typer a kocaman maşallah ...
typer a kocaman maşallah ...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Maşallah iki aracada typerın canavarlaştığı en güzel cadde setupı bence budur.Çok beğendim nazar değmesin tekrar maşallah ctr typera..
Dr.Ecu
yanlıs anlamada kımın ne dedıgı ne konustuguna kulak asma soguyucak bır seyde yok kım ne derse desın bu aracların kaderı bu acıkcası ben kendımden daha ıyı bakuıyorum arabama kaza yaparsın toplarsın motor kırarsın toplarsın ne arabalar kaza yapıyo kırılıyo bu ıse gonul verdıysen bır kere zehır kanına gırdıyse kolay kolay kopamıyorsun.
her iki aracada maşAllah çok güzel zevkli denemeler olmuş...
vites geçişleri harika olmuş çok net benim biraz daha çalışmam lazım...
Araçlara maşallah allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Typer hakkında bişi merak ettim yanımıyorsam coilover var aracında ama araç çok sekiyomuş gibi geldi bana bunun hakkında görüşün nedir?
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Maşallah her iki araçta çok güzel gitmiş
ben ilk video da baya denk gördüm sanki üstlerde cupra yaklaşıyor gibi geldi bana
Orçun sende şu headersını bir yaptır da bir kez daha ayarlat bir daha deneyin bakalım nekadar farkedicek
Cupra azıcık bir harcama ile o KG sine ragmen takdir edilicek cinsten yürüyor
Tekrar tekrar Maşallah her iki aracada tebrikler
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
iki aracada maşallah
kanka cupra cıddı hızlı gecen hafta map sensorum arızalıydı araba hıc yurumuyordu onu hallettık cok sukur sanzımanda tamam bu hafta cok merk adıyordum ne olacagını allah yuzumuze guldu arabadan hıc bır sey sokmeden 310 hp lık cupra ıle 270 lere kadar 1 boy 1.5 boy onunde gıttım kı bu benım ıcın buyuk basarı afr olayına gelınce en kısa zamanda onuda halledıcem hıc bır ıddam yok cupraların ne kadar hızlı oldugunu zaten bılıyoruz tartısmaya gerek yok cuma gunku deneme ınsanla makınanın mucadelesı gibi birsyedi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)