User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
95 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: SBL 306 vs. EMG gsi vs. SVU gsi

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UĞUR_GSI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütün araclara maşallah diyorum gsı kullanıcısı olarak gsıyları gormek cok guzel ya ama bısey dıkkatımı cektı
    emre senın arabanın yururu tartısılmaz cok guzel svuda guzel yuruyor gercekten ama bısey var
    svu lex chıp fıltre ve dynosu 172 hp lerde
    emg chıp fıltre
    ve sen yarım boya yakın ondesın ozaman senın dyno gucun sadece chıp fıltreyle 172 + yanı buna gore daha cok olmalı dımı ve lexin ozaman bı katkısı yok yanımı dıyelım iki aracta temız ama bu dynolarda bı yanlıslık var dıyorum ben kendı gorusumdur yanlıs anlamayın elestırmek babında degıl sadece anlamak ıstıyorum ondan yazıyorum
    tekrar butun araclara masallah
    lex manifold yüksek sıkıştırma istiyor runner'ları uzun olduğundan yüksek devirde güç istiyor ki verim verebilsin, güzel bi piston egzantrik ve beyin olunca işin içinde lex o zaman kendini gösterir şuan tek +'sı muhteşem sesi

dyno da svu benden 2hp 10nm gibi bi farkla yüksek çıktı bende sürücü faktörü ile farkı kapattım

Bu arada benim arabamda hala komple stock egzoz var dip not olarak belirtiyim

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel geceydi hepsi yaşlarına rağmen çok sağlıklı olan arabalar maşallah nazar değmesin.

Benim şanssızlığıma çoğu denemede bazen dip gaz yapınca bazen kompresyona binince arıza ışığı yaktı sanırım o2 sensörüne elveda diyoruz

Bende sökük olan sadece arka koltuk ve pandizot ikisi 30 kg yapıyor. Bende 138kiloyum işte yani pek bi avantaj sayılmaz
    bir ara aslında bizim kuzeni cooper e vercektim unuttum sonra... biz 2 kişi kabalama 150 kg civarıyız...sen 140 desen yine sökme olayıyla beraber benim 40-50 kg gibi bi fazlam var ..roll de 50 kg ne kadar önemli olduğunu söylememe gerek yok heraldebi ara 2 ye 2 deneriz..daha temiz olur...
    ama şuda var EMG nin uzunu baya iyi topspeed dede 306 dan iyi olduğunu düşünüyorum ..dediğim gibi bir ara ağırlıkları eşitleyip deneyelim...ben 2 ye 2 kafa kafaya yürüdüğüm bi araçla 2 ye tek denediğimde 10 boy yedim...
    sizde eksikleri giderin dışardan bi video çekelim ve GSİ KİNG kim belirleyelim artık

maşallah EMG ve SVU çok sağlıklı yürüyor...
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen eksikler giderilip eşit kilo denenir daha güzel olur, senle en son denememizde 5'e erken atiyim bakiyim dedim 6500de attım ama yemedi

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine egzoz sesim duyulmuyor videoda ya

emre bi ara egzoz testi yapalim senle ama bu sefer sen arkadan cekcen hahaha

type-r'la olan videolar gelirse sevinirim, onlar daha kaliteliyse disaridan goruntu olarak tatmin edici olabilir belki, denedikleri icin onlara da Abdullah abi sana da tesekkur ederim

baska gecelerde gorusmek uzeree ben ayda 1'den fazla cikmam ama benzin 4 lira oldu zaten, gunluk kullaniyorum arabami, yorar beni

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara...........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

type-r'la olan videolar gelirse sevinirim, onlar daha kaliteliyse disaridan goruntu olarak tatmin edici olabilir belki, denedikleri icin onlara da Abdullah abi sana da tesekkur ederim

baska gecelerde gorusmek uzeree ben ayda 1'den fazla cikmam ama benzin 4 lira oldu zaten, gunluk kullaniyorum arabami, yorar beni
    ses çıkmadığından duyulmuyo olabilir hahah

