4 te 190 da keser diyenler sedankullanıcıları 204 diyenler hb :) fark bu mu ki :)
Printable View
4 te 190 da keser diyenler sedankullanıcıları 204 diyenler hb :) fark bu mu ki :)
vardır bi farkı
araçta ecu yok orjinali neyse o arkadaşlar.
yokus asağı farkedebılır azda olsa. dyno da 4 te yapılan guc olcumlerınde oem beyınlı vteclerde hepsı aynı deger ve hız cıkmamıs farklıdır ben öle hatırlıyorum atıyorum kımı 8160 kimi 8210devirde kesıyordu...
video çok güzel
4 de ne yapar 5 de ne yapar bilmem ama izlediğime değdi :D
Benim top speed videoda 195 gibi kesiciye girmiş araba,
Video çok güzel maşallah
maşallah araca
video çok güzel maşallah
masallah bu setupta böle gitmesi şasırtıcı tekrar masallah
şimdi arkadaslar aynı muabbet bızdede oldu bende vtı arkadasımda vtı bendekı 195 kesıcı arkadasımın vtı 205. yarıstık beraber zamanlamalar aynı ben 195 kesıcı yapıyorum arkadasım la kafa kafaya yuruyoruz ama aynı anda kesıcıye gırıyoruz.. yanı olay su km saatı arızalı bazı vtı lerde var bu. s olay su standarta yada beyın fark etmez 8200 kesıcıde gercek hız 195.. saygılar
evet 4. viteste 195 tir kadrandaki hız.. bunun kadranında ayarsızlık var.. ;) ama güzel gitmiş tabi..
maşallah, tüneldeki vtec sesine bayılıyorum. Allah kaza bela vermesin. her viteste aslanlar gibi indiriyor. tekrardan maşallah.
+ 98 sedan vtec 4. vites 195 kesici. 1 yıldır ne artıyo ne azalıyo :)
@tunceR,yapar eder demekle olmuyomuş gözünle gördüğüne de inanmayacaksın:D
hb sedan fark etmez 195 yapar fazla yapanda çıkar tabiki şekil 3-5a hatta sedanlar 200 den sonra daha iyi gider :)
neyse tamam hatayı kadranda arıyalım 1,2,3 aynı yerde kesiciye girerken 4 şaşırıyo demekki.. :)
saçmasapan konuşan herşeyi çok bilen sensin ama farkında değilsin kamer efendi...
sanki bütün vteklere binmiş kullanmış yok şurda keser yok burda keser benimki 4'te 204-205 gibi kesiyordu herşeyide orjinaldi çok bilmişlik yapmaya gerek yok.kadranı km'si falanda bozuk değildi.