Maşallah...
Baskan ben bıldıgım gıbı konusuyorum yazdıklarınla yazdıklarımı oku M3 cabrıo demıssın deıl dedım sonra vıdeoyu ıyı ızle dedın bende Atıp sıkıyosun cabrıo deıl dedım sonra yazıyı edıtledın . Yanlıs bısı yok. Sen kendıne yakıstırıosan su yazdıklarını gorurusruz ederız benımkılerde yanlıs arama. Gırne bulvarında oturuorum bılıosun cok sınırlendıysen gel yuz yuze konusalım
Maşallah araçlara CTR güzel yürümüş tebrikler![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
ee 250 den sonra yine m3 geçiyor..
diiiip konuyu karıştırıyım şaka bir yana typeR a maşallah değişik araba bu typeR gerçekten...
Maşallah orçun .
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
orcun masallah.. m3 sahıbı benım arkadasım arac coupe ve gercekten yırtık bır m3.. egzos ve yazılım var sıkıntısız 300 yapan bır arac. denemeler arasında farklar mevcut bunun sebebı burda ctrnın nasıl gıttıgını gormek ıstememızden dolayı her hız aralıgında denememızdı.. 2. vıdeoda 115 120 gıbı basıldı m3 ondan gerıye dusmedı..orcunun ayar yapılmamıs halıydı bu rodajdan hmn sonra arac ıle bıraz gazlamak ıcın yaptıgımız bır ayardı yuro geldıkten sonra 12 hplık bır artıs oldu.aynı m3 ıle yakında tekrar denerız.
gerçekten maşallah helal olsun keşke hızlı bi camcarınız olabilse buna da şükür videolar süper gerçekten birazdan m3 var m3 varcılar gelir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)