User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
155 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: KRC 66 Kadran.......

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abim benim şöle iyi bi yanım var benim tüm parçalar hazır kim ne yapmış bilgilerini toparlıyorum şu şöle daha iyi dediğinizde ona göre yöneliyorum cp 11.5 cr 81.5 bnmde piston supertech yay şapka var eksantrikte çok kararsızım skunk emmemde var tek eksik kalanım eksantrik işte ne takıcamı bilmiyorum bide cidden 54 lükmü 60 lıkmı boruda düz borumu yoksa orta susturucu lazımmı
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallaha bide rakım işini bilmemde kadir arkadasla konusmustuk zamanında ben beyınsız catır catır avans vururken 60km de bile rol vti beyinsiz capara patara gidiyordum..baskentimiz mubarek yaa burda sıkıntı olmaz dıyordu kadir bi masallah da başkentimize

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallaha bide rakım işini bilmemde kadir arkadasla konusmustuk zamanında ben beyınsız catır catır avans vururken 60km de bile rol vti beyinsiz capara patara gidiyordum..baskentimiz mubarek yaa burda sıkıntı olmaz dıyordu kadir bi masallah da başkentimize
    bnm rakımla sıkıntım yok adana denize sıfır sonuçta beyin ne kullanıyorsunuz
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krc_63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca vtec 5500 açıyo gaza yavaş bastığında vteğin açtığını zor hissediyosun ama alt devirden birden bassam vtec direk kendini gösteriyo
    ecu da ıkı farklı ayar olması lazım bıri gaza tam oturdugunda kac ta ıstyorsan ozaman acar vteci birde yarım bastığında yanı yarım gazda devır yukseltırsen vtecı 6500de ac dıyebılırsın uzun yolda bosa vtec acmasın ama tam gazda 5500yada daha erken devreye sok dıyebılıyorsun.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı su_vtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abim benim şöle iyi bi yanım var benim tüm parçalar hazır kim ne yapmış bilgilerini toparlıyorum şu şöle daha iyi dediğinizde ona göre yöneliyorum cp 11.5 cr 81.5 bnmde piston supertech yay şapka var eksantrikte çok kararsızım skunk emmemde var tek eksik kalanım eksantrik işte ne takıcamı bilmiyorum bide cidden 54 lükmü 60 lıkmı boruda düz borumu yoksa orta susturucu lazımmı

alt devır de deneme yapmıcaksan kı kısan olacak zaten bence direk 6000ve ustune guc ıstemen lazım 60lık duz boruyu tercıh ederdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallaha kardesim skunk2 al ben baya bi okudum takip ettim sadece biraz sesli calısır okadar ama cok ıyı demıslerdı tabii toda vs vb var ama kasar biraz.zaten baktıgında cogu kısı skunk2 takıyor ıyı olmasa takılmaz.bizim araclar atmo ite kaka beygir alıp zorluyoruz bence en tamamlayıcı unsuz eksoz hata yapmamak acısından iyi araştıralım derim bizim setuplar 51 kasar gibi ama altlar cosar 60 ustleri costurur bizim araclarda sonusta 1600cc buyuk olur dıye suphem var 54 orta karar bıde bizim memleketin plakas iyi gibi..geritepme sart demişlerdi atmoda işte 60 yapıp araya geri tepme icin bişi mi yaparız naparız bilmiyorum ama cogunlukta 60 duz boru

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yürümüyo la bu fitek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallaha kardesim skunk2 al ben baya bi okudum takip ettim sadece biraz sesli calısır okadar ama cok ıyı demıslerdı tabii toda vs vb var ama kasar biraz.zaten baktıgında cogu kısı skunk2 takıyor ıyı olmasa takılmaz.bizim araclar atmo ite kaka beygir alıp zorluyoruz bence en tamamlayıcı unsuz eksoz hata yapmamak acısından iyi araştıralım derim bizim setuplar 51 kasar gibi ama altlar cosar 60 ustleri costurur bizim araclarda sonusta 1600cc buyuk olur dıye suphem var 54 orta karar bıde bizim memleketin plakas iyi gibi..geritepme sart demişlerdi atmoda işte 60 yapıp araya geri tepme icin bişi mi yaparız naparız bilmiyorum ama cogunlukta 60 duz boru
    talih abi bana özelden bi msn adresini yollasana
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gonderdim kardesim

