Bu aralar yeni cupra vs tayyar karşılaştırmalarını çok görer olduk bakalım hayır olsun![]()
hayal dünyasında yaşıyorsun reşit yok soyle olursa yok boyle olursa.. olmuyor işte.. hala zan larla sanmalarla yorum yapıyorsun bırak artık amk yıllardır aynı terane
Hakan abi ile denicez Olgarla da ama bu aralar aracın exterior una agırlık veriyorum tamponlarım boyansın her türlü denerim. setup ım aynı sadece metanol kit taktım 1.3 + meth. ile hedefim 1000 rr a yakın yürüyebilmek
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
birde şartları eşitleme modası var . neden şart eşitleniyor abicim oldu olacak o zaman herkes aynı arabayı alsın aynı modu yapsın aynı basıncı bassın aynı yerden benzin alsın aynı yesin aynı sıçsın . ........... yok artık . gidin kumda oyna derler adama
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
uashduashduashd ah reşo ahhh yine yapmışsın klasik yorumlarını. Şöyle cak cuk konuşmadan bi deneme yapılsa problem yok ama Reşitçim milleti hırslandırıyorsun ZD ye karşı, sonra üzülen Hakan oluyor o kadar emek verdim arabamı yerlerden yere vurdular diğe.
bu işi çözmenin tek yolu var typeR cı bi arkadaş BKR cupra ile takas yapsın reşit abide typeR turbolasın,ondan sonra bak noluoo cupra arabaları hahaha
kımı hırslandırdım olgar hakanla denemem dedın denemeye gerek yok zd gelcek c.tesı hakan abı vıdeolu vıdeosuz deneyın dedım ne hırsı, sen ınan getır bana dıyodun sımdı hakan pesıne sen düştun denemek ıcın, ne alaka? deneme yapılır zaten ben mınıks yazdıgı yazıyo yorum yaptım tolga yazmadım arabasınada kımseye ıkısı stok motor ama setup farklı dedık, denesınler dedık mıllet neden gerılıyo onu anlamıyorum,
Hacı önemli olan güçtür aslında şu lafları söylememen lazım. Benim 0.6 barda aldığım gücü siz 1.5 barda alıyordunuz. 1.2 bar basan JAD a yetişebilmek için 2.2 bar falan cont yürümeniz lazım dimi? Oda muallak. Çok mu iyi oluyo şimdi bu 2.0TFSI lar?
Ben 30R koysam demek ki ufo gören masum köylü gibi bakacaksınız nolmuş bu arabaya diğe.
Ben 30R koysam demek ki ufo gören masum köylü gibi bakacaksınız nolmuş bu arabaya diğe.
Techturkey.com Post 91
huahuauhauhauahuahuahauhuh
stg4 3076 revo kıt arabası var s3 3076turbo 1.8basıyo, 0-400 11.5sn 550hp 650tork olgar buyur guc, youtube var arabayla ılgılı yarıslar, orjınal manıfoltunun aynısına ustune bı 3071 62r turboyla ve 44luk wasgetlı hakan abı tolganın arabayla bır degıl, setup farklı anlatamadık, stg4 bhs kıtlı 3076 cuprayı, 30r typer gecemez,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)