User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
118 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: zd9000 cupra external wastgate out&acceleration

Spook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aralar yeni cupra vs tayyar karşılaştırmalarını çok görer olduk bakalım hayır olsun

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muharrem k04 le gredyy kıtlı turbo typer gectım,aynı gredyy kıte 3071 turbo koysan atp kıtle aynı olurkı typer gecıcegıne ınanmıyorum, benım dedıgım stok motorda aynı turboyla ne yapcakları, basıncı basabılıyosa bassın typer yıyosa tabı cupra 3076turboya 10.5sıksıtırmaya 1.7 1.8basıyolar
    hayal dünyasında yaşıyorsun reşit yok soyle olursa yok boyle olursa.. olmuyor işte.. hala zan larla sanmalarla yorum yapıyorsun bırak artık amk yıllardır aynı terane

Hakan abi ile denicez Olgarla da ama bu aralar aracın exterior una agırlık veriyorum tamponlarım boyansın her türlü denerim. setup ım aynı sadece metanol kit taktım 1.3 + meth. ile hedefim 1000 rr a yakın yürüyebilmek
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde şartları eşitleme modası var . neden şart eşitleniyor abicim oldu olacak o zaman herkes aynı arabayı alsın aynı modu yapsın aynı basıncı bassın aynı yerden benzin alsın aynı yesin aynı sıçsın . ........... yok artık . gidin kumda oyna derler adama

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayal dünyasında yaşıyorsun reşit yok soyle olursa yok boyle olursa.. olmuyor işte.. hala zan larla sanmalarla yorum yapıyorsun bırak artık amk yıllardır aynı terane

Hakan abi ile denicez Olgarla da ama bu aralar aracın exterior una agırlık veriyorum tamponlarım boyansın her türlü denerim. setup ım aynı sadece metanol kit taktım 1.3 + meth. ile hedefim 1000 rr a yakın yürüyebilmek
    sen neden gerıldın bukar yazdıklarımı ıyı oku, senın setupla hakan aynı degıl yazdık mınıkse, mınıksın yazısına( ıkı stok motor gormuş oluruz ıkı motorun farkını), ona ıstınaden yazdım cekmek ıstedıgınız yerlere cekmeyın, 3076 yapılıyo denersın 1aya kadar

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uashduashduashd ah reşo ahhh yine yapmışsın klasik yorumlarını. Şöyle cak cuk konuşmadan bi deneme yapılsa problem yok ama Reşitçim milleti hırslandırıyorsun ZD ye karşı, sonra üzülen Hakan oluyor o kadar emek verdim arabamı yerlerden yere vurdular diğe.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen neden gerıldın bukar yazdıklarımı ıyı oku, senın setupla hakan aynı degıl yazdık mınıkse, mınıksın yazısına( ıkı stok motor gormuş oluruz ıkı motorun farkını), ona ıstınaden yazdım cekmek ıstedıgınız yerlere cekmeyın, 3076 yapılıyo denersın 1aya kadar
    stok motor farkı görmek istiyorsan sc6262 takıp 1.4 basacaksın ve motorla deniceksin o zaman anlaşılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stok motor farkı görmek istiyorsan sc6262 takıp 1.4 basacaksın ve motorla deniceksin o zaman anlaşılır
    ne oldu o motor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne oldu o motor
    o motor sabaha kadar mokoko yaptı . Alayına gider yaptı . r35 le denedi 1000 lik motorlarla denedi . Daha ne yapsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o motor sabaha kadar mokoko yaptı . Alayına gider yaptı . r35 le denedi 1000 lik motorlarla denedi . Daha ne yapsın
    tolga 3-4deneme oldu dımı sende ac 3076 ozaman 1.8 bas gorelım nasıl dayanma gucu,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tolga şuan cuprada stg4 yenı yenı cıktı 3076 kıte 1.8basıyolar sende bas kanka 1.8 turbona görelım dayanma nasıl oluyo, 5 deneme yap 6ay yatsın modelımı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işi çözmenin tek yolu var typeR cı bi arkadaş BKR cupra ile takas yapsın reşit abide typeR turbolasın,ondan sonra bak noluoo cupra arabaları hahaha

