[QUOTE=APO;1845706]Allah razı olsun benim için en güzel yorum buydu...daha iyileri size nasip olsun inşallah...
Amin, cümlemize![]()
bütün araçlara maşallah özellikle 306 41 kere maşallah
206 rc de bence birseyler eskik ama malallah diyelim
RACE WERKS
Golf awd turbo 500+
maşallah hepsine ama özellikle 306 ya kocaman bi maşş.videolarını izlediğim kadarıyla filtre eksozla ii yuruyor sbl..kazasız belasız...
306nın çiğerine kocaman bir MAŞALLAH
allah zeval vermsiz sonra ağlatıyor 306
tüm araçlar maşallah allaha emanet...
03 STİ
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Maşallah Bütün Araçlara Kazasız Belasız Sürüşler.SBL'ye Ayrı Maşallah, Güzel Yürüyor..
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Sorun değil yaaBen sana dene dediklerini bile bilmiyordum açıkçası.Batu bana temde dedi bas git SBL yi yakala temden çıkmadan bir denersiniz diye.Sıktım ama yakalamak nasip olmadı.
Shell'de arabadan indiğinde bir göz göze geldik gelecektim yanınada kaçtın gittin arkların yanınaÜst baş sanayi spec olup apache megane olunca kaçman normal
Bende denemezdim açıkçası.
DRG vti sağolsun maltepe'ye doru sıkalım istersen dedi.Bizde 4e 4maltepe'ye doru denedik.
Konu daha fazla dağılmasın.Tekrar tekrar maşallah SBL'ye Tufan(arkadaşım) iyi sıkı bir PUG'cıdır.Temiz bakar iyi biner.Sendede aynı şekilde devam ediyor maşallah.Ciğer yerli yerinde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)