F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
bence o dyno dopru ölçmüyor(oradaydım)
bu aracı kıstas alarak söylemedim ilk önce bunu belirteyim.(ki bana göre düşük, en sağlıklı dyno paşaoğlunda tartışmasız)
örnek ile de sorunuzu cevaplıyım;
bordo prelude,düz vitese çevrilmiş,typer jantlı olan.
adam arabasını ölçürttü araba 164 hp çıktı. sonra 5.vitese alıp ölçürtüler 190küsür çıkmıştı galiba.
adam diyor ki ben baska yerde ölçtürdüm 204hp çıktı
saçmalık burdan baslıyor zaten. 5ileri aracı 5te ölçtüler 4'te düşük çıkınca![]()
bikaç araç daha vardı, saçma sapan değerler çıktı.
full yapılı egzantrikli filan bi Sİ vardı 138 hp çıktı![]()
arabasına 7bin lira harcamış 2 hp için mi harcamış demişti bizim bi arkadaş
![]()
dyno sonucunu bilmemde ilk defa böyle bir ölçüm görüyorum. limitör yapılıpta üst viteslere geçiliyor sonra ölçüm yapılıyor falan.
benim bildiğim araba 3k devire getirilir, işaret verilir devir düşünce dip gaz limitöre kadar gidilir. başka ölçüm şekli varsa bilemem.
değere gelince o speclere sonuç normal.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
konu ile alakasız ama kusura bakmayın
bende arabamı satarken ölcmuslerdi 206 1.6 16v ama ölçerken hiç 5. vitese atmadı adam düşükmü ölcer o zaman 4.viteste baskı kesıcıye girince bıraktı sonra dyno sonucunu cıkardı ?
dişli oranı 1 e en yakın viteste olculur.genelde 5 ılerıde 4 te 6 ılerde 5 e denk gelıor
burda yanlıs olcmusler ama.kesıcıden sonra boşada alınmaz.oyle 1 de basması fln bı acayıp çözemedım naptını
tşk'ler..
knka bunlar mın değermş senn 103 du acaba paşada kaç çıkar asdhahs..
tşk'ler...
valla normal olcum 50 lıra yazıodu orda bıde kdv dahıl değıldır dıe not duşmuşler
bız 25den yaptrdk hem ucuz hmde yakın dıe gıttık sanrm paşada 50 cıvarı olçu en mantklısı oraya gtmek..
tşk'ler..
emre adam ışın pırı olmuş 1de kesıcı yapıo 4e alıo zatn otomatk 3000'e duşmş oluodostum nıe benı ezıosn ne kdr ekmek o kdr kofte..
vardr onunda bı bıldğm arıfcm boşver..![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)