o bikinili kızlarla maslak oto sanayide o iş olmaz yani ahahahaha
Bu olayı ciddi ciddi bir film şirketi mi üstlenmiş?Gelin modifiye filmi yapalım diye? Yoksa kendi aralarında kararlaştırdıkları bişey mi? Bir film şirketine başvuralım felan filan.. Buarada araçların henüz belirlenmediğinden felan bahsedio yanlış anlamadıysam..ana karakter araçlarını modifiye şirketleri belirlicekmiş sponsor olanlardan..
Olmamamis walla cekimler fln iyi guzel vinc flnda kullanilmis ama bisiler eksik amator olmus cok kurgu arakda bissuru insan fln organizasyon direction fln benden gecer not almadi...
bu daha çok forum toplantısı açılış gıbı falan olmuş demo çekımı bıle olmaz yanı
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
Var bi hazırlık,hareket,kızlar falan ama o kadar daha ötesi yok gibi![]()
euzubillahimineseytanirracimbismillahirrahmanirrah im
hayırlı olsun.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
videonun içeriği kamera arkası gibi bişey olmuş,herifler baya jimmy jib bile kurmuşlar ama bence de sanayi de o iş yaş beaVizyona girsin, girerse tabii gidip izleriz
![]()
Biz istanbuldayken bi de bunun motor grubuyla çekimleri vardı savaş abinin orda bi de onu görseniz tam süper..Paşaoğlu motorcycle day...
![]()
hizli ve ticari...
306 ve boynuz...
apaçi ve kabile reisi...
yakısan ısımler bence....
hahaah hızlı ve ticari süper olmuş![]()
Yapıcı Yorumları alalım
Benim kiler:
Hız ve ötesi isminin acilen değişmesi gerekli
Mesela :
-Hızlı Köfte (Acılı Köftelerin Yetismesi gereken bir aksiyon filmi)
-Seyyar Arabalı Hızlı Köfteci (Köfteci ve arabasıyla inanılmaz gazlama)
-Bikinimi vermem anahtarımı veririm (Tokyo Drifin' (!) Gibi bisey olur sanki)
-Kankam var Arabam var (Sanayide muahbbet ceviren 3 genc ve TV cilere hazin yakalanısın belgeseli)
-THY beni yakalayamaz (Hard mard modifiyeli tuptuningli bir kangooruuu hikayesi..)
alternatifler gelistirelebilir
Sponsor arayısı ıcın yapılna ön cekımlere gelince benım bildigim bir film cekılırken bole aleni aaranmaz sponsor veya oyuncu gider efendı efendi görüsürsün okey diyen der demeyene eyvallah denır fikir aleni beyan edilmes mazallah birisi anında calıverır bu fikri..
Sonracıma saat sabahın 4 u ya sanırım ben yanlıs gordum boyle sakadanak bir sey herhalde..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)