masallah bu sefer hizlanmis eski videoya gore td04mu var![]()
senin sandım o setup araç sahibide 330 la denedik falan yazınca herhalde dedim. Güzel hızlanma bu hızlanmaya 330 la denememen lazım zaten![]()
Setup benim arkadaşlar, setupda yazan td04 ü yiğit aldı, renkleri bile aynı, şuan benim araçta VF35 var, tebrikler Yiğit güzel kalkıyor
torg garage orhan ustanın dediğine göe benim stup aşşa yukarı 260 hp güç veriyormuş, tabi daha dyno yapmadık ozaman görecez bakalım....
valla varsa denemelik deneriz.... içime dert falanda olmadı yani yanlış anlamayın, daha önce arkadaşın 330'a fena saplamıştım, bunu forumda biyerde yazınca kalabalık şekilde dalga geçmişlerdi benimle bütün olay bualtımdakii aracı yaşil hantal bi station olarak gördüler herhalde
setup'ım bundan daha farklı
yazdıklarının ikiside yok... yazardım neler var neler yok ama ***** zaten dergiye çıkıcak araç, oradan bakarsınız![]()
E46 330xi (otomatik vitesti) sendeki turboyla çok rahat geçiyordum, da bizim araçlar görüntü itibariiyle bana göre pozitif bi yanılgıya sebep veriyorlar geçerken daha zevkli oluyor![]()
daha 1 hafta önce bozüyükte 93lü veledin teki scirocco almış 160hp dsg, buna sağlam bi sapladım benzin döküp yakıyordu arabasını![]()
aracına maşallah istediğin gibi olduysa,
seni tanımıyorum fakat bir konuda,
beni bilen bilir tanıyan tanır hç bir zaman hiç bir şekilde yok ona saplarım buna geçiririm yada buna şöle sapladım şuna geçirdim diye konuşmadım konuşmam.....
demişsin.bu nasıl bir çelişki anlamadım.
tatminkar olmuş.
ne yakıyorsun lpg de ? km/kuruş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)