TDI seat ile sadece ben denedim ve yol boş olmadığı için 200 e kadar basabildik sadece. 200 ün üstüne çıkamadık. Ama aracı çok güzel yürüyor nosu bastığı an 2 boy önüme fırlıyor.
Printable View
TDI seat ile sadece ben denedim ve yol boş olmadığı için 200 e kadar basabildik sadece. 200 ün üstüne çıkamadık. Ama aracı çok güzel yürüyor nosu bastığı an 2 boy önüme fırlıyor.
peki 200km de fark varmı?
nosu bastığı anda 2 boy önüme fırlıyor 200 de de böyle ama uzunda ne olur bilinmez. Birde aracım sorunluydu kendiside dedi ben senin driftboxda çıkardığın sürelere göre senle denemek istedim aracında sorun mu var dedi. Hakkaten gitmedi benim aracım. Normalde 8.7 olan 100-200 üm 11 saniyenin üstündeydi dün gece
iyi bir gece olmamış senin için. Umarım en kısa zamanda eksiklerini giderirsinde, sağlıklı araçlar arası eşleşmeleri izleriz.
Ibızaya ayrı konu acılsın ıkıncı 1.9 tdı suprızı olmus anlasılan :)
maşallah araçlara.
masallah araclara cupra ıyı gıtmıs..
anlamadıgım bıseyı sormak ıstedım; yakıtla basıncın ne alakası var? yakıt kotu ıse arac basıncı neden kıssın kı? avansı kısar,arıza yakar,alt mape gecer vs.. basınc kacagı olmasın? aracın basınc gostergesı var mı? avans vurdugu zmn gorebılıyor musun? basınc 9 psı dedıgıne gore gorebılıyorsun, alt mape neden gecmedın? yakıt kotu ıken aynı mapte zorlamak yada denemeye dwm etmek kasaplıktan baska bırsey deıldır.
tekrardan masallah araclara
Ben de yakıtın neden kötü olduğunu çözemedim. Bu yakıtı bilerek koyduğuna göre. Yani değişkenlik göstermiş olması neye bağlı ? Araçlara maaşallah .
Normalde kullandigim toluen hammaddeler.com dan aldigim karisimdir. Dun kullandigim bundan 2-3 ay once custom garageden aldigim toluen, gokhanda bu yakiti 1 sene once gariban typer yururken ankaradan almis yani yakit uzun sure beklemis toluen. Gokhan bana vermeden once ankarayi aradi ve bu sure zarfinda yakit bozulurmu dige sordu bozulmaz dediler ama bozulurmus.
Map konusuna gelince bir arabanin sadece avan ayari yoktur 50 farkli ayari vardir her mapde farklidir mapler arttikca arabanin agresifligi artar sadece avans ayarini beyin yakita gore yapar. Afr degerine gorede ya basinc kisar yada artirir. Basinc saatim var basinci gorebiliyorum edo ama knocku goremiyorum
Massallah aracalara hakan abiyede ayrica massallah peki 335 90 li oktanlarda yuruken cupra 100ustu oktanli benzinlemi denedi onu merak ettm ??
sımdı soyle solıyım, fabrıkasyon beyınlerde (cogu aracta) arac avans vurunca evt 1 alt mape gecer benım suankı aracımda da boyle. avansı harıtası 1 alt mape gecerken (avans tehlıkesının gectıgını sezene kdr) afryıde 10 a yaslar. ama basıncımı hıc kısmadı.
335lerı begendıgım ıcın arastırmıstım belkı alırım dıye jb3 kullanıp yuksek basınctan motor kıran araclar mevcut. ve jb3lerdekı basıncla ılgılı koruma sadece 2.0 versıyonda target boost ve actual boost arasındakı ayarlama. aracın boostunu yakıta gore kısmak deıl. aracın target boostun ustune cıktıgı zmn yada altında kaldıgı zmn wasgate ı acıp kapama yoluyla bunu dengeye getırmesı dıye hatırlıyorum.
aracın kotu yakıttan yavaslamıs olabılır kı herkesın basına gelebılır benımde basıma gelıyor cok fazla meth kullanmadıgım ıcın beklemıs oluyor ve ozellıgını yıtırıyor ama basınc kısmıyor. egerkı aracında basınc dusmesı gıbı 1 sorun varsa bunun sebebınıde arastırmalısın bence. afr gostergen mevcut mu? kotu yakıt ıle hmn korumaya alıp zengıne ceker burdan kontrol edebılırsın.
tekrardan masallah.
O değil de diğer videoları da izledim.E92 M3'le filan çok güzel yürümüş aracınız.;)
cupraya maşallah...
maşallah her ikisine de ...