Typer la olan videoyuda bekliyoruz çekmişlerdi ?
Printable View
Typer la olan videoyuda bekliyoruz çekmişlerdi ?
bunlar bendekı vıdeolar,varsa arkadasta baska vıdeo onu da koyarız,donus yolunda gti a gectıgım ıcın bunlar var sadece.atmosferıkle turbo denemek bencede gereksız,atmo araba olmesın devrı dıye bız 5500 devrde basıp zaten turbonun btn avantajını oldurmus olyoruz,gti ın kendı devrıne de kımse yanasmıyo :) havalar duzeldıgınde yıne guzel denemeler olur ;)
Adamım gaza gelme ya o typer R ayarsız ilk defa denedi biriyle zaten açıldın bakıyorum :D senın 2 de benım 3 te bastıgım vıdeoyu koyarım bak hea :)
kardeşim benim kazasız belasız da olm o nası bi egsozdur karı eve almaz walla o nedir arkadaş ya,vites atarken dewire baktırtıosunuz adama bu yaştan sonra :)
tek egsozla sıkı gidıosun maşallah...
Golf' un DSG ile bu şekil gitmesi gerçekten süper, Ibıza Cupra 1.4 180 hp DSG olduğundan şüphelerim vardı, fakat bu topik ve videolar olayı bitirdi :)
ıksıde ıyı sanzımanlar aralarındakı fark ıbıza kuru tıp 7 ılerı gtı 6 ılerı
Kenanım konuyu baştan okudumda bızden sonra baska typeRla denemişssiniz pardon.Ben bizim typer sandım...
Yılın ilk rolling gecesine katılan arkadaşları kutluyorum.
a3 güzel tünel yapmış :)
adam 30-40 beygir zaten guclu 200 den sonra tunelde olsa olmasada gelir gecer her turlu :)
Mükemmel denemeler :)
Golf şaşırttı.Type-r videosundan pek bişey anlamadım,dedim hangsi typer hangisi golf ama durdurup farlara bakınca anladım :D
Kazasız cezasız hepsine.
Yenileri bekliyoruz :)
Evet Utku tünel yapmış ben de farkettim.
:hehe:
tunel olmasa kesinlke gecemezdin ukku birbirimizi kandirmayalim :) :P
1.8t de neymıs canım tunelsız gec akbılı yakıcam utku hahaha:D
tünel olayı değilde... zaten baya bi süre yakın hızlanmayla geliyor a3... bizi geçtiği sıra hızımız belkide 220-240 zaten 306 bitmiş oluyo geçmesi normal...
a3 de ne var ne yok bilmem çok hızlı araba yanlış anlaşılmasın ama diğer araçlarla veya benle yan yana denese bi süre yan yana gider belki...ama sonuçta geçer a3 o kesin...