fenalarda masallah
Printable View
fenalarda masallah
Ses ürkütücü :D
Masşallah Hyırlı ugurlu olsun
eski halini de biliyoruz zaten güzel giderli araçtı
bu yürüyen ile tam bir rolling aracı oldu
kalkışta yavaş kalır cok hatır hutur vites degiştirmek gerekir de
şu yürüyen den sonra dıştan bakınca dolu dolu durmuş araba harika görünüyordu
Allah agız tadı ile binmeyi nasip etsin
artık güzel lastikler ile tam uludaga cıkmalık şanzuman oranları falan tam parkurluk yani :)
Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim. Biraz uzun sürede tamamlandı ama muradımıza erdik :) Başta Tüm Maslak Servis Paşaoğlu takımına ve özellikle savaş abimin ellerine sağlık. Dr.ECU ya fikirlerinden ve tüm yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Ayırca parça tedariğinde de nazımı çeken Japanese Express Fuat'a çok teşekkür ederim. Ayrıyettende yürüyen konusunda gaz vermeyi eksik etmeyen Gc8 kolları bursa başkanı aydın kardeşimede teşekkür ederim. Şimdilik safe bir ayarda geziyoruz zaten önce tutunma üzerine biraz yoğunlaşmamız lazım :) Daha sonra daha agresif bir ayar ile birde drift box süremizi gördük mü dosyayı kapatırız :)
Saygılar canım :D
Teşekkür ederim koraycım allah razı olsun :)
Sıra sende olum hehe
Başımın üstünde yeriniz varda hep geliceksiniz hesapta :D
Teşekkür ederim kardeşim :)
Çilekeşşş ahaha :D
Teşekkür ederim gökhancım sizinde emeğiniz çok büyük bu araçta :) Sizide bekliyoruz bursaya eheh :D
Alışana kadar öyle olucak galiba da yanımdaki dana fitili ateşliyo olmadık yerlerde g.tu başıma geçiyodu geçende eheh
Çıktı ama :D
Yürüyene o kadar para bağlayınca sende öyle atıcaksın merak etme :D
Kardeşler teşekkür ederim yorumunuz için :) DLI da sizden oldu zaten. Bakalım alışana kadar ne parkur ne birşey olucak bu gidişle :) Müsait olursanız sizide bekliorum bursaya :)
Maşallah...
parçalar hakkıda liste yayınlayacakmısınız?
Bu arada maaşallah GC8 ler yürüsün yaşatılsın :D
masallah ses fena..:)
maşallah çok sıkı görünüyo ve duyuluyo :D
mşllh. sesi çok güzel km. saati çalışsa gidişi hakkında daha iyi bilgimiz olurdu.
maşallah maşallah, şenlendiriyorsunuz bursayı :D
dün gece yarısı 3 te kulaklarını çınlattığım siz misiniz diye sormuştum ama değilmiş :D
launch la uykudan uyanmak hiç iyi olmuyor :D
orçunum hayırlı uğurlu olsun KOCAMAN BİR MAŞALLAH KARA OĞLANA :) Baya bi bekledin sabrettin senin kadar azimlisi zor bulunur..aracının böle övgü dolu sözler alması beni çok gururlandırdı..savas abının elıne saglık ..bilgilendirmeler için maxiboost bertanada tesekkurler
turkıyeye bole dolu bır gc8 kazandırdıgımız ıcın cok mutluyuz..allah kazadan beladan cezadan arızadan korusun 16 by 555 tekrar MAŞALLAH
evet benim :D
orçun reis yan koltuğa ne zaman oturabiliriz :D
apo ben.
Depderin bi masallah orcunummmm :)
İnşallah geliriz orçun Bursaya
ama korkuyorum adem otoban girişinde pusu yapar diye :D
subaru var dediler geldik:) bide ne görelim canavar var.. Maşallah