SBL 306-DRG vtec-HAA vtec-206 rc

Thread: SBL 306-DRG vtec-HAA vtec-206 rc

1. APO's Avatar

APO said:
    Quote Originally Posted by EREN34 View Post
    Maşallah araçlara.Temde laklak için durduğunuzda denk geldim izlemeye yakalayamadım sizleri.Şu yeni arabayı apache style'dan kurtarıp coil leri takayım deneriz hepberaber
    2.0 megane senmiydin..??
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

2. APO's Avatar

APO said:
    Quote Originally Posted by JDM VTİ View Post
    abi alt devirlerinde biraz ölülük varsa spor bi orta koymanı tavsiye ederim.
    ortada susturucu var zaten sesi sevmiyorumda..
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

3. Bülent76's Avatar

Bülent76 said:
    [QUOTE=APO;1845706]Allah razı olsun benim için en güzel yorum buydu...daha iyileri size nasip olsun inşallah...

Amin, cümlemize

4. APO's Avatar

APO said:
    Quote Originally Posted by Murat Süslü View Post
    helal osssunnnn abim benim ne güzel de gazlarmışın sbl le
    açıkçası ben böyle bilmiyodum baya iyi gidiyomuş maşşallah 41 kere abim
    Quote Originally Posted by Murat Süslü View Post
    hondacılıktan pug cu yapcaklar beni alıcam bi 306 sbl e rakip o olcak
    sağol murat..bir gün herkes pugcu olacak ..

5. capcapca's Avatar

capcapca said:
    bütün araçlara maşallah özellikle 306 41 kere maşallah
    206 rc de bence birseyler eskik ama malallah diyelim
    RACE WERKS

Golf awd turbo 500+

6. Murat Süslü's Avatar

Murat Süslü said:
    Quote Originally Posted by APO View Post
    sağol murat..bir gün herkes pugcu olacak ..
    hahaytttttt
    seviyorum seni abim en kısa zamanda görüşelim

7. aLperTunga's Avatar

aLperTunga said:
    maşallah hepsine ama özellikle 306 ya kocaman bi maşş.videolarını izlediğim kadarıyla filtre eksozla ii yuruyor sbl..kazasız belasız...

8. Harunde's Avatar

Harunde said:
    306nın çiğerine kocaman bir MAŞALLAH
    allah zeval vermsiz sonra ağlatıyor 306
    tüm araçlar maşallah allaha emanet...
    03 STİ

9. EREN34's Avatar

EREN34 said:
    2.0 megane senmiydin..??
    Aynen leylek spec

10. APO's Avatar

APO said:
    Aynen leylek spec
    ya bende yabancı zannettim dene filan dediler ...bende reddettim ama kusura bakma...

11. APO's Avatar

APO said:
    Quote Originally Posted by capcapca View Post
    bütün araçlara maşallah özellikle 306 41 kere maşallah
    206 rc de bence birseyler eskik ama malallah diyelim
    teşekkürler..

Quote Originally Posted by aLperTunga View Post
    maşallah hepsine ama özellikle 306 ya kocaman bi maşş.videolarını izlediğim kadarıyla filtre eksozla ii yuruyor sbl..kazasız belasız...
    teşekkürler cümlemize kazasız belasız...

Quote Originally Posted by Harunde View Post
    306nın çiğerine kocaman bir MAŞALLAH
    allah zeval vermsiz sonra ağlatıyor 306
    tüm araçlar maşallah allaha emanet...
    teşekkür ederim...

12. D.CaN's Avatar

D.CaN said:
    Maşallah Bütün Araçlara Kazasız Belasız Sürüşler.SBL'ye Ayrı Maşallah, Güzel Yürüyor..
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

13. asmisinsan's Avatar

asmisinsan said:
    41 kere maşallah sbl ye

14. EREN34's Avatar

EREN34 said:
    ya bende yabancı zannettim dene filan dediler ...bende reddettim ama kusura bakma...
    Sorun değil yaa Ben sana dene dediklerini bile bilmiyordum açıkçası.Batu bana temde dedi bas git SBL yi yakala temden çıkmadan bir denersiniz diye.Sıktım ama yakalamak nasip olmadı.

Shell'de arabadan indiğinde bir göz göze geldik gelecektim yanınada kaçtın gittin arkların yanına Üst baş sanayi spec olup apache megane olunca kaçman normal Bende denemezdim açıkçası.

DRG vti sağolsun maltepe'ye doru sıkalım istersen dedi.Bizde 4e 4 maltepe'ye doru denedik.

15. EREN34's Avatar

EREN34 said:
    Konu daha fazla dağılmasın.Tekrar tekrar maşallah SBL'ye Tufan(arkadaşım) iyi sıkı bir PUG'cıdır.Temiz bakar iyi biner.Sendede aynı şekilde devam ediyor maşallah.Ciğer yerli yerinde

16. APO's Avatar

APO said:
    Sorun değil yaa Ben sana dene dediklerini bile bilmiyordum açıkçası.Batu bana temde dedi bas git SBL yi yakala temden çıkmadan bir denersiniz diye.Sıktım ama yakalamak nasip olmadı.

Shell'de arabadan indiğinde bir göz göze geldik gelecektim yanınada kaçtın gittin arkların yanına Üst baş sanayi spec olup apache megane olunca kaçman normal Bende denemezdim açıkçası.

DRG vti sağolsun maltepe'ye doru sıkalım istersen dedi.Bizde 4e 4 maltepe'ye doru denedik.
    ama gerçekten makinaya bi elini atman lazım ufak hareketlerle güzelliği meydana çıkacaktır..

17. M///maniac's Avatar

M///maniac said:
    hafta sonu müsait olursanız bizim 206 rc ilede denemek isteriz aracınızı atasehre yine gelirseniz

18. EREN34's Avatar

EREN34 said:
    ama gerçekten makinaya bi elini atman lazım ufak hareketlerle güzelliği meydana çıkacaktır..
    Eyvallah abi.Jantı coili egzozu ağır bakımı vs derken kurudum açıkçası.Yaza hazır ederiz inş.

19. APO's Avatar

APO said:
    Quote Originally Posted by M///maniac View Post
    hafta sonu müsait olursanız bizim 206 rc ilede denemek isteriz aracınızı atasehre yine gelirseniz
    olur denk gelirsek deneriz .. hangi rc bu ..?