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı APO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f7r ile deneme yaptık sayamıyorum... ben kavacık yoluna izlemeye çıkmıştım eren yanıma yanaştı 3 dedi tm kırmadım bastım ama benim için çok ölü bi devirde bastık... meganı hafife aldım yalan yok ama araba 10 numara yürüyo...yine geride kalmadım ...ama dediğim gibi meganeın böyle yürüdüğünü bilmiyodum ben...daha ciddi bi deneme yaparız bi ara ama benim şikayetim beni geçmek isteyen çok aşağılara çekiyo ben gebere gebere basıyorum e kimseye itirazda etmiyoruz deniyoruz...yani kendi devrimde bastığımız zamanda sonucu görmek lazım bence
    yanlış anlaşılmasın megane a lafım yok zaten videolarındanda belli süper gidiyo... bu arada çip yoktu o zaman ...
    benim bildiğim 2 3 defa denediniz erenle erenin bana deyişi bu ki sizin devirler bir birine cok yakın.yanlışmıyım acaba??
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

JOCCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen eksikler giderilip eşit kilo denenir daha güzel olur, senle en son denememizde 5'e erken atiyim bakiyim dedim 6500de attım ama yemedi
    Ben zamanında kiloyu eşitlemek için bagaj kapağını sökmeye niyetlenmiştim..
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bildiğim 2 3 defa denediniz erenle erenin bana deyişi bu ki sizin devirler bir birine cok yakın.yanlışmıyım acaba??
    hayır kesinlikle devir bana uymuyor..2 defa denedik 3.vites ve alt devir ...ama bu benim devrimde geçerim demek değil sadece denemek lazım diyorum...
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

rica ederim kardeşim ne demek bizde güç sınıflndırması yok herkesle denerizz...

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EMG de headers yokmu lan emre

Specleri bir düzgün yazın, saklamayın arkadaş ya
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

heee bak bunu iyi söyledin sıkıca sarıp srmalanmış bi headers var.... unutmuşuz yazmayı Emrede hiç sesini çıkarmıyoo...

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emanet o headrs ondan yazmamıştır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

var kim saklıyo ki

specler şöle

EMG : filtre, chip, headers (egzoz sadece son sus. iptal, gerisi komple standart)
    SVU: emme manifoldu, filtre, chip, egzoz
    SBL: fitre, egzoz, chip

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    var kim saklıyo ki

specler şöle

EMG : filtre, chip, headers (egzoz sadece son sus. iptal, gerisi komple standart)
    SVU: emme manifoldu, filtre, chip, egzoz
    SBL: fitre, egzoz, chip
    utan lan ne egzosu 60 lık boru bi headrs çıkışı filan orjinal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugra_0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    utan lan ne egzosu 60 lık boru bi headrs çıkışı filan orjinal
    niye komple 60lık krom boru ortada 60lık tüp orjinal olarak mı cıkıyo gsi dan sen benden daha iyi bilirsin gerçi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye komple 60lık krom boru ortada 60lık tüp orjinal olarak mı cıkıyo gsi dan sen benden daha iyi bilirsin gerçi
    kanka benim ki fabrikadan öle gelmiş özel :P yapımm

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Apo--Öyle bir anlatmışsın ki sanki ben tek başıma gelmiş sıkmış gitmiş gibi olmuşrum Megane'ı hafife aldığını hissettim çünkü ilk defa başıma gelmiyor.DRG vti olsun BTH RC olsun yada diğer denediğim başka araçların sahipleri olsun hep MEgane mı? Geçeriz yaa diye bir düşünce var kafalarında O akşam 2 yada 3 kere denedik.Geçilmedim demen biraz abartı gibime geliyor çünkü sende biliyorsun ki kavacık'a yakın olan köprü üstünde farkımız barizdi Hatta sen en sol ben 2 sağ şeritteydim hızımızda 200 üstü idi.Yolun sonuna yaklaştığımızdan mıdır yakalayamayacağınımı kestirdin bilmiyorum sonra bıraktın zaten.Tamponumdada race motoru ile Burak vardı o esnada.Konuyu görürse yazar illaki.

Velesıl kelam özete gelirsek;
    Yerler kuru olduğu sürece istediğin zaman senin istediğin devirde deneriz.Açıkçası o devirler benimde ölü.Senin araç 6 ileri olduğundan devir uymaz belki diyerek seni düşündüğümden azıcık alt bastım.Yoksa o devirlerin üstüne+1000 istiyor benim araba

Dediğim gibi yerler kuru olsun deneriz.2ye 2 olur 2 araçtandanda video olur

edit:O akşam benle olan tüm denemeleri video'ya çektiniz.İmkan varsa eklermisiniz? Yada msn'den falan yollayın.İzlemek nasip olmadı bana

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eren arabaya çip yaptırdın mı? Nasıl farkı oldu mu?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)