Araçlara Maşallah Allah nazardan saklasın.
Çok Güzel Denemeler...
Printable View
Araçlara Maşallah Allah nazardan saklasın.
Çok Güzel Denemeler...
Soğuk ve sisli bir geceydi
Bir RS altımızdan geçiverdi
Acaba kimdir bu cengaver
Ver ayarı Kadir baba ver
:hehe:
Kadir abi yarın Henki arıcam tekrar. Yine yollamazsa anasıyla avradına bir mesajımı iletmesini rica edeceğim kendisinden :hehe:
Bu arada bu ZN GC8' in specleri ve tahmini gücü nedir?
tüm araçlara maşallah .. EE rs'e ayrı maşallah walla=)
Maşallah araçlara..
Ukku koltuklar sparco junior ama seni tasır yane :) arkada cliovan :) Bora o itne henke söw benim icin allahtan kışa denk geldik :) gc8 de motor içi forged ve 18g turbo varmıs ama aksam basıncı sormayı unuttum emreye
her zamankı gıbı haberımız yoktu :)
maşallah araçlaraaa
maşallah şef, zn ile yürüyorsan artık daha sana ne denir...
tüm araçlara maşallah küccük evo doldur artık ufak ufak :)
maşallah tüm araçlara. little evo yada maşallah :p
:Dvay anasınaaa kanka sen beni nasıl çağırmadın laa tüm araçlara maşallahh:D
Güzel geceydi.. Pompasız golf geri gitmiş görmüş olduk.. :) Cupranın debriyajda Z4 le denerken baya bi sıkıntı yarattı.. artık duzeldi gibi gorunuyor.. Clionun sesi de z4 ü aratmadı gayet guzeldi.. eksoz ve kahkalı czt güzelmiş onu da gördük :D
İbooOOOOooOO!! Alazaaaam öcümüüü!! :D
ahahahaha kahkaha spec stock Czt geldi :D
Arkadaşlar Czt'de sadece Kat iptal + Son susturucu var (Gülmeden söleyim bu sefer)
Debriyajım çok kötü durumda, kimse bahane olarak algılamasın zaten kimseyi kırmadan 2letmeden herkesle denedim
Önümüzdeki haftada bi aksilik çıkmassa Koçeksiye uğruyorum downpipe ve adam akıllı bi egzoz için şimdilik yavru evo bu kadar...
ARP; combooo şu benim garaja bi ara gel senide görmek istiyoruz yerler düzgün bak:heyoo:
YuRi; Sen kimsin bilmiyorum özelden mesaj at :)
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler :) Denediğim araçlarada ayrıca maşallah :)
maşşallah RS lere:icon_tup:
oha diyorum abi 18gliyle yuruyosan benim icin roll sezonu kapandi yaza kadar :D
bu arada emrenin s4 heralde naptiysan cocuga satisa koymusa arabayi :D
eyvallah Suat ,zn beyin yapacak full hali ile daha erken geçer herhalde,
cem, s4 ağır be ,biraz hafiflese az biraz gıdıklansa güzel olur aslında,
O değilde yeni S3 le (izmirden gelen eski gt30 lu beyaz)birtürlü aynı anda gaza oturamadık :) ilk defa apaçilik yaptım sol seritten geri geri geldim :) 70km den birkez aynı anda gaza oturduk ondada cok actım arkadas bıraktı, böyle olmuyo 30dan basalım dedi bende olay koptu :)
bu köprü videolarının tadı bambaşka özledik....
RSler akmış maşallah hepsine:)
Yaw dragda yaparızda zaten yine gecerdim ,alicanın s3 ile alakası yoktu bir sıkıntı vardı arabada ,yazılım+egsoz var dediler herhalde gt30 lu yazılımı kaldı uzerinde :)
Şero ve mertcan brolar valla bende gidemiyecektim erhanada dedim gelemem diye , e46 emüç var deyip yataktan aldılar beni :D
güzel geceydi valla üşüdük felan ama mz4 ün ses hala kulağımda :D ayberkle deneyip dönerken siste kaybolmamızda ayrı bi olaydı tabi :D
Maşallah Araçlara.
bu audilerin senden cektigi nedir abi bırak artık peşlerini :D
Doğrudur Alican zaten gidişini baz almıyorum bizlerle denemenin faydası olur zararı olmaz eksiğini görür tamamlar üstüne gider yoksa benim arabanın harcı değil chipli egsozlu s3 ü ankarada geçmek ;)
Olum seni bulacaaam gaçmaaaa :D Ben s serisine tavım rs zaten kardeş:hahaha:
ZN üzerinde 18G turbo ve başka modlar var, ama arabada beyin olmadığı için orjinal GC8 enjektörü ve flashlanamayan orjinal yazılımı ile yürüyor. Sahibi beyin aldığında asıl yazılabilecek, ne kadar değişebileceğini üyelerimiz tahayyül eder zaten. Şu andaki hali AFR'si avansı boostu düzgün ve düzenli olmadığı için beygir söylemek zor, bazı gün 200 beygir, bazı gün daha fazla. Sorulduğu için yazıyorum, yoksa normalde iki farklı kategori araçlar, denemek abes olurdu...
Sezar'ın hakkını sezar'a vermek lazım, beyinsiz meyinsiz de olsa, turbo bir impreza ile RS biraz tutunuyorsa bile çok başarılı addetmeli, kutluyorum. Köprüye kadar 1 boy geriden geliyor, sonra tabii ki impreza farkı açıyordu, ama bence çok çok başarılı clionun bu hali, bravo...
Maşallah Kadır abi,
vayt rs :) geliyom kadir abi 1ay kaldı seni geçen dizel olarak adımı tarihe yazacam :hahaha: maşallah abim cok begeniyorum aracını ;)
Reşit teşekkürler kardeşim :)
douu gel tosunum senin karatren burda baya isyapar : D
Maaşallah, gelemedik iyi sis varmış gibi.
maşallah araclara :)
Ankara coştu yine...beni boşatacaklar garıdan valla dün gecede kudurdu millet bugecede ekşın var :D