beyaz cokguzel gıdıyo artı egsoz sesıne tav oldm![]()
masallah araclara boyle güzel si'ların rolling vıdeolarını izlemek keyif verici kazasız belasız..
Cemil AKKURT
maşallah araclara beyaz si egzoz sesi cok güzel gidişide öyle uzun soluklu basılsa daha güzel olurmuş
valla ben hiç bişey anlamadım videolardan specler nedir vtec altımı üstümü vs..sanırım alt basılmış..anladıgım tek şey beyaz si in eksoz sesii harikamaşş hepsine..
2, videodaki benim aracım 4-5 sefer denedik videoyu seyrettiyseniz 4.500 -5000 arası başladık 2. viteste... aracımdada filtre egsoz duz boru headers skunk2 emme debriyaj var ataşehir cıkışı ilk biz denedik zaten kavacıktan sonrada diğer videolar cekildi
Hakan abi crx i taktın maşaallah direk devir ceviriyor makine maşallah iştahımı kabarttın valla ay sonuna bi final drive yapim bende![]()
Bu VTİ nasıl bi VTİ anlamadım.
Sİ'ın sesi çok güzel maşallah, specler nedir?
beyaz si ile güzel bir kaç deneme olsaydı da ne olduğunu anlasaydık vti yanına gidiyo si kaçıyo , si geliyor vti kaçıyor anlamadım durumu...
mavi si ile güzel videolar var maşallah...
specleri yazmanız iyi olurdu.
Crx 3-4 + head+simoto carbon tube+vtec gaz kelebeği+emme işlemi+yazılım+ araborular+Son
Vti şaşırmamak lazım. Vtecaltı kaldırıldığında sonucun bu olması normal. 4 ve 5 sonuna kadar sağlıklı denemek gerekir ki sonuç belli olsun. Biz sadece ufak ufak denedik. Ciddi bir iddaamız yoktu zaten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)