[QUOTE=Fusion35;1843397]Ya Kanka napçan kat'ı falan sök gitsin yahu.[/QUO
Hayır kanka ya sokmem..
ozdın abı sımdı ben bunu taktıgımda gurultumu yapıcak :S
ben inceden cızıltı ıstıyorum istegim bu aslında
[QUOTE=Fusion35;1843397]Ya Kanka napçan kat'ı falan sök gitsin yahu.[/QUO
Hayır kanka ya sokmem..
ozdın abı sımdı ben bunu taktıgımda gurultumu yapıcak :S
ben inceden cızıltı ıstıyorum istegim bu aslında
kat ve orta susturucu duruyorken çok çok sessiz olur.....onları iptal etsen bile gürültülü değildir ss magnum....sadece çok bastığında videodaki gibi zırıldar...normal kullanım devirlerinde standart egzozun varmış gibi sessizdir...
arkadaşlar 51 düz boru ile gti da ki sesi
http://www.streetfire.net/video/ss-m...gt_2091050.htm
1.6 ve üstü araçlar için replika yerine orjinal markalar tercih edilse daha iyi olur düşüncesindeyim
ALLAH VAR GAM YOK..
3 yıllık hort![]()
Crm performance
bende ızmır de taktırdım 206 gtı ma cok memnunum tavsıye ederım ses tatmın edıcı performansı ıyı bırde polıs lerden kurtulduk artık![]()
1.4 is civic aracıma orjinal buddy club son susturucu taktım bide bunu dinleteyim derim size
Elimde şu anda replika SS ve orjinal vti son susturucu var buddy club'ın o ilk kalkışta ki homurdamasının tadı diğerlerinde yok![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Madem konuyu hortlatmışız yorumda yapmamak olmaz ;
Şimdi Her egzozun kendine göre sesi, homrtusu, cızırtısı vardır. Kimine o hoş gelir kimine bu. Zamanında İzmir'de Özdin Abilerin başlattığı replika ss furyası hem ses hem performans hemde maliyet açısından iyi tuttu. Hala daha etkileri devam etmekte.
Bende mesela Otto Spec titanium vardı. Bana görede en iyisi oydu. Güzel bir headers ve düz boru olduktan sonra, gerisi zevke kalmış Bence
Fusion35 ------> OnurD.
ses cok güzle arladasım bende de 1.6 ies var 51lik düz boru el yapımı headers ve kapak fılan taşlatma var baya bı koruma kalkanına alırmı bu egzoz benı bıktım arkadaşım ben bu arbayı baglatmaktan polıslerden![]()
konuyu hortlatmış olucam kusura bakılmasın
izmirde bu işi yapan yer gürkay egzos mudurya da kimdir
Gürkay egzoz yapar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)