evet bende bunu merak ett,m:)
yasin...
Printable View
Bu arabanin map 5 de bile 9 psi basinc bastigini gormedim. Terryle konustum jb3 u yapan adam. Map 9 100 oktan ve ustu ister buda afr yi asagi cekmeyi saglar eger oktani yakalamayip asagida kalisa ya motor isigi yakar map dusurmeni ister yada basinc kisar dedi. Ayrica bugune kadar jb3 den motor kiran gormedim ha interfce baglayip tum degerleri %100 yaparsan bilemem
Yada soyle yapalim 1 hafta bekleyelim duzgun yakitla ne olacak hepberaber gorelim.
maşallah araclara gt30 la basınc 1,5 civarımı sanırım öle yazılmış dıer konuda 450cıvarı felan mı oluyor cupra
bmw o basıncta guzel yurumüş
aynen olgarın dedıgı gıbı gercekten aracta sorun var ıse haftaya cıkılır tekrar denenır sonuc yıne aynı ıse yapcak bıse yok tebrık etmek lazım tabıkı ama bı hakkı daha oldugunu dusunuyorum..hakan abıde belkı bıseler daha yapar ozmnda farklı sonuc cıkar ozmnda baska bı bomba olur arabası ıyı olmus..
selamlar, son denemede ben 240a kadar net cıktım, yanı sen cıkamadıysan bırsey dıyemıyecegım,bu arada kadran performancebox ıle daha once kontrol edıldı, neyse tesekkur ederım deneme ıcın kıstas alabılcegım denemelerdı, bu arada cupra ıle basınc basamadım demıstınde benımle denerken basıncın normaldı dıye teyıt etmıstın neysekı, tekrar tesekkur ederım deneme ıcın, umarım bundan sonra daha farklı suratlerde tekrar tekrar denerız,,,
Haftaya tekrarfan deneriz senlede insallah kavaciktan dobdugumuzde nerdeydin seni bekledim ama yoktun? Birde basincim normal demedim sana zd ile dnedikten sonra muharrem ile deneme amacli ciktik o zaman basinc duZeldi gibi anlayabilmis degilim muhabbeti gecti cem muharremle aramizda o ara sende vardin. Senle denerken map 7 13psi da yurudum dedimki sana o sureleri cikaran 335 in bu oldugunu sakin dusunme bugun aracim sorunlu dedim emniyette hatirlar misin?
İBİZA BMW videosu varmı ?
Teke tek denedik video yok arkadaş çektiyse bilemem.
Ya bu aradaçok kötü bişey ya herkese cevap verme durumu oluşuyor. Bu hafta böyle geçti daha fazla konuya bişey yazmak istemiyorum haftaya gerekli cevabı allahın izniyle verceğimi düşünüyorum.
Hakan tekrardan Maaşallah. Ibizaya özellikle maaşallah.
Maşallah her iki aracada, Olgar için şansız bir gece oldu ama yinede denemeye devam etmesi saygı duyulucak bir davranıştı. Denemeye devam etmesi derken gece sadece ZD ile 3.35 çıktı 3 kere zar zor rica minnet denediler tabi ilk seferde Olgar geçmiş olsaydı Opete kadar 30 kere denenirdi ZD geçince herzaman yaptığı gibi 1 kere deneyip Opete kadar cruiseda gitti.. Herneyse ben zamanında söylemiştim Olgara böyle yapıcağını kendisi şimdi anlamıştır benim nedemek istediğimi.
Daha sonra Shelle döndükten sonra Özgün aradı Paşaoğlu Bekir gelicek arabasını görmek istiyor varmı denicek araba dedi o sırada herkes dönmüştü Muharrem, Zübeyir, Sinan, Olgar ve ben kalmıştık. Olgarda zaten arabası sıkıntılı eve dönücekti yine ben rica ettim Bekir gelicekmiş arabasını görmek istiyormuş bekleyelim ayıp olmasın dedim ve Bekirde gelincede denediler. O sırada biz Sinanın aracında 3 kişi izledik onlar teke tek denediler onun için videoları yok Ibiza ile.. Ama Ibızada stock turbo değil basıncı duyduğum kadarıyla 2.2 yanlış varsa Bekir düzeltir birde üzerine 90 shot nos basıyor hafifliğinide katarsak zaten gitmesi gerektiği gibi gidiyor gerçekten onada koca bir MAŞALLAH.
ZD ile denerken ben basınç saatini görmeseydim Olgar bahane sunuyor diye düşünürdüm ama gerçekten araç devirlendikçe 10 psiları görmeye başladı 0.6 barlada yürümesini beklemek saçmalık olurdu ama zaten daha gece ilk çıkar çıkmaz bir gidişini görelim diye bastığımızda daha denemeden anlamıştık yürümediğini. Şöyle söyliyim Hilmilerden aldığı yakıtı koyduktan sonra arabada ben, Olgar, Ulukan varken 3 kişi araba çok daha hızlı gidiyordu dün geceki 2 kişi halimizden. Herneyse tekrar denenir inşallah buarada sorunların olması ZD'nin hızlandığı gerçeğinide değiştirmiyor oda aracındaki eksikleri gidermiş karşılığını almış yalnız dün geceki ve her geçtiğinde yaptığı huyunu değiştirmesi gerekiyor bence yanlış. İlk basışta kafayı çıkaramadığı her denemeyi bıraktı. Olgarın millet yürürken daha gaza yeni basıp bırakmadığı arkadan yetiştiği birsürü videosu var herkes bilir. İşi bukadar ciddiye alıyorsanız ufak kurnazlıklara gerek yok araban hızlıysa gelir yakalar zaten geçersin.. Ben hayatımda denemeye çıkan iki arabanın boş yolda Opete kadar 1 kere denediklerine ilk kez şahit oldum.
Ibızada ne turbo var Vnt mı yoksa GT serısı mı
2 aracada maşallah güzel deneme olmuş.rövanşı bekliyoruz artık :)
Selamlar, tabiki tekrar videolu deneriz daha adil bir deneme olmus olur
evet cemle konustun basinc basmadi sonra duzeldi hatta yedek depo konusuda olduda ben o konusmayi demiyorum, ilk otobanda durdugumuzda sana sordumya ne oldu yinemi basinc basmadi diyede sende yokbasti ama anlamadim gibi bir laf ettin hatirlarsan, neyse sorun yok gercek gucune kavusunca istersen deneriz tekrardan,
buarada selenoid sorunu yasadim, 1saat civari beklemem gerekti,pek tanismamis olsakta birseye ihtiyacin varmi diye aramani beklerdim, sorun yoktanismis olduk ")
muharrem sagolasin ilgin alakan icin tekrardan gorusmek uzere ")
denk gitmiyorduk ki.niye 10 kere deniyim sonuç gün gibi ortada.3 kere denedim aslanlar gibi geçtim bunu kabul edin veya etmeyin herkes gözüyle gördü .100 kere de denesek 100 kere geçerdim.ama denk gitseydik 10 kere denerdim nitekim 1 ay önce denediğimizde denktik 10 kere denedim.olgar geçen hafta uc subaruyla 10 kere denedimi hayır çünki gerek yok denk değiller denesede sonuç değişmicek.geçtiğiniz gibi geçilmeyide bilin hazımsızlık yapmayın.OLGAR bu laflarım sana değil .bu güne kadar bi *** yapmamış ama yapanada saldıran hazımsız sahısa.ALLAH kalbinize göre versin.