orçun turbo vtec le denermisin mehmetin yani(tenekeciyle):D:D:D
Printable View
orçun turbo vtec le denermisin mehmetin yani(tenekeciyle):D:D:D
şaka gibi maşşallah ya allah kaza bela vermesin çok güzel yapmışsınız arabanın motor bi yana dışı bile çok bilen kişilerin ellerinin izlerini taşıyor.
Hay maşallah .
maşallah çok güzel.
Orçun kardeşim burdanda yazayım aracın çok güzeldi zaten şimdi dahada güzel oldu Allah kazasız belasız sorunsuz bi şekilde binmeyi nasip etsin Gc8 de spec c yürüyen inanılmaz keyifli MAAŞALLAH diyorum:)
Aydın Diyaroğlu | Facebook
Aydın Diyaroğlu | Facebook
Merakınızı giderir azda olsa 22bnin 0.8 barda tadımlık iki videsosu:)
cut olmaman dılegıyle hızlanmalar guzel aracın.6 vites bu araca fazla 5 vites dogbox pp daha ıyı olabılır..roll icin herzaman avantaj ... slmlr
Masallah kazasız belasız..
harika..nazar değmesin.. =)
Tekrardan güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Allah hepimize kazasız belasız sorunsuz polissiz sürüşler nasip etsin inşallah.:)
sen iste yeter kardeşim istediğin herşeyi yeriz. Ama sakın boynunda eksik bişi ile gelme ( dip not: o eksik bişi fotoğraf makinen olmasın) :D:D
Allah razı olsun kardeşim cümlemize inşallah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
Deneriz ademcim senimi kırıcam. ordanda hep beraber çay kahve içmeye gideriz :D
sen bana telefonunu versene adem bende yok ararım ben seni bu akşam bile deneyebiliriz bakarsın:D:D:D:D
05325022750 bu akşam uygun orçun canlı canlı merak edıyom suboşu:D
konu duruldu bi anda :