User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
138 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: saxo vts turbo & Kawasaki ninja zx-6r (600cc)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cozum kolay

maha dyno var yuk tipi bosch uraz serviste. 450 hp ye kadar saglıklı olcum yapıyor goturun saxoyu deneyin bir ahmet polemik kalksın ortadan hatta giderken beni de cagırın mutlaka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boluda bulusun herkez masrafını kendi ceksin gecilen depoları doldurur donus yolu icin nasılım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son olarak bi kaç şey yazıcam.
    1.Birşeyi görmeden etmeden hesap makinasıyla hesaplayarak olmaz geçemez demek çok yanlış.
    2.Yaptığınız hesaba göre zaten emrahın subarusu 600lük race geçemiyor. yani yaptığınız hesap daha öncede söylediğim gibi yanlış.
    3.Geçemeyeceğine %100 inanıyo olsanızda biraz insanların emegine saygı göstermeyi öğrenin o arabayla kaç aydır nasıl uğraşıldığını bilemezsiniz hiçbiriniz.
    hadi herkese eyvallah.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Istilldo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son olarak bi kaç şey yazıcam.
    1.Birşeyi görmeden etmeden hesap makinasıyla hesaplayarak olmaz geçemez demek çok yanlış.
    2.Yaptığınız hesaba göre zaten emrahın subarusu 600lük race geçemiyor. yani yaptığınız hesap daha öncede söylediğim gibi yanlış.
    3.Geçemeyeceğine %100 inanıyo olsanızda biraz insanların emegine saygı göstermeyi öğrenin o arabayla kaç aydır nasıl uğraşıldığını bilemezsiniz hiçbiriniz.
    hadi herkese eyvallah.
    kimseyle aramızı bozmaya niyetimiz yok bizim yanlız gene bir mevzuda ankaralı arkadaşlarla cok tartışmıştık neyseki tatlıya baglandı unutuldu herşey birbirimizle alışverişte bile bulunduk

tekrar öle olaylar yaşamak istemeyiz cünkü biz ticaret yapan insanlarız yanlız ozaman tartıştıgımızda bizim araclarımıza (lagunaya özellikle) cok fazla laf atmıştınız bilmem hatırlarmısınız ayrıca nissana da baya bi laf gelmişti

ozaman emege saygı nerdeydi ?

oysa biz sizin araclarınız hakkında bir tek kötü kelime bile kullanmamıştık hatırlatırım

şimdi sinirleniorsunuz ama insanlar ektiklerini biçerler çaglar bu yazdıklarım sadece sana degil bu konuda tartışnaların da cogu bu sölediklerimden sadece ders almalı

NOT : kimse kimsenin aracına - şahsına hakarette bulunmamalı
    emegine saygısızlık etmemeli
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakin olun gençler işim var konuyu okuyamadım ama vidyo çeker koyarız hepiniz rahatlarsınız...

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kawasaki ZX-6 R ın 136 beygir olduğunu zaten yazmıştım 600 lük makineler içinde R6 ile başı çekmektedir ikisi performans olarak. Ben açıkçası videoda geçilen bir motorsiklet görmediğim için yeni videoyu bekleyelim yazdım. Ayrıca teknik verilere bakarsanız standart bir 600 RR için konuşursak

1/4 Mile ET: 10.481
    1/4 Mile MPH: 127.110
    1/8 Mile ET: 6.691
    1/8 Mile MPH: 106.340

gibi bir sonuç çıkarki bu sonuç Ferrari Enzo 1/4 zamanından daha iyi bir sonuçtur.

Emrahın R1 geçmesiyle Saxonun Kawasakiyi geçmesini karşılaştırmak bence çok saçma dikkatinizi çekerim Emrah R1 ile rolling yapmıyor ''4 çeker slick lastikli drag arabasıyla'' standart bir sokak motoruyla kalkıyor. Türkiyede kaç kişi gerçekten bir R1 kaldırabilirki kafaya gelmeden veya arkası sarmadan tam hakkıyla ? Araba kaldırmak kadar kolay değil tabiki.. Ama saxo ile olan videoda Kawasaki ile rolling yapılıyor. Burda tabiki beygir/kilo oranı devreye giricek bu göz önünde bulundurulucak.. Ben 0 dan 911 turbo ile kalkmış olsaydım belki hiç öne bile çıkamazdım okadar iyi bir kalkışı var ama iş rolling olunca işler değişiyor..

Emeğe kesinlikle saygı duyuyorum bunuda eklerim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya ek yapmak ve kendi fikirlerimi yazmak istiyorum.

