masallah abi cok iyi devir bitiriyor :)
Printable View
masallah abi cok iyi devir bitiriyor :)
bi kaç gündür giremiyodum abim yeni gördüm maşallah maşallah harila yürüyor KRC ;) ne zman isterseniz gelin abi başımızın üstünde yeriniz var biliyosunuz.. sen yorumlara gerek duymadan gerekeni zaten yapacaksındır.. o yüzden sadece maşallah diyerek belirteyim abi aklımdakileri :)
Maşallah :)
En çok sevdiğim olaydır devir çevirmek :)
Ankaradaki rakım diğer illerdeki arkadaşları yanıltmasın, kış geldimi eşşekleşiyo makinalar ;) Ben kışın Ankarada da gazladım Adanada da fark ciddi hissediyor, pozantıdan sonra bariz fark ediyor.
maaşallah...gidişide seside çok iyi....emeğinize sağlık......bu araç adanada ks type-r ile videosu olan araç mıdır acaba ?
maşş çok sıkı yürüyor.
KRC şehirlerarası turneye cıkıcaksa bizde denemek isteriz :)
maşallah aracınıza direksiyonla kadranda çok güzel..
maşallah.....
Haftasonu s2k kadranı takılacak roll vs için sökebiliriz yeni kadranıyla birdaha çekim olacak:icon_tup:
ne debriyaj ne şanzuman ne motor kasa değiştirmek lazım:D
son 200 300 deviri boşa ceviriyor gibi geldi bana
Maşallah
masallahh...
Şeref abi rakım konusunda aynı düşüncedeyiz Kadir abi ile :)
Bunun biz farkındayız ama farkına varamayanlar oluyor emin ol birazda onun içindi sorum benden yana sıkıntı yok :)
Bence deniz seviyesinde güzel bir ayar yap 1 hafta takıl abi arabana bir daha aşık ol nasıl gittiği belli zaten :D
O rakımdaki videosunda burdaki 10 giden stage1'lerle denk gibi eğer sen aşşaya inersen o zaman çıldırır makine :)
Tekrar maşallah abi
Tek kelimeyle maşallahhhh
bu araba ankarada ne kadar gidiyosa adanada 2 boy koyun üstüne :D cıldırdı adanada ya garip bişeyler oldu :D gören bilen duyan biri olarak yazıyorum bunu :)
bu arada şeref abi siz yatılı gelin bi ara bu tarafa ben o kebapları kendi ellerimle yapacam bu kez :D
abi soguk olur orası da ordaki saplantı yaratanların takıldıgı başka yerlere gideriz ya canın saolsun :D
kanka yiyin diye öldük orda yemediniz ya :) yaparız yanar mangal saatlerce göl kenarında :D yiyebildigin kadar ye :D 3-5 defa catlama tehlikesi atlatmışlıgım var benim orda :D
kısalı olsun bizim olsun maşAllah şeref abi...
maşallah .........