tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Bundan yıllar önce bi dergide 98 yılına ait gti karşılaştırması ve video'su nu görmüştüm.Golf gti,ibiza gti,306gti,civic vti hb,alfa 145qv,200 vi,astra gsi vs. vs. 15-16 tane gti vardı.Kalkış,slalom,ara hızlanma,esneklik bi ton deneme yapmışlardı ve vti sıralamada 4-5 gibi birşeydi.306gti vti hb'i her türlü geçiyordu mantıkende böyle olması gerekiyor bence.Ama tabi o yıllarda filitre için bile fetva alınırdıdiğer marka gti'lar haşat edile dursun ee bide üstüne hondalar DNA'sına kadar çözülünce ibre vtec'e kayıyor
SBL gibi gti'lar çıksa da biraz neşe gelse ortama
Maşallah SBL'ye
![]()
Evet, hatta o sayıların bir kısmı duruyor bende. Hala arada açıp zevkle okurum. Ben o zamanın hızlı arabalarını hala çok seviyorum, günümüzün birçok arabasından ruh olarak daha hisli arabalarmış bence. O zamanlar arabalar modifiyesiz fabrika çıkışı olarak karşılaştırılabiliyordu, ne güzeldi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)