Hızlı koşan atın... Yani aldığımız hafta hedefe ulaşırsak 2 ayda arabadan sıkılır satarız.Acele yok:D
Printable View
Hadi bakalım merakla bekliyoruz planlarınızı şimdiden hayırlısı olsun
eyvallah Okan sağol ;)
eksoz için özür dilerim yanlış olmuş..güzel geceydi bende teşekkür ederim...;)
inşallah gönlüne göre bişey çıkar ortaya :)
189 hp maşallah ...bu rc lerin ağırlığı nedir..??ruhsatta yazan değil yani kantara çıkınca kaç kg..?
Bundan yıllar önce bi dergide 98 yılına ait gti karşılaştırması ve video'su nu görmüştüm.Golf gti,ibiza gti,306gti,civic vti hb,alfa 145qv,200 vi,astra gsi vs. vs. 15-16 tane gti vardı.Kalkış,slalom,ara hızlanma,esneklik bi ton deneme yapmışlardı ve vti sıralamada 4-5 gibi birşeydi.306gti vti hb'i her türlü geçiyordu mantıkende böyle olması gerekiyor bence.Ama tabi o yıllarda filitre için bile fetva alınırdı:D diğer marka gti'lar haşat edile dursun ee bide üstüne hondalar DNA'sına kadar çözülünce ibre vtec'e kayıyor:mad: SBL gibi gti'lar çıksa da biraz neşe gelse ortama:D Maşallah SBL'ye:icon_tup:
Ruhsatta yazan RC 1150 KG
Evet, hatta o sayıların bir kısmı duruyor bende. Hala arada açıp zevkle okurum. Ben o zamanın hızlı arabalarını hala çok seviyorum, günümüzün birçok arabasından ruh olarak daha hisli arabalarmış bence. O zamanlar arabalar modifiyesiz fabrika çıkışı olarak karşılaştırılabiliyordu, ne güzeldi.
ahahah Eren kırmızıyı görünce yapıştırmışsın arkadaşa. Ben dün gece 5 e kadar ofisteydim, sizi bekledim ama yağmura tutulduk :) Okan'da diyor buralar kuru diye, bakırköyde mi sıkalım yağmur yok diye :))