Burda bir cok kez 500-600+ whp arabalarin icinde bulundum. Bi motor e rolling de kafa tutmak kolay degildir. Benim arabam 19psi da 480whp yapti. GT35 Turbo ile. Bununla bile bi motorla yakindan uzaktan alakasi yok. Jam da Joker in yazdigi gibi, Subaru R1 le yaristiginda kalkis yaptigi icin rahatca gecebildi. 4 ceker oldugu icin mermi gibi firladi yerinden ki o Subaru heralde turkiye de ki en profesyonel ce yapilmis yegane arabalardan biri. Ama bi R1 gibi bi motorla gidebilmesi icin daha bi 200hp ye ihtiyaci var. 800hp Supra lar motorlara zor kafa tutarken Saxo ile motoru gectim demek biraz inandirici degil.

Emege her turlu saygim var. Kimbilir o Saxo ya ne iscilik ne paralar harcandi ama simdi bi 911 Turbo ile denese, gecse, herkez dicekki helal olsun. Ama gidipte 600 luk motor gectim dedigi zaman hele hele bide video olmadan, bu biraz sacma gelio insana bu sefer insanlar verilen emegi unutuyo ise yalan olarak bakiyo.

Ilk post um da da emege saygi demistim, hala saygim var ama benim sahsi fikrimi sorarsaniz, Saxo 600 luk motor gecemez. En az 500whp olmasi lazim (sonucta hafif araba) ve uzerindeki turbo sanirsam GT28R yada GT30R (resimden pek anlayamiyorum) o turbonun o gucleri uretme potansiyeli yok zaten.
    BATIKAN

E-Kuri
    Misafir
    arkadaşım gerçekten emeğine ve sabrına saygı duyuyorum... herkes kendi fikirlerini söylediğine göre bende söyliyim, sadece hondalar yürümüyor. hondalar daha sıkça yapıldığı için konuşuluyorlar sadece. 106 gti yada vts yede turbo uygulamasından sonra neler olabileceğini görüyoruz zaten yurt dışındaki örneklerdende... tekrar tebrikler 850 kilo olmanın avantajını sonuna kadar kullanıyorsunuz...

teoman_rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bişi sorucam
    eger inanmıyosanız neden istanbula cagırcagınıza okadar guveniyosanız siz gelmiyonuz araba denemeye ???
    beni mazur gorun ben anlamam bu işlerden sadece yazıları okudum onun için yazıorum

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kavga istemiyorum gereksiz konuları sildim arkadaşlar dewam konuya
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yan i önceki msg ları okudumda silmeye sıkıldım gerçekten 35 li civicle s r6 geçemiorus yok zx12 r geçiorus beyler kendinize gelin SUBARUDADA 35r var geçmejk isteyen geçer geçemeyen susar konuşmayın yapan yapar saygı duyun biraz insanlara ayıp yazık günah biri der civic var dünyaya gider yok biri der ucarım atarım beyler el elden üstündür bigün bi 106 yaparlar hepimizi geçer bi civic çıkar ortalığı kasar kavurur lütfen biraz daha düzgün duralım şu forumda herkese bu lafım a harfinden Z harfine kadar kendimde dahilim
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBO_S2K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya ek yapmak ve kendi fikirlerimi yazmak istiyorum.

Burda bir cok kez 500-600+ whp arabalarin icinde bulundum. Bi motor e rolling de kafa tutmak kolay degildir. Benim arabam 19psi da 480whp yapti. GT35 Turbo ile. Bununla bile bi motorla yakindan uzaktan alakasi yok. Jam da Joker in yazdigi gibi, Subaru R1 le yaristiginda kalkis yaptigi icin rahatca gecebildi. 4 ceker oldugu icin mermi gibi firladi yerinden ki o Subaru heralde turkiye de ki en profesyonel ce yapilmis yegane arabalardan biri. Ama bi R1 gibi bi motorla gidebilmesi icin daha bi 200hp ye ihtiyaci var. 800hp Supra lar motorlara zor kafa tutarken Saxo ile motoru gectim demek biraz inandirici degil.

Emege her turlu saygim var. Kimbilir o Saxo ya ne iscilik ne paralar harcandi ama simdi bi 911 Turbo ile denese, gecse, herkez dicekki helal olsun. Ama gidipte 600 luk motor gectim dedigi zaman hele hele bide video olmadan, bu biraz sacma gelio insana bu sefer insanlar verilen emegi unutuyo ise yalan olarak bakiyo.

