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında konunun özü şu 106 gti olmasa vti da olmaz vti olmasa gti olmaz .... fb-gs gibi ezeli rekabet
    sercanım bjk yı unutma. 3811 ile sen başa çıkarsın 0 400 de onurla bıde vn orkun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    400 ıcın gıderlerını hıc ustume alınmıom gereklı pılotaja sahıp abılerımız konuya dahıl olucaktır emınım..

para dokun derken tabı bnm kadar dokmene gerek yok bı 52 taksan yakınıma gelebılrısın belkıı amaonun dısanda muhattap kabul etmıom...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dc 4-1, aem cai, 4.785, vafc2 , 51mm düz boru kapak blok komple orjinal herşeyine contaya kadar hafifletme yok koltuk falan hepsi yerinde 14 lassa slick var 14.3-14.4 sn konyadaki max derecem.çok iddalısın ama stage2 ye gerek yok
    onur ile drag yapıcam bende eger yanılmıyosam 14 .5 14.7 yapıyom denemelerde dc 4-1 v2 4.785 60 duz el yapımı son susturucu hafıf volan 205 50 15 toyo. vtı kontrol ve wdebnt var elimde takmadım. gerısıde orjı. gecerim belkı ama zor onurun yarışını izledım 2 den 3 e attığını farkedemedım...

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle mevzular ortaya düştügünde irfanın ek aklıma geliyor

ogün çok umutluydum

vti:kısa,headrs,filtre,içi boş birde erdinç usta sürdü arabayı 2 boy fark yedi ortalama
    onurun arabayı biliyoruz

yani 0-400 onuru geçmek için kısa,hedırs,cai den farklı şeyler olması lazım

07LB726 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komık bu yaptıklarınız arkadaşlar.

src106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

Alıntı ozgur-07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sercanım bjk yı unutma. 3811 ile sen başa çıkarsın 0 400 de onurla bıde vn orkun

saol özgürüm bi de ben dahil olmimm kankaaa ben isterim ki herkes barışsın toplanalım giderler toplanıldığı akşam yolda belli olsun.

Antalya grubumuz da çok değerli arkadaşlar var bence bi toplanalımm kalp kırmadan halledelim bu işi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)