abi a3 te filtre cip eksoz büyük intercooler bile yok cidden iyi gidiyo..onunda benim gibi senkromençleri sorunluydu ben tamamen o akşam dağıttım onunda dağıldı dağılacak kanırta kanırta sokuyo vitesleri...girmiyo.
Printable View
Kenan abi Maşallah tek egzost ile cok iyi yürümüşsün..
Sağol abi:) Elimizden geldiğinice en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Karşılığınıda alıyoruz gibi yavaş yavaş. Daha iyi günlerini görücez inşaallah:)
golf çok iyiymiş he..maşallah
106 nın da sesi çok iyi cızırtılı fln maşallah
herkese maşallah :) :)
maşallah araçların hepsine :)
boşuna tesisat kurma knka zaten denicek adam zor bulurusun bnde olsam senle asla denemem neden dicek olursan sen arabana stendelon beyin tak sonra bi takım arkadaşalrı ara gelsene deneyelim de arabadan koltukalrı söktümde farkını görmek istiyorum de ama adamlarla dene sonra dalga geçer gibi arabaya tesisat kurucam de video için bu bu nasıl bi zihniyet çözemedim adamlara neden stendelon takdığını sölemiyosun ne kaybın olur sana özellikle soruyolar stendelon takmışsın hayırlı olsun die yok abi daha takmadık sonra takıcaz şuan orjinal beyin var araçta sadece ayar yaptık demişsin ... çok yanlış ... bilmiyorum yada benmi yanlışım yanlışsam formdan arkadaşlar düzeltsin beni ?
şu güne kadar birçok kişiyle denedim.herkese arabamda ne oldugunu kaç bar bastıgını eksiğini artısını tek tek söyledim söylerimde.
o akşam özellikle sana sorduk ahmet abiyle beraber standalone almışsın hayırlı olsun taktın mı vs diye hayır daha takmadım dedim.bizde sana inandık çünkü biz senin yerinde olsak bunu uyguladığımızı hiç çekinmeden söylerdik.
neyse sağlık olsun umarım memnun kalmışsındır 30-40kg hafifleyip 3-4 boy hızlanamaktan ve o akşam beni ve ahmet abiyi kandırmaktan.
senin neyi anlayip anlamadigim umrumda degil inan , herkes ayni seyi yaptigi zaman agzini acip laf solemiyorsunda bana mi laf soluyorsun simdi ? neyse sana cok fazla birsey yazma ihtiyaci duymuyorum...
ulu sana zaten bir daha ki gorusmemizde solicektim bisiler hatta dun solicektim ama senin yaninda, icten pazarlikli , surekli benim arabam hakkinda yorum yapan veya naptigimi merak eden , surekli b insanlara bos bos sorular soran hatta bu standalone isine *** atip sonra arabasi yurumeyince donup dolasip ayni yere donen insanlar yuzunden o gun solemek istemedim ...her denk geldigimizde arabayla alakali omu bumu sunla yurudunmu vsvs soran insanlar beni cok bayiyor sen ne soylesen haklisin ama inanki bu seninle ilgili degil artik arabam ustunden deney yapip kendine kopyalan insanlara.orda kaanla tek basimiza olsak solerdim tabiki , sonradan soylemem gerekirdi haklisin onuda bir sonraki gorustugumzde soylerim diye dusunuyordum.tekrar soyluyorum suana kadar yaptigim hic bir seyi saklamadim herkese yardim ettim anlattim , ama artik bi yerden sonra sabir tukendi...neyse tekrar kusuruma bakma ne desen haklisin.
Sevgili kardesim Emir, oncelikle içten pazarlikli lafini aynen sana iade diyorum ayrica senin arabandan bana ne kardeşim ferrarimi kullaniyosun?? Yalan söyleyip ondan sonra konuyu çarptırma yalancı olacağıma bilmediğim konularda sana göre boş boş sorular sorarım daha iyi.
tesekkur ederim aynen iade aldim o sozumu ... madem herseyi biliyorsun insanlardan ogreniyorsun ne yapildigini edildigini sonra gelip bana hic haberin yokmus gibi sormak cok guzel bi hareket dimi ? sorma kardesim o zaman hicbirsey , su ana kadar ne yaptimda paylasmadim kimseyle ? sen ne zmn neler yaptinda paylastin biriyle ? normalde kimse kimseye arabasina ne yaptigini soylemek zorunda deil denemenin amaci budur zaten cikar denersin gorursun sonra evine donersin ben efendilikten suana kadar hep naptigimi soledim , he evet kaanla uluya yanlis yaptim haklilar ben ozrumu dilerim kabul ederlerse ederler ,etmezlerse kendileri bilir...
var bisiler dedigim insanlar cok kisitlidir , zaten gelip senin arabanda gt28mi var diyen adama evet derim daha fazla bi aciklama yapma ihtiyaci duymam.sonucta olan seylerde ole ahim sahim seyler degil basit seyler.
emir sen eğer adam olsaydın adam gibi davranırdın istediğni söle hiç bişey umrumda diil sen adam olmazsın içten pazarlıkçı birisi varsa oda sensin arabana yazılım yaptırıp beyin taktırıp yemeğide ümite ısmarlatanda sensin abi benim param yok diende sensin bu nasıl bi hesaptır anlamadım ümit senin araban için uğraşıyo adam ankaradan buraya gelmiş senin ankaraya gitmen gerekirsen ümit burayta geliyo adam bi yemek bile yedirmemişsin ve üstüne ümit sana yemek ısmarlıyo bu nedir biliyomusunn biz ortamda bu gibi durumlara aç k.p.k dioruz ...
bende ayni soluyorum 98model gt28 li a3 bu kadar basit , ben hatali deilim demiyorum , ama her karsi karsiya geldigimize omu bumu sumu , sunu yaptin ettin ne var ne yok kac basion napion sorulari beni cok bayiyor...ayrica once umite telefon acip ben yapicam edicem diyip sonra bizim bulent abiye sorup arkasindan revoya gittigin umitte sana bozulduydu , tamam araba senin istedigini yaparsinda o zaman adama gidip yapicaz edicez deme sonra senin hakkindada bole konusmalar cikiyor...
inan abuk subuk konusma forum uzerinden. paramini olup olmamasi seni ilgilendirmez kendi kendime bisiler yapmaya calisiyorum kimseye hesap vermem.umit buraya geldigi seni beklerken bir kere yemek ismarladi evet nolmus , param yok abi dedim oda nolcak ben ismarlarim dedi bu kadar basit.param yoksa yoktur sana ne ? herkes senin kadar para harcayamabilir bu hayatta. umit herseyi biliyor zaten ben onla surekli konusuyorum sen merak etme ayrica ben ankarayada gittim onuda bilmeden konusma senin araban ankaradayken umite nasil konustugunu ben biliyorum...
Emir dün ümitin yüzünede söyledim customda. Mecit, gökhan, Savaş Abi herkes ordaydi. Ümite dedimki uçak parani vereyim burda kaçgün kalman gerekiyosa otel parani ve yemeni içmeni vereyim istanbula gel dedim gelmedin şu gün ankaraya gel dedin işlerim var ben gelemem ama birisini ayarlamaya çalışayım dedim. sonra Ulukan müsait olunca sözleştik sözleştimiz günde bi parça bekliyorum gelme demedinmi diye evet dedi Ümit herkes de şahittir.