vallahi o konuda haklisiniz, fanatec te cok para ama alacagim bende. Ben aldiktan sonra, isteyen kisilere de her yurt disina ciktigimda 1 tane getirmeyi planliyorum kapora verirlerse.
vallahi o konuda haklisiniz, fanatec te cok para ama alacagim bende. Ben aldiktan sonra, isteyen kisilere de her yurt disina ciktigimda 1 tane getirmeyi planliyorum kapora verirlerse.
Sıraya girelim o zaman![]()
Valla ps3 gibi direksiyonu bol olsa hemen alacağım da Forza gibi simülasyon tadında bir oyunu da kolla oynamak cazip gelmiyor bana..
Zaten kolla fps ye de alışamadım ps3 de ona da penguin united ın xfps sinden alıp mouse klavye takılacağım hele şu kk ım bir ekstresi kesilsin..Biz daha adama nişan alamıyoruz cavurlar headshot yapıyorlar..(battlefield bad company)
forza joypad le oynamaya cok elverisli bir oyun, gozunuzu korkutmayin bir yerde bulup deneyin. Direksyon konusundada ben yardimci olmaya calisacagim 1-2 ayda bir kisiyi direksyonlandiracagiz![]()
Direksyona alıştıktan sonra joypad garip geliyor adama ama ona da alışıyorsun.
Bu haftaki yarış bayağı bir zorlayacak bizi.
Araba Ferrari F430GT R3-Klas’in sonuna kadar uppgrade ve tuning serbest
Yarisilacak Pist tabii ki Ring, yarisimiz 3 bölumden olusacak.
1. 1 turluk isinma turu
2. 1 turluk qualifiye turu
3. 5 turluk yaris
Ödul: 1′ci gelene 2009 Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series (A-Klas’a uppgrade ve tuninglenmis ve lvl5 olarak hazir bir sekilde teslim edilecektir)
Elegan abi de de para bol maşallah hediyeleri kendi garajından veriyor.![]()
Hüsnü artık gerçeğe dönsen diyorum. Artık göremiyorum seni caddelerde. Misafir geliyo diye evemi kapandın. Uzun zaman oldu görüşelim mkp Hüsnü![]()
Bugun patlatıyormuyuz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)