aynen valla telefon edince sen baya umutlanmıştım ama kısmet bi dahakine..;) saat 2 de 20 derece sıcaklık vardı saat 4 de fırtına ile uyandım öyle garip bi hava vardı o gün..:)
Printable View
masallah araclara.kazasız belasız
cipten sonra fark olmuştur illaki.. gectın gecıldın mevzusu degıl abi yanlış anlama.megan şaka makınesı cıktı o bi gercek maşallah cok ıyı yuruyor.tekrar bi denersiniz. focosu almadan once eren bana sbl yı aldırıyodu cok baskı yaptılar :)ondan merak edıyorum yururunu
tekrar maşallah :)
bu SBL ninde ne çok taliplisi varmış ben aldıktan sonra bi dünya kişi ulaştı bana ben alıcaktım filan diye...nasip kısmet işte ....yürürünü boşverde 2010 yılında 99 peugeot sorunsuz bi şekilde 1 haftada 3 kere rolle çıkıp dönüyosa başarılıdır ...tek kuruş masraf etmedim arabaya çok şükür evveliyatı temiz olduğu için...yani kaçırdın otur ağla şimdi ..:D:D şaka kardeşim ...Allah cümlemize kazasız binmek nasip etsin hepsi bu...;)
apo abi yazılım ne yaptın yani marka olarak
maşallahhh abii arabalarda ne war speccler ne?
üç aracada ayrı ayrı maşallahh
üçüde çok sevdiğim arabalar sonuç gayet normal olmuş zevkli denemeler allah nazardan saklasın...
bütün araclara maşallah diyorum gsı kullanıcısı olarak gsıyları gormek cok guzel ya ama bısey dıkkatımı cektı
emre senın arabanın yururu tartısılmaz cok guzel svuda guzel yuruyor gercekten ama bısey var
svu lex chıp fıltre ve dynosu 172 hp lerde
emg chıp fıltre
ve sen yarım boya yakın ondesın ozaman senın dyno gucun sadece chıp fıltreyle 172 + yanı buna gore daha cok olmalı dımı ve lexin ozaman bı katkısı yok yanımı dıyelım iki aracta temız ama bu dynolarda bı yanlıslık var dıyorum ben kendı gorusumdur yanlıs anlamayın elestırmek babında degıl sadece anlamak ıstıyorum ondan yazıyorum
tekrar butun araclara masallah
Güzel geceydi hepsi yaşlarına rağmen çok sağlıklı olan arabalar maşallah nazar değmesin.
Benim şanssızlığıma çoğu denemede bazen dip gaz yapınca bazen kompresyona binince arıza ışığı yaktı sanırım o2 sensörüne elveda diyoruz:)
Bende sökük olan sadece arka koltuk ve pandizot ikisi 30 kg yapıyor. Bende 138kiloyum işte yani pek bi avantaj sayılmaz :D
lex manifold yüksek sıkıştırma istiyor runner'ları uzun olduğundan yüksek devirde güç istiyor ki verim verebilsin, güzel bi piston egzantrik ve beyin olunca işin içinde lex o zaman kendini gösterir şuan tek +'sı muhteşem sesi :)
dyno da svu benden 2hp 10nm gibi bi farkla yüksek çıktı bende sürücü faktörü ile farkı kapattım :D
Bu arada benim arabamda hala komple stock egzoz var dip not olarak belirtiyim:)
bir ara aslında bizim kuzeni cooper e vercektim unuttum sonra... biz 2 kişi kabalama 150 kg civarıyız...sen 140 desen yine sökme olayıyla beraber benim 40-50 kg gibi bi fazlam var ..roll de 50 kg ne kadar önemli olduğunu söylememe gerek yok heralde:Dbi ara 2 ye 2 deneriz..daha temiz olur...;)
ama şuda var EMG nin uzunu baya iyi topspeed dede 306 dan iyi olduğunu düşünüyorum ..dediğim gibi bir ara ağırlıkları eşitleyip deneyelim...ben 2 ye 2 kafa kafaya yürüdüğüm bi araçla 2 ye tek denediğimde 10 boy yedim...:p
sizde eksikleri giderin dışardan bi video çekelim ve GSİ KİNG kim belirleyelim artık :D:D
maşallah EMG ve SVU çok sağlıklı yürüyor...:icon_tup:
Aynen eksikler giderilip eşit kilo denenir daha güzel olur, senle en son denememizde 5'e erken atiyim bakiyim dedim 6500de attım ama yemedi :D
yine egzoz sesim duyulmuyor videoda ya :D
emre bi ara egzoz testi yapalim senle ama bu sefer sen arkadan cekcen hahaha :hahaha:
type-r'la olan videolar gelirse sevinirim, onlar daha kaliteliyse disaridan goruntu olarak tatmin edici olabilir belki, denedikleri icin onlara da Abdullah abi sana da tesekkur ederim
baska gecelerde gorusmek uzeree :D ben ayda 1'den fazla cikmam ama benzin 4 lira oldu zaten, gunluk kullaniyorum arabami, yorar beni :)
maşallah araçlara...........