Ilk post um da da emege saygi demistim, hala saygim var ama benim sahsi fikrimi sorarsaniz, Saxo 600 luk motor gecemez. En az 500whp olmasi lazim (sonucta hafif araba) ve uzerindeki turbo sanirsam GT28R yada GT30R (resimden pek anlayamiyorum) o turbonun o gucleri uretme potansiyeli yok zaten.

katılıyorum çoğuna ama bazılarınada katılmadım.. nette turbo s2k nın 600 luğu gectığı video var senınkınden ne kadar dolu olabilirki o arac?ki uzaktan yakından alakası yok demişsin kendınınkıyle bi racıngın..

800 luk supraların hayabusalarla yuruduğu doğru.. ama emrahın suby rollde 600 u rahatce gecer kanatindeyım 1000 lığı bılemıcem...
    ayrıca biyerde gördum yazıyı motoru en prof. biri kaldırsa bile emrahın ımpoyu gecemez.. kalktığı sureler bellı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o belli olmaz gerçekten güzel kaldırıp maşalı bi motor kalkabili baya idddal şekilde geçilmez diye bişi yoktur ki
    www.drecu.com

Whiteside Impreza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brooo bide türkçeyi örensen tam süper olucak..tercüman lazım yazdıgını çözmeye moahaha.

Bu arada tartışmaya gerek yok,bida denenir,çekilir yayınlanır.Gönlüm saxo'dan yana (:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o belli olmaz gerçekten güzel kaldırıp maşalı bi motor kalkabili baya idddal şekilde geçilmez diye bişi yoktur ki
    oda doruda olsun gene 400 mtreyı hepsı 10 sn 9.6sn min surede alıolar..
    nese saxo ıle yenı videoyu beklıorus...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum çoğuna ama bazılarınada katılmadım.. nette turbo s2k nın 600 luğu gectığı video var senınkınden ne kadar dolu olabilirki o arac?ki uzaktan yakından alakası yok demişsin kendınınkıyle bi racıngın..

800 luk supraların hayabusalarla yuruduğu doğru.. ama emrahın suby rollde 600 u rahatce gecer kanatindeyım 1000 lığı bılemıcem...
    ayrıca biyerde gördum yazıyı motoru en prof. biri kaldırsa bile emrahın ımpoyu gecemez.. kalktığı sureler bellı

kendi arabami cok iyi taniyorum. bazi internette ole video lar gezio yok iste s2000 motoru gecio. yok ole bisey onlar arkadaslariyla anlasiyo motor basmiyo falan. ben son zamanlarda E60 M5, CLS 63 AMG, M6 ile yaristim ayri ayri hepsinde de gectim. ama eminim bi C6 Z06 ile yarissam kafa kafaya gidicem. zaten tahmini 1/4 mile zamanimda corvette le neredeyse ayni gibi. eger bi C6 Z06 stock, 600 luk motor ile gidebiliyosa, bende giderim.

Ayrica sunu da soliyim. Krali gelsin 4 ceker subi gidi kaldiramaz motoru. fizik kurallarina aykiri
    BATIKAN

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış hatırlamıyorsam bu bordo fiat bravo nun bir videosu vardı 600 lük bir motorsiklet ile. içerden çekilmişti.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış hatırlamıyorsam bu bordo fiat bravo nun bir videosu vardı 600 lük bir motorsiklet ile. içerden çekilmişti.
    Ömer bu video sanırım dediğin ..

http://www.youtube.com/watch?v=3RinPUcUAQw

Bravo HGT Turbo vs Ninja
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBO_S2K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendi arabami cok iyi taniyorum. bazi internette ole video lar gezio yok iste s2000 motoru gecio. yok ole bisey onlar arkadaslariyla anlasiyo motor basmiyo falan. ben son zamanlarda E60 M5, CLS 63 AMG, M6 ile yaristim ayri ayri hepsinde de gectim. ama eminim bi C6 Z06 ile yarissam kafa kafaya gidicem. zaten tahmini 1/4 mile zamanimda corvette le neredeyse ayni gibi. eger bi C6 Z06 stock, 600 luk motor ile gidebiliyosa, bende giderim.

Ayrica sunu da soliyim. Krali gelsin 4 ceker subi gidi kaldiramaz motoru. fizik kurallarina aykiri

katılıorum 4 ceker ımpo gıbı kalkmak çok zor... dev gibi slicklı amerıkanlar bile onun gibi fırlayamadı son dragta...

z06 600 luk motor kadar gidebılıomu yaa:??

m6 yı fılan gectısen rahat z06 çok sorun olmamalı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)