bende gelcem leyn he ona göre:D
Printable View
bende gelcem leyn he ona göre:D
çok güzel maşallah :)
Maşallah çok güzel yaa.Aşık oluncak cinsten :)
Bursa'da böyle araçlar görünce kendi adıma söyleyeyim çok seviniyorum.
Allah utandırmasın inşallah sorunsuz sıkıntısız sürüşler nasip etsin.
Masallah ...
masallah rengi farklı sesi apayrı bırsey
kardesım masallah cok ıyı olmus zaten bursaya gelıcekler bellı en gec bır aya ordayız inşallah 6-7 arac bakalım gelınce guzel bırgun gecırecegımıze emınım
maşaallah bayıldım sesine gidişine,rabbim kaza,bela,arıza,sıkıntı vermesin inşaallah.
vışşşş maşallah valla cok ıyı
Maşallah : )
hay maşşallahh.. çok istiyorum böylesine temiz ve düzgün bi gc8 almayı..
maşallah Bertan Çok begendım aracı kazasız belasız.
sesi bi harikaaa :)
Tekrar tekrar herkese güzel duaları ve iyi dilekleri için teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Valla kardeşim bana azimli diyorsunda sen benden azimli çıktın :D hala arabayı açtırmadan nasıl duruyorsun bende şaşırıyorum valla :D güzel duaların ve dileklerin içinde teşekkür ederim kardeşim. Allah hepimizi korusun. 22 bıdıkla beraber kardeş kardeş gezerler artık ufaklıklar :D
Sen önce bi sınıfı geç ondan sonra sağ koltuğa oturmaya hak kazanıcaksın apocum :D
Amin inşallah kardeşim cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. sizede en kısa zamanda gönlünüzdeki arabaya binmek nasip olsun :D
Allah razı olsun mamicim. valla diye diye dilimde tüy bitti artık bütün arkadaşları bekliyorum hatta bekliyoruz bursaya özelliklede gelicez deyip söz verip gelmeyenleri :D
Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim bu güzel duaların için Allah sanada sorunsuz dertsiz tasasız binmek nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim volkancım Allah razı olsun kardeşim. benim olduğu kadarda sizin bu araba sizinde çok emeğiniz var üstünde. valla çok duydum ben bu 1 ayları ne 1 aymış bi geçmek bilmedi yawww :D:D hadi gelinde hep beraber bi eğlenelim sizede hatıra olur bursadan :D
5 yaldız verdim hırçın :)
orçuuuunnnn sütlü kadayıf yiyecekmiyiz :D
gelinde içelim :)
sus cezalısın sen kaç kere geldım bursaya bi dötünü kaldırıp gelmedin.bertan ayısı bile geldi yüzünü yıkamadan :D
Sesine de gidişinede maşallah..Nazar değmesin
yuuuh :D .