iki aracada maşallah
yazmaz olaydım 15dkdır tel susmuyo ahuahuhauhauhakovboyyyy
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Olgar az kaldi su hafta ici yazilimi yapim , ustunden gecicemIlk senin sonra uba cupranin ahahha
![]()
maşallah araçlara...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
ben herkesin yaşına hürmet ederim saygısızlığımda bu güne kadar kimseye olmamıştır olmazda.Ancak o rollinge gelen herkes senin o boş yolları nasıl harcadığını görüyor ve bu durumu herkes dile getirmiyor,ama ben asla haksız durum karşısında susman,içimde hiçbirşeyi bırakmam söylerim direk. Belki sen normal birşey yapıyorsun alışmışsındır bu harekete ama yaptığın normal olmadığını bi şekilde anlamalısın belkide o gün bugün, bu yazımı okuyupta o rollinge gelen (tarafsız) herkesin bana katılacağına eminim. Benim kalbimi kırabilmen için abi , sana değer vermem gerekir.Yani istediğini söyle , sen benim kalbimi kıramassın !
JAM DA JOKER isimli üyeden Alıntı
Denemeye devam etmesi derken gece sadece ZD ile 3.35 çıktı 3 kere zar zor rica minnet denediler tabi ilk seferde Olgar geçmiş olsaydı Opete kadar 30 kere denenirdi ZD geçince herzaman yaptığı gibi 1 kere deneyip Opete kadar cruiseda gitti.. Herneyse ben zamanında söylemiştim Olgara böyle yapıcağını kendisi şimdi anlamıştır benim nedemek istediğimi.
öskür´isimli üyeden Alıntı
hakan arkadisimiz otomobil denemeyi daha cozememis ama alisinca insalah normal denemeler gibi zewkli denemeler olur.cunku 20dk boyunca cruise controlde 120km hizla sabit gitti 20km boyunca
araci gayet ii gidiyor bence. benim arabam tahmini 500 hp demekki dynoda onuda gormus olup cok sewindik.
Dr.ECU
ilk yapılan denemede olgar gecti hepimiz gorduk ZD bahaneler sundu tekrar denendi bu sefer zd gecti.
3. ve son denemenin yapılması gerekir su an durum 1-1 3. denemede gecen sonucu belirler bunun uzerine dahada tartısma olmaz.
bence ZD nin olgarla haftaya tekrar denemesi gerekiyor. yoksa camiada korktu denemedi DERLER...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
şehrin birinde çapkınlığıyla ünlü bi kayıkçı varmış..
adamın kayığına binen bütün kadınlar admın cazibesine karşı koyamayıp onunla birlikte olurmuş..
admın ünü kulaktan kulağa yayılmış..
ve sonunda bi şehir efsanesine dönüşmüş..
günlerden bir gün bu dedikoduları duyan : feminist ve kendine güveni çok fala olan , kadın..
" saçmalık bu " ..
" ben o kayığa biner, bindiğim gibi de inerim " demiş..
ve ertesi gün gidip o meşur kayığa binmiş..
adama hiç yüz vermeden başka bi tarafa bakmaya başlamış..
adamda kadınla hiç ilgilenmeden küreklere asılmış..
biraz sonra adam kendi kendine söylenmeye başlamış " derler, derler, deler ............."
1, 3, 5 ...........
kadın dayanamamış en sonunda:
" ne derler be adam " demiş..
kayıkcı kadına dönmüş, bıyıklarını burup hafiften sırıtarak.
" güzelim sen bu kayığa bindin ya, artık vermesende, verdi DERLER "
ahmet yazınca kurtlar vadisinde geldi aklıma![]()
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)