apo bencede izledigim kadariyla cok erken vites degistiriyosun. masallah bu arada zaten hepsi birbirine denk araclar. sonucta ayni sinif ve 10 senelik arabalar hepsi kiminkinde daha cok emek varsa o gecer.
Printable View
apo bencede izledigim kadariyla cok erken vites degistiriyosun. masallah bu arada zaten hepsi birbirine denk araclar. sonucta ayni sinif ve 10 senelik arabalar hepsi kiminkinde daha cok emek varsa o gecer.
maşşallah hepsine
benim, aracının hakkını vererek yaptığım yoruma karşılık daha ılımlı bir yorum beklerdim senden ama :rolleyes:sen aksine beni tahrik etmek için sanırım yok BARİZ fark, yok YAKALAYAMAYACAĞINI ANLAYINCA gibi kelimeler kullanarak bir yorum yapmışsın...ama bu iddaalarına cevap verip uzatmak istemem mevzuyu...hiçbirinin aksini iddaa etmiyorum;) BARİZ farkı görmemiş olabilirim bundada sıkıntı yok...hava kuru olduğunda kavacık yolu olmamak kaydıyla otobanda sağlıklı bir deneme yapalım...videosunuda buraya koyalım SBL yi geç veya geçme ben seni bu arabayı yürüttüğün için şimdiden tebrik ediyorum...:icon_tup:
maşallah araçlara.. kazasız belasız denemeler.
Benim amacım tartışmak yada tahrik etmek değil.Bu şekilde anlaşıldıysam özür dilerim.Daha fazla konuşmak yersiz dediğin gibi müsait bir zamanda dener görürüz;) Bu arada video konusunda ciddiyim.Yanında video çeken arkadaş videoları koyarsa yada koymak istemiyorsa bana özelden linkini atsın en azından ben izleyebileyim
estağfirullah...
her otoban denemelerimizde videoları benim kuzen çeker sonra bana atar...o gün kavacık yoluna gittiğimiz için pek deneme yapmadık zaten.. sadece senle denerken video olduğu için üzerinde durup videoları istemedim...(tekrar açıksözlülükle yazıyorum megane ı küçümsediyim için videonunda bi vtec denemesi gibi değer verilmeyeceği için üzerinde durmadım)bu gece kuzeni hemen aradım senle olan videoları sordum oda üzerinden zaman geçtiği için olsagerek sildiğini söyledi...keşke silmeseydide izleseydik...(bu arada tekrar kontrol edip bana dönecekti varsa veririm videoyu)
megane ile ilgili teknik bilgim olmadığı için yürürüğle ilgili yanlış düşündüm...o geceden sonra o arabayı öğrendim...benim arabamın yürürü belli geçebildiğim veya geçemediğim sınıf araçlar belli...bu durumda megane ın beni geçmesine gocunmam çünkü diğer araçlarla olan videolarında var sonuçta ...megane yürüyor Allah var...ama dediğim gibi güzel bir deneme yapmak lazım ben kendi çapımda iddalıyım geçeceğimi düşünüyorum...:)ama geçilirsemde sorun yok tebrik eder geçerim...
Yüzyüze görüştüğümüzde 2 merhabadan öteye geçemedik Ataşehir'de.Forum alanındaki anlaşmazlıklarımızda bu yüzden olsa gerek.Bu akşam hava kuruda olsa beni mazur gör işlerim var çünkü.Onun dışında görüşür deneriz sıkıntı yok;) Hırslı adam değilim geçersen tebrik ederim:) Roll'e çıkan herkes gibi bende geçeceğimi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı:)
plakası lazım değil bir vtecle en az 15 kere denedik bu güne kadar... 14 ünde boylar boyu önde oldum birinde erken bastı bende durmadım peşinden sıktım 5.viteste yakaladım ve geçtim...1-2 gün sonra 2 arkadaştan o vtecin beni geçtiğini duydum güldüm geçtim ama insanın hakkının yenmesi zoruna gidiyor...
aynı şekilde yürürü çok iyi denilen bir vtecle denedik defalarca denedik yine geçtim...ama arkadaş vites atamadığını vs. söyledi bende mazereti var diye videosunu koymadım...yine 1-2 gün sonra 1 arkadaştan o vtecin beni geçtiğini duydum ...zaten ondan sonra tüm denemelerimi videoya çekiyorum...
yine gsi ların olduğu gece 1 tanede 306 gti vardı denedik alakasız önde oldum arkadaş video koymamı istemedi koymadım...şimdi bekliyorum birinin çıkıp geçen bi 306 ya geçilmişsin demesini...:D:D
yani bu tip olaylar insanı geriyo bu yüzden senide yanlış anlamış olabilirim kusuruma bakma dostluğumuz baki olsun...:icon_tup:
Maşallah araçlara..
benim vites atma devirlerim başka 306 larda daha önce defalarca denenip tespit edilmiş devirler...ama tabikide arabanın durumuna göre farklılık gösterebilir...bu yüzden en iyi vites atma devirlerini tespit etmek için bi deneme yapmam lazım...haklı olabilirsiniz deniycem..