masallah Allah kaza bela vermesin![]()
Hep söylüyorum bir m3 kullanıcı olarak.
TypeR benim gözümde gelmiş geçmiş en iyi atmosferik araç.
Şansımanıyla motoruyla tamamen herşey orantılı sanki,iki haftalıktypeR deneyemım oldu,her vites her devir her sey cok uyumlu fazla çewirme avantajını yere verebildiği taktirde gerçekten çok eğlenceli ve tehlikeli bir araba..
M3 ise bambaşka yani o arabayı tutupta 300 yapması için uzatmasalardı 250 de kesip daha seri şekilde dönselerdi daha eğlenceli olurdu ama bu seferde super sportlara yakın olamıcaktı corvette vs vs gibi,ben ilk 270 yaptıgımda m3 le 220 den sonra napıola la bu araba dedim kadran yawaslamadan 270 yapıyor ama gel görki hem o yol her yerde yok hemde pek sağlıklı değil..can bu 300'le giderken koltuk ısıtma kapalı bile olsa terleme yapıyor..
net 300 gören araban olucagına 0-200 10sn olsun daha iyi bence..tebrikler typer'a
allah kaza bela göstermesin..Ama m3 ü yok vanosmus yok suymus dıye değerlendirmeyin servise götürdüğünüzde herşeyi tıkır tıkır yapıyorlar smgnın tanıtımını 5.000 km de bir baştan yaptırırsanız hiç bir sıkıntı olmaz..Tekrar tanıtılmasınında tek sebebi aşınan baskı balatanın tekrar ona göre smg beynınin bastan yazılımın yapılması.(kosiflerin önerdiği).
Arabaya dışarıdan objektif bakın biri derki yalıtımı olsun 6 airbagı olsun kıçımı ısıtsın arka camları bile tek tuşla yana açılsın sunroofu olsun..3 boy geriden gitsin tamamen kişisel tercih diğeride derki kütük gibi olsun yürüsün...Ben eskiden kütük gibi olsun ama köpek gibi yürüsün diyenlerdendim..Subaru kullanıyordum..1,5 bar basıyordum.Askerden sonra fikirler değişti...
Konuyu toparlarsak typeR bir çok atmosferik aracı sahip oldugu + ları ile cogu yerde üzer...
Bu arada kızlar bmw sever...![]()
yazıya katılmamak elde değil çok güzel yazmış arkadaşımıztyper a maşallah çok güzel gidiyor
![]()
orçun kazasız belasız maşallah
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Maşallah +1
Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)