onur senin arabadan cektiğim videoyuda ekledim mesajlarımın birinde onuda ilk mesaja al istersen![]()
onur senin arabadan cektiğim videoyuda ekledim mesajlarımın birinde onuda ilk mesaja al istersen![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bende bir tablo var o tabloya göre 2 vites 8000rpm de 110.08kmh gösteriyor standart final drive ile![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
maşallah ikisine de..audi 122 hp + chip doğrumudur ?
Maaşallah araçlara. 1.4TFSI güzel bir motor turbosu küçük olsa da (td025 diye hatırlıyorum). Yazılımla da 160HP civarı olmuştur muhtemelen. O kadar ağırlığına rağmen iyi gitmiş 106 ya karşı. 4000 devirden sonra banttan çıkıyor zaten bu motor.
beni yanlış anlamazsan birşey diyeceğim..oem egzozun durumu ne acaba? arabayı sıkar birde içi dağıldıysa özelliğini yitirdiyse daha da sıkabilir..araban biraz daha gitmeli çünkü senin tam güzel hızlanma zamanın..bir kontrol ettir derim.
Ben Leon'u yeni aldığımda sormuştum. 160HP 240Nm dedi sahibinden.com'da sürekli reklam veren chip tuningcilerden biri. Daha fazla da alırsın ama zararlı dedi.
2.0 dizellerle denemedim ama arkadaşla öylesine basarken 1.9TDI Passat (K04 ya da K03 turbolu tam hatırlamıyorum) geçmiştim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)