aman ole olsun kimse yakalanmasın...
hafta içi gece denemeleri her zaman iidir soğuk moğuk iidir![]()
Sisli gecede sıkamadık,gazımızı bu güzel pazar günü atalım istedik ama esk.yolundaki radardan,enkaya pusuya yatan polise ve otobanda önümüze atlayan ekibe baya sıkıntılı birgun oldu yinede baya deneme oldu gelenlere eyvallah özellikle alican kardesim geçmis olsun tekrar o halde atladın geldin..
yakalananlar var diye biliyorum
çünkü enkada biz iç taraftayken bir 206 gelip bize ehliyetli birini sordu arkadaşlarını polis çevirmiş
her akşam yapmayın bence kadir birde net üzerinden yazışırsanız bu şekilde üzerler sizi video koyun adres vermeyin
Herkese geçmiş olsun...
Yakalanan olmaması sevindirici....
Haber verenlerde sağolsun...
[SIGPIC][/SIGPIC]
biz enkaya ilk giriş yaptık albealı polis lönk diye bizim gidiş istikametimizde önümüze düştüfark etmediler sonra köprü üstüne çıktık incek tarafından dönüp gelecekken tam mustafa ile erhan karşı şeritte gidiyorlardı
incekten dönüş rampasında inerken aşağıda ekipler anayoldan gidiyorlardı kimse kalmamıştı ortada
çevre yolundan ümitköy istikametine giderken cihangir evo ile denk geldik güzel deneme oldu
![]()
fena atraksiyon olduhot pursiut enka versiyon oldu resmen
![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
cok güzel bi akşam olmuş gerçekten de.. koskoca adanada ben deneyecek 1 tane araba bulamadım.. bu kadar sisli bi havada öyle bi kalabalık helal olsunu hak ediyo.. orda olmak vardı.. tüm araçlara maşallah![]()
eksik olam Kadir abim geldikde az kalsın götürüyorlardıBen allahtan en önden gidiyordum ve Konya varyantına doğru saptım, farketmişinizdir zaten 2 tane tıra yolu kapattırmışlar. Bende sakin sakin tırların arkasında yolun açılması için beklerken banada baktılar, işaret ettiiler, ama araba dışarıdan standart olduğu için adamlar beni sıradan vatandaş zannetti tahminimce. Ama sizler ekibin yanından geçerken durum tam fotolukdu. Polis attı kendini yola, sizlerde maşallah çatara patara gazlayıp yok oldunuz.
O an aklıma söyle birşey geldi. Böyle durumlarda ortamdan uzaklaşırken tren gibi birbirine yakın gidilse, ekip kimsenin plakayı falan alamaz, nasıl fikir?
Ali Can Calis
albealı olan polis biraz saftı heraldeenkada adamların arkasında çata pata arabayı çalıştırdık dönüp bakmadılar
yurdum polisleri yola atlması normal, bi zaman otobanda 15-20 impreza kahvaltıya giderken enka sapağında polis arkadaşın aracına tekme atmışdı...
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
köprü üstünde fotoraf makinesiyle bekleyen bendim foto çekimi yapıyoruz ayağına atlattık siz daha önce geçtiniz albealılardan onlar ileriye bakıp geri döndüler o esnada ordan itibaren film koptu zaten adamlar pusuyu attı otobana hiç de saf değillerdi yani 5 dakka geç kalsaydık tectübeyle sabit olurduilerdeki sapakları kapattılar ben incekten dönüp geri geldiğimde kimse kalmamıştı ama sapaklar polis kaynıyodu
neyse herkese geçmiş olsun bu şehrin pist ihtiyacını karşılamayanlar utansın
ECUTECH İstanbul
biz ilk köprüye çıkmadan ankara yönünden enkaya girişte polis lönk diye önümüze çıktı bizi görmediler yazlıkların o tarafa doğru gittiler arabada yiyişenleri kovaladılarköprü üstünden 2 kez geçtik ilk geçişte gördüm sizi astra vardı heralde. inceke doğru sıktık dönüşte baktık ortalık süt liman enka girişinde
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)