Bende denedım aracım stock 4 te 196 198 arası kesici giriyor yanlıs konusmayayım denediğim için biliyorum :D
Printable View
Bende denedım aracım stock 4 te 196 198 arası kesici giriyor yanlıs konusmayayım denediğim için biliyorum :D
benmi kör oldum videomu yok..
Bu arabanin stock fabrika verisi 212 diil mi ?? Hadi sen yokus asagi 5 i bitirdin kesiciye soktun 225 fln yaptin 260 nerdeee 225 nerdeee
Ben denerim sorun degil ama gaza gelmiceksen
mesajları mı okumuyorsun, yoksa gözlerini kapatarak mı mesaj yazıyorsun ? Gözlerin bozuksa yazıyorum bak.
VTI'ın şanzımanının 5. vitesi son dişlisi orijinal lastik jant ölçüsüyle ve limitörüyle(8200rpm) 250 civarı bitiyor. Kıçına jop soksan da, 76 lık boruyu enlemesine koysan da 5 te kesicideyken daha fazla yapmaz, daha az da yapmaz. Kadrana bakmana gerek yok.
sende 1.35 mı var.5te kesıcı goruomusun
masallah cok guzel devir çevirmiş.
bu arada bu kadar tartısmaya ne gerek var. sitede 10larca vti var. bir kişi çıksın gpsi taksın.bilinen bir duz yolda! 1-2-3-4-5 kesici yapsın bitsin... herkeste doğruyu görsün...
ölçüt değil tabi ama geçen hafta istanbuldan izmire gelirken sürekli palioyu limitte kullanmaya çalıştım. Düzlükte 183km gibi bir hızı asla geçmiyor. Yanımda arkadaşım vardı. Gene iyi hız yapıyor derken IPHONE dan ölçüm yapınca baktıkki araç 160km hızla gidiyor.
bildiğiniz navigasyon gibi uydudan aldığı verilerle hız ölçüyor. Oldukçada doğru ölçüyor aslında sürüm iyi ise.
ben arakadaşımın 3.25 ile denedim sonra muhabbet ederken 240-250 lere çıktık deme demişti. 3-4 boyda öndeydim.
Bende 320i ile 218 le giderken yanımdaki vtecler 240 gösteriyor. Herkesin paylaşımları farklı oluyor.