EMG de headers yokmu lan emre :D
Specleri bir düzgün yazın, saklamayın arkadaş ya :D:D:D:D:D:D
emanet o headrs ondan yazmamıştır :D
@Apo--Öyle bir anlatmışsın ki sanki ben tek başıma gelmiş sıkmış gitmiş gibi olmuşrum:D :D Megane'ı hafife aldığını hissettim çünkü ilk defa başıma gelmiyor.DRG vti olsun BTH RC olsun yada diğer denediğim başka araçların sahipleri olsun hep MEgane mı? Geçeriz yaa diye bir düşünce var kafalarında:D O akşam 2 yada 3 kere denedik.Geçilmedim demen biraz abartı gibime geliyor çünkü sende biliyorsun ki kavacık'a yakın olan köprü üstünde farkımız barizdi;) Hatta sen en sol ben 2 sağ şeritteydim hızımızda 200 üstü idi.Yolun sonuna yaklaştığımızdan mıdır yakalayamayacağınımı kestirdin bilmiyorum sonra bıraktın zaten.Tamponumdada race motoru ile Burak vardı o esnada.Konuyu görürse yazar illaki.
Velesıl kelam özete gelirsek;
Yerler kuru olduğu sürece istediğin zaman senin istediğin devirde deneriz.Açıkçası o devirler benimde ölü.Senin araç 6 ileri olduğundan devir uymaz belki diyerek seni düşündüğümden azıcık alt bastım.Yoksa o devirlerin üstüne+1000 istiyor benim araba;)
Dediğim gibi yerler kuru olsun deneriz.2ye 2 olur 2 araçtandanda video olur;)
edit:O akşam benle olan tüm denemeleri video'ya çektiniz.İmkan varsa eklermisiniz? Yada msn'den falan yollayın.İzlemek nasip olmadı bana
Eren arabaya çip yaptırdın mı? Nasıl farkı oldu mu?
Şu an chipli abi.Bir kere masabaşında yazdık.Yolda log alıp ince ayara giremedik.Böylede kalır artık çünkü yapan arkadaşım askere gidiyor yarın.
Bariz fark var.Before/after şeklinde dyno yapmadığımdan şu kadar fark demek yanlış olur.Daha önce 3 tane daha F7R çipledi(kendisindede vardı sattı) O yüzden kafam rahat biraz
Çok iyi kazasız belasız kullan.
Bu arada şu eski GSI lara hastayım. Eskiden ne favori aletti bunlar. Bende o zaman pederin 190E 2.3 Sportline versiyonu vardı. Otobanda bi GSI ile gazlamıştım o zaman sene 1995 :) Adam beni duman etmişti ve resmen yıkılmıştım spor mersedesimiz var düştüğümüz hallere bak diye. Ben 220 de tıkanırken adam yanımda gaza bas çek yapıp John Benjamin Toschak geçmişti benimle :hehe:
maşallah abicim ama bana sanki bazı devirlerinde erken vites atıyorsun gibi geliyor chip olmasına rağmen yanlışım varsa düzelt?