oh maşallah kardeşlerime, yaldır yaldır yardırmışlar. acuk yer açın aranıza ben gelecem az kaldı ayarım yapılsın :) ama o zaman duyulması için kampon kornası lazım gelir. onu da ayarlamak lazım. Maşallah kazasız belasız.
Printable View
oh maşallah kardeşlerime, yaldır yaldır yardırmışlar. acuk yer açın aranıza ben gelecem az kaldı ayarım yapılsın :) ama o zaman duyulması için kampon kornası lazım gelir. onu da ayarlamak lazım. Maşallah kazasız belasız.
Masallah :)
çok iyi ya maşallah :)
Maşallah kazasız belasız :)
Maşallah, çok güzel denemeler olmuş.
maşallah cok iyi gidiyorlar ALLAH c.c. nazarlardan korusun
maşallah erol Allah kaza bela vermesin kardeş...
aminn cümlemize kazasız belasız..
hilmi genelde 5000-5500 devirlerde basıyoruz mehmet 2. vites ben 3. vites dönüş yolunda dahada yukarı devirler de basıcaktık ama hava imkan vermiyor fecii bir rüzgar vardı hatta bir ara memoya yandan öpücektimde yırttık resmen :) birdahaki denememizde 7000 civarı basıcaz inş.
Maşallah iki aracada zevkli deneme olmuş..
2 aracada maşallah allah kaza bela vermesin
süperdi bencede....devir aralıkları tutmuyor arabaların....erola göre ayarladık bütün denemeleri....erol hangi devirde isterse ordan bastı mehmet....öyle olunca basar basmaz porche bitti çoğunda....bir vites yukardan deneseydi mehmet daha iyi olabilirdi belki...vites oranları tutmuyor hiç....dönüş yolunda porche un devrinden basalım demiştik ama hava müsade etmedi çok fırtına vardı....ama şöyle bir gerçek var ki honda çok ciddi güçlü....erolda mükemmel kontrol edince ortaya bu şekilde mükemmel sonuç çıkıyor....mutluay ve tolgada bu ikiliye katılınca nefis videolar izleyeceğiz eminim....maşallah hem arabalara hemde bozulmaz dostluklara...sizin sayenizde keyfimiz yerine geliyor....
Maşallah Erol cok guzel deneme olmuş :icon_tup:
hava fena ruzgarlıydı galıba porshe nin aerodynamıc ustunluğunu unutmayalım yuksek süratlerde özellikle.
iki aracada maşallah çok güzel yürümüşler.
civic basıncı az daha açsa daha keyıflı olur sanırım:) maşallah ıkısınede kazasız belasız:)
Erolum mevlam kaza bela nazar vermesın ınsallah. maşallah diyorum. araban cıddı hızlı. o porsche u bilmeyenler için kısa bir açıklama yapayım. HKS 560 kit takılı R35 in 2 boy önünde gidiyordu. yazılım komple egzost ve ıntake kıtlı porsche ları da 2 dırek(100metre) kadar gecıyor.
Bu şekilde hazırlanmış bir 997 karşısında aracına gerçekten maşallah abi :)