Burası Alp'in ingilteredeki evi...
Alp İngilterede büfeciymiş biliyosunuz.. Gazete bayii, iddaa, milli piyango, akbil vs... :D
Printable View
ordan kazandigi paralarla gti almis burda millete hava yapio :D londra esnafi :)
golf gti yildizli 10 benden maşallah iyi gitmiş
yenı yılın ilk denemeleri güzel olmş maşallah :)
Denemeler çok iyi.
bütün araçlara maşallah.
GTI'a ayrı maşallah :)
araclara masallah keyifli denmeler olmus özellikle golf ve s2k denemesi.kaan senin araca üstündekilerle ve senin ağırlığınla:D gidişinin maşallahı var diyorum kelebek etkisimi diyelim acep:D
bütün araçlara maşallah özellikle GTI a...güzel gece olmuş :icon_tup:
Tüm araçlara, özellikle de Golf'e maşallah gerçekten, nasıl bir gidiştir öyle ya :)
şaşırdım kaldım golfe maaşallah araca
bütün araçlara maşallah, mk5 gti da dsg de belli bir limit varmı, yoksa sorunsuz yüklenebiliyormu?
unıtronıc ınyaptıgı dsg lı k04 lu gt28 lı gtı lar var yaptıklarına gore olmuyordur dıye dusunyorum :)
gti kacta gecıyor s2 yi
MaşAllah araçlara..
[QUOTE=kurtbil;1945293]kacta gectıgını bılmıyorm ama gtı da zaten kesıcıye gırıyo arkadas basıretı baglanıo,zaten arkadan gelıo gecıo vıdeo sonundada 270 de bırakıyor[/QUOTE
arkadan gelip geçen bendim.sağındaydım senin dikkat ettiysen.
gıderken alp senle denemıs ben utkunun a3 teydım senı gectıgını de soyledı,ayrıca donustede TT s2k ıle bız denerken ruzgar yapıp yanımıza cıktın b anda,250-270 arasında b anda arkadan gelıp gecıcek b dunya varmı acaba
[QUOTE=kurtbil;1945356]gıderken alp senle denemıs ben utkunun a3 teydım senı gectıgını de soyledı,ayrıca donustede TT s2k ıle bız denerken ruzgar yapıp yanımıza cıktın b anda,250-270 arasında b anda arkadan gelıp gecıcek b dunya varmı acaba[/QUO
ben golfle denemedim bire bir sadece diğer s2000 le denerken arkanızdan başmıştım
Maşallah araçlara :)