cupra tayfası doğrudur bunda yanlış bir şey yok?
ben sadece inanın arabası hakkında düşüncelerimi söylemişimdir ZD'nin revo tercihini çıkardığı sonuçları merak etmişimdir.
Cupra sahibiyim ve yarın öbürsün aracımı yapıcam yapılan araçlar var abilerimizden fikir alışverişi yapıyoruz YALAKALIK yok dediğin gibi...
Yarın BMW alacak olsam gelir sana sorarım eray abiye sorarım ama bu konuşmaların beni kırdı senden beklemezdi m![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Tarih: 19.11.2010
Mekan: Ataşehir MC
Kendini güvenen herkesi cuma günü ataşehir semalarına bekliyoruz. Amaç hem muhabbet hemde 2010'un Roll Kingini seçmek
Herkes davetlidir. Karşıdan bu yakadan, ankaradan, izmirden, düzceden, yunanistandan.
Hem Bayramın son günü oluşu hemde stres atmak adına muhteşem bir buluşma düzenleyelim.
Bu konu altında yarın için herkes birbirine atar yapabilir, gider yapabilir serbesttir
Buradan sesleniyorum Cupralar ne zamandır Ataşehir semalarında gözükmüyorsunuz Duyduğuma göre 2.4 pik 2.2 cont yürüyor olmuşsunuz. Gelin arabalarınızı görelim Deneyelim Video çekelim Öyle 2.2 cont videoları yayınlamakla olmuyor bu işler
Bu sefer kaçmayın güzel denemeler olsun:P
Bu konu herkese davettir. Önemli bir kaç husus vardır onlar şunlardır;
1. Birbirinin hayatını tehlikeye atacak türden hareketler sergileyecek kişiler gelmesin.
2. Arabasında sorun olan kişiler, o2 sensör arızası alıyorum, arabam çatırdıyor, patırdıyor, patlıyor, debriyajım yok, bagajda 23 tane kolon var mazeretli kişiler gelmesin. O gün gelipte deneme yapan herkesin aracı sorunsuz kabul edilir.
3. Seyretmek için yavaş arabalar lütfen gelecekseniz de emniyet şeridinin dışına çıkmayın.
4. Alkol kesinlikle yasak, alkol alacak olan veyahut daha önceden alkol almış bir kişi kesinlikle gelmesin papaz olmayalım. Kimse kimsenin hayatını, arabasını tehlikeye atmayacak.
5. Ehliyeti olmayan, ehliyetini kaptırmış arkadaşlar lütfen gelmeyin. Bir arkadaşımızın başına hoş olmayan şeyler geldi bu olay yüzünden. Rica da etseler, yalvarsalarda sadece izlemeye gelin.
6. Her türlü Cupra gelebilir
Böylesine bir davet mesajı gönderipte daha sonra yakıt kalitem düşüktü denmesi gayet komik.Cupra sevmem ama ZD cupra'ya burdan kocaman maaşallah gayet açık ara farkla yürümüş gitmiş![]()
Ben o daveti yaptigimda kimse gelmedi bunun o davetle alakasi ne kafaniz mi guzel o gun benim aracim sikintisiz yuruyordu uc ile denedik. Dun bizim resitle iddiamiz oldu reaitin araci sorunlu oldugu icin denemedik hakannsenle denemek istiyor dedi
O gün çağırdığımda kimse gelmedi diyorum ben de sana bu deneme ne denemesiydi biliyor musun?
Reşitin bana rica denemesi idi. Hakan aracını yaptı oldumu görmek istiyor denemesiydi. Aracını görmek isteyen adam böyle konuşur mu? Araban sorunluymuş o zaman bende aracımı göremedim diyip benden önce onun istemesi gerekmez denemeyi?
O gün benim aracım çok güzel yürüyordu. Kimse gelmedi nedense.
Ya 9 PSI ya ne kadar yürüyebilirim ki TDI ile gelen arkadaş bile senin çıkardığın süreleri gördükten sonra senle denemek istedim aracımı görmek amacıyla ama alakan yok o sürelerle dedi. Daha neyin kanıtına uğraşayım. Aracım yürümedi nasip kısmet işte bazen.
Denemeden 5 dk önce yürümediğinide anladım ama aracımda sıkıntı var deseydim kim bilir bugun neler yazılıyordu nasip dedim video yu çektim yayınladım. Daha da diyecek sözüm yok.
Borc yiğidin kamçısıdır
bahanede rollingcinnmaşallah maşallahh tatlı reakabet war o da guzel
bu da olmasa abii kimse hızlanmaz bence guzel
olgarda haksız sayılmaz bi o kdrda haksız ama bahane üretilmesin filan yazıp şimdi kendi yakıtı bhane edio doğru dio herkes ama o atarlı gecede olgar ordaydı belki aracı daha iyi gidiodu o zamanda cupra yoktu 335i ordaydı nie bu kdr kasıosunuz ki .. son kez denenir bahanesiz
konuyuda severek izliyoruz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)