[QUOTE=kurtbil;1945386]olabilir;) ama yinede güzeldi herkese çok teşekkürler..:icon_tup:
Printable View
s2000 guzel gitmis sahi dsg nasıl kesiciye girer otomatik atmıyormu alet zaten :)
utku senin bir alt ligde ne işin var typer ile yurumen gerekirken neler yapmısın:)
Çok güzel denemeler olmuş. maşallah tüm araçlara...
güzel olmuş
hepsıne masallah ama golf cok cok daha maşallah :) cok ıyı gıtmıs sımdı bu vıdeolardan sonra sahıbndende golf fıyatları yukselır :)
2011 in ilk denemeleri hayırlı olsun, gti varmış s2k varmış haber verseydiniz gelirdim bende, denemelik s2k arıyorum bilen duyan çıkan olursa haberim olsun,,
serhat arabada degısıklık var mı
şimdilik yok çok yakında bombayı patlatıcam ama turkiyede ilk olucak bir parça takıcam bekliyorum, çıkarız ama yine sizinle eglenceli oluyor GTI la
şanzımanımda sıkıntı var fazla devir dönmemle alakalı sanırım üst devirlerde vites bi geçiyor bi geçmiyor, psikolojimi bozdu lanet şey:ofk: geçse bile atamaz oldum vitesleri,,
masallah hepsıne cok guzel gıdıyorlar
Maşallah araçlara...
Kaan&Utku--Hayırlı işler.... :)
hava gazlamaya çok müsaitti ,iyiki çıkmışsınız arabalar tam performans gitmiştir.. maşallah hepsine ayrı ayrı..
Harika denemeler olmuş.
Maşallah.
Yorumlar ıcın tesekkurler herkese;)
106 gti(filtre+egsoz+gaz kelebegınde işlem)-Eg vtec(headers filtre egsoz beyin stage 1 egzantirik)
http://www.youtube.com/watch?v=00E9PZ3KDyU
benim arabada headers orjinal kardeşim ek olarak kısa var.bendede bikaç video var sbl a3 sarı 106 bordo 106 ile koyarım bi ara