maşallah bayağı iyi kermit![]()
maşallah bayağı iyi kermit![]()
Kermitin klima hidrolik direksiyon ıvır zıvır işe yaramayan ne varsa iptal sanırsam 800-850 kg civarıdır olsa olsa...
Yorumlar için hepinize çok teşekkür ederim.
BRO TUNE-R
ef vtec fena gitmiş yaf...2 aracada maşallah Allah kaza bela vermesin...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
abi o EFin sesi ne öyle yaaa maşallah![]()
böyle karşılıklı övgü dolu denemelerin videolarnı izlemek çok güzel
VTS'yede maşallah sesi harika..
ikisine de maşallahef civic in çok keyifli bir sürüşü olmalı
saxo da güzel yürüyor
![]()
kardeşim o kasada ef o motorla gayet iyi yürüdüğü için benim vts biraz sönük kalmış yürümüyor gibi görünüyorum resmen aslında bırde yanımızda aynı speclerde bır saxo olsaydı o zaman daha güzel belli olurdu gittigimiz gerçi vardı 4-5 boy geçiyordum ama vidyoya çektirmediler kendilerini benim araçtanda çekmek aklıma gelmedı![]()
Öncelikle yorumların hepsine teşekkür ederim.Enginle ben çocukluktan arkadaşız bu gün o geçer yarın ben geçerim daha vtec kaldırmayı beceremezken o beni geçiodu dragda ilk zamanlarda ben 106 yada saxo kaldırır gibi kaldırmaya çalışıyordum ***** patinaj![]()
Hahaa kardeşim senin aracın speclerine göre çok çok iyi gidiyo maşallahı var yaza doğru bi 52 bi kısa o zmn çok daha keyifli olucak inşallah bende adem baba gibi incir yaprağını yapıştırım bincem o zmn görüntü kirliliği olsun
Ef kasada B16 keyifli oldu hem şehir içi okula gidip geliyorum hergün kasmıo hemde gazladığımda keyif veriyo.
BRO TUNE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)