geldiginde bize de haber verin balık benden olsun abi
Printable View
geldiginde bize de haber verin balık benden olsun abi
maaşşallah iki aracada güzel denemeler olmuş...
ac ye diyicek bişiy yok da ty de önceden gördüğümden cok daha iyi gidiyo.
özledim sanki be:) az kaldı....
yasin....
AC mize maşallah :D
her iki aracada maşallah diyorumm denemeler güzel olmuş ty bence küçük dokunuşlarla birazdaha gidecegini düşünmüyor diyelim ama ac gerçekten güzel yürüyen bi makina tabi burda crm suat abinin payını unutmamak gerekir...
iki aracada maşallah kazasız belsız sürüşler dilerim..
maşallah araçlara :)
Maşallah araçlara.
Yalnızi gazdan ayağı çekmeden atılan viteslere ben bi türlü ısınamadım. Nedendir bilmiyorum ama bana çok sağlıklı vites atılıyormuş gibi gelmiyor.
AC'nin sahibi araca dahada iyi alıştığınında eminim pilotaj faktörüyle AC dahada ileri çıkacaktır.
Maşallah 2 aracada tekrar, önemli olan geçmek geçilmek olmasın, Dostluk baki kalsın!
AC bizi şaşırtmadı.
Yinemi AC ...AC bunu hep yapiyor yapicakta.zaten konu olmasi gibi yorungesine girmis. Videolar ortada masallah araclara..masallah AC`mize
2 araçta gayet hızlı :) Bence hiç boşa debelenilmesin :)
Kırgınlığa kızgınlığa gerek yok olay ortada :) Hakan abi daha alışamamasına rağmen olay böyle
Ama bu TY 'yi kötü yapmaz.AC ye böyle tutunacak bu sınıfta kaç araba biliyorsunuz? :)
TY AC ile yanyana geldi ona bile şükretmek lazım bence bu sınıfta kaç araba AC ile yanyana gaza oturur?
Bazı lafları düşünüp konuşalım bence :) Helal TY'yede AC'yede :)
Selçuk çekimler için sende saol kardeşim ;)
bırak bu işleri kotum simsiyah oldu falan sol bacağın sakatlandı olum otomatik vites arabası olan varmı diye soruyodun :D:D
kanka zaten dönüş yolunda arabalar şişti ya senle öyle denedik.
Yüce insan saygılar :D
Eyvallah chief sağolasın ;)
Aynen öyle kardeşim biraz alışkanlık sonra AC eski formunda
Kanka Selçuk tüm çektikleri koydu sizin çekimler vardır heralde başka yok
Zuahahahahuauhhuah
Sende saol ayağına sağlık
Matrix Reloaded :eek:
Aslan kardeşim benim yürü beeeaaaaa sana darton pantolon alıcam muhahahahau:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D
Kanka herşey için sağol çekimler 10 :icon_tup:
Saolasın müştü'cüğüm :D:D