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işi çözmenin tek yolu var typeR cı bi arkadaş BKR cupra ile takas yapsın reşit abide typeR turbolasın,ondan sonra bak noluoo cupra arabaları hahaha
    bence herkes evo alsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uashduashduashd ah reşo ahhh yine yapmışsın klasik yorumlarını. Şöyle cak cuk konuşmadan bi deneme yapılsa problem yok ama Reşitçim milleti hırslandırıyorsun ZD ye karşı, sonra üzülen Hakan oluyor o kadar emek verdim arabamı yerlerden yere vurdular diğe.
    kımı hırslandırdım olgar hakanla denemem dedın denemeye gerek yok zd gelcek c.tesı hakan abı vıdeolu vıdeosuz deneyın dedım ne hırsı, sen ınan getır bana dıyodun sımdı hakan pesıne sen düştun denemek ıcın, ne alaka? deneme yapılır zaten ben mınıks yazdıgı yazıyo yorum yaptım tolga yazmadım arabasınada kımseye ıkısı stok motor ama setup farklı dedık, denesınler dedık mıllet neden gerılıyo onu anlamıyorum,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bkr denedım ıkı typerla sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tolga şuan cuprada stg4 yenı yenı cıktı 3076 kıte 1.8basıyolar sende bas kanka 1.8 turbona görelım dayanma nasıl oluyo, 5 deneme yap 6ay yatsın modelımı
    Hacı önemli olan güçtür aslında şu lafları söylememen lazım. Benim 0.6 barda aldığım gücü siz 1.5 barda alıyordunuz. 1.2 bar basan JAD a yetişebilmek için 2.2 bar falan cont yürümeniz lazım dimi? Oda muallak. Çok mu iyi oluyo şimdi bu 2.0TFSI lar?

Ben 30R koysam demek ki ufo gören masum köylü gibi bakacaksınız nolmuş bu arabaya diğe.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kımı hırslandırdım olgar hakanla denemem dedın denemeye gerek yok zd gelcek c.tesı hakan abı vıdeolu vıdeosuz deneyın dedım ne hırsı, sen ınan getır bana dıyodun sımdı hakan pesıne sen düştun denemek ıcın, ne alaka? deneme yapılır zaten ben mınıks yazdıgı yazıyo yorum yaptım tolga yazmadım arabasınada kımseye ıkısı stok motor ama setup farklı dedık, denesınler dedık mıllet neden gerılıyo onu anlamıyorum,
    abi milletin gerildiği çok fanatiklik yapıyorsun.biraz akışına bırak..hakana abiyi seviyoruz herkesi sevioruz.inanki sen böyle yaptıkça herkes hakan abiye inana bileniyor gereksiz yere. cuprada geçilir typeR da. para çokomel ilişkisi bunlar.

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 30R koysam demek ki ufo gören masum köylü gibi bakacaksınız nolmuş bu arabaya diğe.
    Techturkey.com Post 91
    huahuauhauhauahuahuahauhuh

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi milletin gerildiği çok fanatiklik yapıyorsun.biraz akışına bırak..hakana abiyi seviyoruz herkesi sevioruz.inanki sen böyle yaptıkça herkes hakan abiye inana bileniyor gereksiz yere. cuprada geçilir typeR da. para çokomel ilişkisi bunlar.
    Kesinlikle katılıyorum. Hakan'ın bi suçu yokken birden herkes Hakana bilencek şu an. Neden Reşitin fanatikliği yüzünden. Hakan bu güne kadar arabasını bu kadar övmemişken senin gelip şöyle olur bunu yapsa böyle olur demen çok yanlış Reşit.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı önemli olan güçtür aslında şu lafları söylememen lazım. Benim 0.6 barda aldığım gücü siz 1.5 barda alıyordunuz. 1.2 bar basan JAD a yetişebilmek için 2.2 bar falan cont yürümeniz lazım dimi? Oda muallak. Çok mu iyi oluyo şimdi bu 2.0TFSI lar?

stg4 3076 revo kıt arabası var s3 3076turbo 1.8basıyo, 0-400 11.5sn 550hp 650tork olgar buyur guc, youtube var arabayla ılgılı yarıslar, orjınal manıfoltunun aynısına ustune bı 3071 62r turboyla ve 44luk wasgetlı hakan abı tolganın arabayla bır degıl, setup farklı anlatamadık, stg4 bhs kıtlı 3076 cuprayı, 30r typer gecemez,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)