bu rex e kanıp sakın rex almayın bu başka arkadaşbu gercek 306 ları gecmeye son ver halo yoksa orjınallınden cıkarttırıcan bu aracı bana sırf senın rexe atlıyım dıye
helal dıyorum eskişehıre beklşıyorum gezdıreyım senı asıcık ramo abımıde al ....
bu rex e kanıp sakın rex almayın bu başka arkadaşbu gercek 306 ları gecmeye son ver halo yoksa orjınallınden cıkarttırıcan bu aracı bana sırf senın rexe atlıyım dıye
helal dıyorum eskişehıre beklşıyorum gezdıreyım senı asıcık ramo abımıde al ....
bu rex başka değil bu rex olması gereken gibi gidiyor sizin diğer gördüğünüz yürümeyen rexlerde sorun.. rexlerin gideri budur ama piyasada 100 hp güç üretemeyen rexleri gördüğünüz için size farklı geliyor benim motor d16a9 iken stock motor filtresine egsozuna kadar tekerde 117hp veriyordu ama malesef birçok rex bu gücü motorunda üretemiyor.. halil in rexine maşallah Şeref usta bu işi gerçekten biliyor
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
eyvallah abi sağolasın...işte sorunu olmayan crx bu yani..dediğin gibi motor güzel toplanınca sonuç bu oluyor abi
sağol deniz agaabenim manita zaten hafif abi 48 kilo ..gece çıkabilse alcam yanıma kamerayı tutsun die
aynı dilekleri sana diliyorum abi
somun var tolga abi yaws senin civatayı takmak lazım![]()
Annannem hafız fatii abi ona okuttum dedim sanateşekkür ederim iyi dileeen içün
çok sağol kutsalımyükleme kanka sen arabanı senin araba çok temiz...elletme kimseye
Rad-R performance tunik emin ellerdeokan abi kimse crx sürmediği gazlamadığı için bilmiyolar nası gideceğini ...bilen adam konuşur
beni hondadan tuttular crx i tanıt die
huahuhauuaa
SENSİN.
masallah her zamanki gibi rex![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye