alt devır de deneme yapmıcaksan kı kısan olacak zaten bence direk 6000ve ustune guc ıstemen lazım 60lık duz boruyu tercıh ederdım
Printable View
vallaha kardesim skunk2 al ben baya bi okudum takip ettim sadece biraz sesli calısır okadar ama cok ıyı demıslerdı tabii toda vs vb var ama kasar biraz.:)zaten baktıgında cogu kısı skunk2 takıyor ıyı olmasa takılmaz.bizim araclar atmo ite kaka beygir alıp zorluyoruz bence en tamamlayıcı unsuz eksoz hata yapmamak acısından iyi araştıralım derim bizim setuplar 51 kasar gibi ama altlar cosar 60 ustleri costurur bizim araclarda sonusta 1600cc buyuk olur dıye suphem var 54 orta karar bıde bizim memleketin plakas:) iyi gibi..geritepme sart demişlerdi atmoda işte 60 yapıp araya geri tepme icin bişi mi yaparız naparız bilmiyorum ama cogunlukta 60 duz boru
yürümüyo la bu fitek :D :D
gonderdim kardesim
Maşallah...
evet kelebek orjinal bizde beyini neptune düşündük
neptune s300 aem bence işleri aynı sonucta aralarında fazla bi ozellik farkı yok aem icin daha kapsamlı demişlerdi ben ondan aldım.ama gaz kelebegini buyut istersen hatta polish bile olur.walbro enjektor regulator falanda aldınmı onlarıda istiycekdir bence arac.he gerekte olmaya bilir ama almamı onerırm kıme sorduysam gereklı dedi manık sonucta butun parcaların extrem yakıtın fazla dengeli olması lazım buda cok onemli
evet polish olayı felan baya iyi olur ama adanada sağlıklı yapacak kişi yok elletmemesi daha iyi olur enjektörü,ateşleme,regülatör,biraz daha fantazi istiyorsan listede görmedim yada atladım ince conta,N/A methanol kiti,hondata emme contası ufak tefek dokunuşlar işte bu kadarı yeter sana umut
Cepten baglandım videoyu göremiyorum ama şunu söyleyebilirim atmo arabayla ankarada kadran çekince denizseviyesinde kadran ceken arkadaslara gitmıyo gibi gelmesi dogal.. Kankam masallah
abim ince contada aldım şu 3 yapraklımı ne oluo sanırım buddyclub enjektör kolay zaten alınır yani pompa ve regülatörde öle en son ateşlemeyide konuştuk ya senle msd göstermiştin o linkten alıcam işte zaten sen ne diyorsan ona göre yönlendim biliosun abi dediğin herşey tam işte eksantrik eksik enjektör ateşleme eksik
maşallah Şeref abi gun ceçtikce hızlanıooo krc :)
ama acil debriyaj gerekli
vites geçişlerini hiç begenmedim
yahu en güzel stock yazılım ile gazlamak, şimdi ayar yapcaksın ankaranın 1100 rakımlı enka'sına göre, adanaya gidicen istanbula gidicen olmayacak :)
Japon yapmış japonyada ayarını,kurcalamamak lazım :D :D :D
Şaka bir yana da bir kez olsun deniz sewiyesi sıfır rakımda gazlamak nasip olmadı bana ya hayırlısı :)
maşallah güzel devir çeviriyor
masallah kazasız belasız
masallah krc ye..
maşallah çok güzel hızlanıyor :)
buyurun gelin Şeref abi bu sefer daha uzun kalın :)
maşallah şeref abim güle güle kullan...takipteyiz :)
başkan kazasız belasız... yalnız benzn göstergesinin aşağı indiğini resmen gördüm içim acıdı :D
eksoz işi bizde sıkıntı 304 kromdan yapıcaz bukemiyolar tık kaynagı yok normal kaynak eritiyo.normal eksoz borusu cok agır araba cekişten dusuyo vallaha:)
krc aslında pert. hatta eskiden taksiydi :D:D
maşallah kanka, fena yürüyor. sen bununla bir istanbul, izmir yap, bir de oralarda çevir kadran ;)
senin debriyaj değişim zamanı gelmişti zaten hahah
Maşallah şerefime dünde binmek nasip oldu gerçekten on numara yürüyor. Kendide takmış durumda debriyaj işine onuda çözerse sıkıntıları kalkcaktır.. Ama gaza basarken adamın içi eriyor :D:D
maaşallah seref abi :)
ben 2 de bastın sandım kısamı taktı acaba dıyodum:D
o nası bı vıtes oranıdır ole:D