Umut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnm rakımla sıkıntım yok adana denize sıfır sonuçta beyin ne kullanıyorsunuz
    beyin daha takılı diil rodajı orjınal beyinle yaptım aem ems gen2 aldım ayarda takılıcak işallah.he sen emme aldın pekı kelebek orjınalmi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet kelebek orjinal bizde beyini neptune düşündük
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet kelebek orjinal bizde beyini neptune düşündük
    neptune s300 aem bence işleri aynı sonucta aralarında fazla bi ozellik farkı yok aem icin daha kapsamlı demişlerdi ben ondan aldım.ama gaz kelebegini buyut istersen hatta polish bile olur.walbro enjektor regulator falanda aldınmı onlarıda istiycekdir bence arac.he gerekte olmaya bilir ama almamı onerırm kıme sorduysam gereklı dedi manık sonucta butun parcaların extrem yakıtın fazla dengeli olması lazım buda cok onemli

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet polish olayı felan baya iyi olur ama adanada sağlıklı yapacak kişi yok elletmemesi daha iyi olur enjektörü,ateşleme,regülatör,biraz daha fantazi istiyorsan listede görmedim yada atladım ince conta,N/A methanol kiti,hondata emme contası ufak tefek dokunuşlar işte bu kadarı yeter sana umut

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cepten baglandım videoyu göremiyorum ama şunu söyleyebilirim atmo arabayla ankarada kadran çekince denizseviyesinde kadran ceken arkadaslara gitmıyo gibi gelmesi dogal.. Kankam masallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet polish olayı felan baya iyi olur ama adanada sağlıklı yapacak kişi yok elletmemesi daha iyi olur enjektörü,ateşleme,regülatör,biraz daha fantazi istiyorsan listede görmedim yada atladım ince conta,N/A methanol kiti,hondata emme contası ufak tefek dokunuşlar işte bu kadarı yeter sana umut
    tabiiki dogru ama fantazi işi cok malzeme gerektirir hatta bitmez ben sadece standarta olması gerenı yazdım gerisini kendisi yapar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abim ince contada aldım şu 3 yapraklımı ne oluo sanırım buddyclub enjektör kolay zaten alınır yani pompa ve regülatörde öle en son ateşlemeyide konuştuk ya senle msd göstermiştin o linkten alıcam işte zaten sen ne diyorsan ona göre yönlendim biliosun abi dediğin herşey tam işte eksantrik eksik enjektör ateşleme eksik
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

krc_63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cepten baglandım videoyu göremiyorum ama şunu söyleyebilirim atmo arabayla ankarada kadran çekince denizseviyesinde kadran ceken arkadaslara gitmıyo gibi gelmesi dogal.. Kankam masallah
    eyvallah kanka cihana ben cevap veremedim rakımın duayeni yazar diye ben bu konuda güvenirim sana sık dediğin yerde sıkarım
    Honda Tech - Ankara
    Honda Tuning & Service Garage

krc_63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abim ince contada aldım şu 3 yapraklımı ne oluo sanırım buddyclub enjektör kolay zaten alınır yani pompa ve regülatörde öle en son ateşlemeyide konuştuk ya senle msd göstermiştin o linkten alıcam işte zaten sen ne diyorsan ona göre yönlendim biliosun abi dediğin herşey tam işte eksantrik eksik enjektör ateşleme eksik
    doldurun anasını satıyım benim adana işi yatarr siz gelin ankaraya bu rakımda yürümez nasıl olsa
    Honda Tech - Ankara
    Honda Tuning & Service Garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)