speclerın nedır?
t28 custom turbo, 8lt intercooler, aliminyum emme manifoldu,9:1 custom piston, 550 rc enjektörler,titanyum sibop ve yaylar,3 bar gm map sensörü, greddy emanage ultimate piggyback,innovate wideband,apexi boost, egt göstergeleri.port polish- genişletilmiş gaz kelebeği.bronz balata.özel oranlı ayna mahruti ve uzun 5.birazda hafifletildi araç 850 kg.
yapılacak olanlar; je forget piston,custom forget conrods,quaifi lsd-dogbox-twinplate clutch-group a driveshafts.
piston var ama takılmadı sebebiyse tuner geçinen bazı arkadaşlar söz verip beyin aldırttılar ama sonra takılmaz olmaz falan deyince iş başa kaldı.bilg.programcısıyım kendim taktım emanage i ayarları falan öğrenirken kırarsak die takmadım şu an baya yol katettik forgetlara geldi sıra.
hayırlısı olsun. beyın ayarı ıcın ozgun yardım eder sanırım rıca edersen. gokhanla denedınmı hıc? vtec sedan turbo?
Benim gerçekten merak ettiğim motordaki bu parçalarla bu araba yeni kasa 911 Turboya kökmü söktürüyor ?
su custom piston dedigin ne oluyor? bmw pistonumu? eger bmw pistonuysa 1 bara dayanmasi inanilmaz
da motor mert orjinal m3 pistonlarına 2.5 bar basıodu ve forgedden daha dayanıklı oldugunu iddia ediyordu bilginize
miniks
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)