maşaallah maşaallah...yusuf komple egzoz şart.ama düzgün bişeyastra çok güzel gitmiş....veli kankam bide miniyle video çekseydin
![]()
maşaallah maşaallah...yusuf komple egzoz şart.ama düzgün bişeyastra çok güzel gitmiş....veli kankam bide miniyle video çekseydin
![]()
ne umıtle getırmıstın yusufum sen bunu denızlıye boyle mı gorecektık senı
ikisinede masallah ama czt deb daha iyi bi performans bekledım :S
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
200+ km. hızlarda czt zaten tutunamaz astraya ama öncesinde bu kadar fark olması süren arkadaştan kaynaklanıyordur
tamam astra geçmiş ok da..
czt dediğiniz gibi 200+larda tutunamaz. yanı sırf fark açılsın görsellik olsunn diye bence vıdeo uzatılmıs gıdılmıs. anlasırsın bıyere kadar basarsın.
maşallahh astraya
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
astrada tc iptali yazılımlamı yapıldı?
kardeşim tc iptali için tc iptal dügmesi yapıldıyazılım yok
peki siz bu tc iptalini nasil yaptiniz?benim basimda var bu dert.yagmurlu havada gaza asilirsam hep yaniyor bu lamba.bu islemi yapmamiz için ilk olarak astra g opc turbonun tc li dügmesini almak sanirim.bundan sonra ne gibi islemler gerekiyor yardimci olabilirseniz sevinirim.
valla kardeşim biz çok ugraştık bu tc olayı için berto turbo tc iptali olmazsa yürümüyor kasıyor tc arabayı detaylı bilgi için Denizlideki bizim usta Güroto Gürhan usta ile konuşabilirsinnumarayı sana özelden yazıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)