masallah![]()
Çok güzel maşallahhh![]()
gözümüzün pası silindi keşke debriyajda bitmeseydielinize sağlık süper oldu makine
![]()
10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec
///M POWER
abi dizel varmıydı dizel ?
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
ikinci yarışta ayagını gaza oturcagına gaza dokunsan gecemezdi seni ne adamsın yaa
Maşallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ortada yakısmayan ne anlamadım 321 hp bır aracın 490 beygırı gecmesı normalmı?...zaten aracın kullananda muhammed ulkude zaten dıyor arac arzalandı dıye...ben sadık abı ıle daha benım aracta atesleme sorunu varken otobanda denemıstık kı ozman bıle benım arac one atlıyordu 2 cı vıteste..benım bahanem yok debrıyajım bıttı yarısı bıtıremedım ben burda bahane uretmıyom..benım aracım zaten arzalanmasa bız sadık ıle denerdık farkıda ortaya gosterırdık...bos yere nıye polomık yaratayım....
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
bu ne lan şimdi ben bi yazmışım bunu
aaaaaaaaaaa o zaman bertan benim içimden geçersin üztümden atlarsın bana en uzun bmw arpsinden 2 düzine saplarsın
saygılarekeray
![]()
![]()
sen üstdeki garip canlıyı çok kaile alma
kardeşim nasıl sevindim bilemezsin netim yoktu konuyu yeni gördüm maallah emeklerine deymiş daha da iyi yürütüceksin ilerde
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)